Technisch adviseur ventilatie

Technisch adviseur ventilatie  - Capelle a/d IJssel

Technisch adviseur ventilatie - Capelle a/d IJssel

Dynamisch Feenstra zoekt een gedreven, klantgerichte technisch adviseur voor ventilatie. Ben jij de technisch adviseur met de juiste klantbeleving, solliciteer dan snel.
Ruben de Heij

Over Feenstra

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. Met meer dan 1.200 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 850.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie van technisch adviseur in?

Feenstra is een vooruitstrevend bedrijf die als marktleider voorop loopt in de ontwikkelingen van de installatiebranche. Ventilatie is een essentieel onderdeel in woningen, een belangrijke techniek die verder gaat dan alleen een ventilatiesysteem. In de functie van technisch adviseur neem je opdrachtgevers mee in de toekomst van de ventilatietechniek en denk je mee hoe het woningbezit optimaal verbeterd kan worden. Het werk ontstaat door bestaande relaties die oplossingen aangereikt willen hebben voor bestaande problemen of juist toekomstige ambities. Daarbij ben je actief in gesprek met technisch adviseurs en innovators binnen de andere afdelingen van Feenstra. Ondermeer om integraal mee te denken en daarin toegevoegde waarde te leveren in de energietransitie.  

Op strategisch niveau ben je in staat om mee te denken in het belang, ambities en doelstellingen van de klant. Je kan gericht adviezen schrijven, calculeren en offertes maken. Naast verstand van de techniek heb je commerciële voelsprieten die je gebruikt om te voelen en luisteren waar écht de behoefte van de klant ligt. Daarbij ben je hulpvaardig om collega’s te ondersteunen met kennis en oplossingen. 

Wat vragen we van je?

Als Technisch Adviseur Ventilatietechniek word je enthousiast van een goede verstandhouding met je klant zowel op inhoud als op de relatie. Je herkent je in onderstaande functie eisen en wensen:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde niveau 4;
  • Een cursus ventilatietechniek Onderhouden en Beheren Balans Ventilatie bij de Ventilatie Academy (pré);
  • Werkervaring als Technisch Adviseur in woning gebonden installaties;
  • Ruime werkervaring op het gebied van ventilatietechniek;
  • Woonachtig in de regio Rotterdam.

 

We bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeids- voorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. Voor deze functie is een leaseauto onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Standplaats is onze vestiging in Capelle aan de IJssel.

Solliciteren of meer informatie?

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv graag tegemoet via onderstaand formulier. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Wilbert,  tel 06 43 83 45 29.