Menu

Stagiair marketing en communicatie

Stagiair marketing en communicatie  - Amsterdam

Stagiair marketing en communicatie - Amsterdam

Heb je affiniteit met marketing & communicatie? Ben je ambitieus en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Kom dan ons team in Amsterdam versterken.
Jasar Altaf, Product Manager Beveiliging 

Wat houdt de stage in?

Zit jij in de laatste fase van je studie en wil jij ervaring opdoen in (online)marketing, in- en externe communicatie en product- en prijsbeleid? Heb jij je altijd al verdiept in nieuwe technologieën? Heb jij stevige ambities en ben jij op zoek naar een stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen het team Marketing & Productmanagement bij Feenstra zijn we op zoek naar stagiair die ons team komt versterken. Tijdens je stage zal je meewerken aan de lancering van nieuwe producten en marketingacties op de jaarplanning.

Duur van de stage:

Zes maanden.

Jij doet:

Een HBO studie. Bijvoorbeeld bedrijfskunde of economie.

Jij kan:

  • Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.
  • Gemakkelijk contact kunnen leggen en contact onderhouden met diverse mensen binnen de organisatie. (Inkoop, Sales, Operatie, IT, Communicatie, Online Marketing, Senior Management) 
  • Meerdere projecten gelijktijdig kunnen overzien en binnen de projecten de juiste prioriteit kunnen stellen.
  • Makkelijk werken met Microsoft Office

Wij bieden jou

Een zeer leerzame periode waarin er alle ruimte is om te werken aan inhoudelijke en procesmatige kennis. Waardevolle competenties als samenwerken, analyse en oordeelsvorming, organisatie-sensitiviteit, nauwkeurig werken en daadkracht worden gedurende de stage verder ontwikkeld.

Geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Stuur je cv met motivatie naar Frank Jansdam (HR) fjansdam@feenstra.com. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Frank Jansdam of Jasar Altaf (Product Manager Beveiliging) jaltaf@feenstra.com.

Om er Feenstra voor te zorgen dat de jij aan de gestelde eisen voldoet, zal een assessment onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het assessment bestaat uit een analyse in MS Excel en een presentatie in MS Powerpoint.