Stagiair content marketing

Stagiair content marketing - Amsterdam

Houd je van schrijven, weet je waar SEO voor staat en wil je daadwerkelijk het verschil maken in de zoekmachines? Kom dan ons online marketing team in Amsterdam versterken.
Anne Boerma, Online marketeer Feenstra

Functieomschrijving & werkzaamheden

Binnen het team Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar stagiair(e) die ons team komt versterken. Tijdens je stage zal je meewerken aan de teksten op de website www.feenstra.com en voor externe websites. Doel is hier om beter gevonden te worden op bepaalde zoekwoorden en de autoriteit van Feenstra te versterken. Termen als SEO, linkbuilding en content marketing zijn jou niet vreemd en daar wil je graag meer over leren. Je zal vooral veel teksten schrijven, waarin je ook veel vrijheid krijgt om je kwaliteiten te laten zien en echt een verschil te maken! Zo zal je de resultaten analyseren en waar nodig zichtbare verbeteringen aanbrengen.

Jouw profiel

• Je volgt een studie op het gebied van (online) marketing of communicatie
• Bent hands-on; een doener die graag meedenkt en met nieuwe ideeën komt
• Hebt een passie voor schrijven, marketing & social media
• Bent proactief en kan zelfstandig en nauwkeurig werken
• Kan gemakkelijk contacten leggen en onderhouden met diverse mensen binnen en buiten de organisatie
• Bezit een flinke dosis creativiteit
• Kan werken met Microsoft Office

Wat bieden wij

Een leerzame periode waarin er alle ruimte is om te werken je kennis te vergroten in online marketing, zoals conversie optimalisatie, SEO en content marketing. Een kans om mee te groeien in het marketing & communicatieteam van ± 15 man. Ook ontvang je maandelijks een stage vergoeding. De duur van de stage en het aantal uren per week is bespreekbaar.

Over Feenstra

Feenstra is in Nederland marktleider in de installatietechniek. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra klantenbasis van meer dan 800.000 huishoudens, met name particulieren en woningcorporaties. Feenstra verzorgt onder andere de installatie en onderhoud voor cv-ketels, zonnepanelen, ventilatie en huisbeveiliging.

Geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Stuur je cv met motivatie via onderstaand formulier. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anne Boerma: 06-15850144 of mail naar: aboerma@feenstra.com