Werkvoorbereider / calculator B2B

Werkvoorbereider / calculator B2B  - Capelle a/d IJssel

Werkvoorbereider / calculator B2B - Capelle a/d IJssel

Voor onze vestiging in Capelle a/s IJssel zoeken wij een ervaren Calculator voor middelgrote tot grote zakelijke montageprojecten
Ruben de Heij

Over Feenstra

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. Met meer dan 1.200 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 850.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wat houdt de functie van werkvoorbereider / calculator in?

Als Calculator richt je je op het berekenen van de kosten van uit te voeren opdrachten en het maken van offertes voor aan te nemen opdrachten. Dit doe je op basis van de meest commerciële en kosten efficiënte manier. In de dagelijkse praktijk moet je effectief en snel kunnen schakelen tussen de diverse taken die op je bordje liggen. Het moet bij je passen om onder een behoorlijke tijdsdruk jouw producten af te leveren. Daarnaast vergt onze manier van calculeren een hoge mate van accuratesse. Intern heb je regelmatig contact met projectleiders, werkvoorbereiders en collega’s van Sales. Naar buiten toe onderhoudt je veelal contacten met opdrachtgevers m.b.t. te realiseren en/of gerealiseerde opdrachten.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Opstellen van calculaties, werkbegrotingen en offertes
  • Opstellen van ontwerpschetsen en principeschema’s
  • Opstellen van complete offertes
  • Prijsbepaling in overleg met Sales
  • Opnemen van projecten t.b.v. calculatie
  • Inboeken opdrachten en samenstellen van projectordner

Wat vragen we van je?

 Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding Installatietechniek of Werktuigbouwkunde. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Calculator in de installatietechniek. Daarnaast ben je een teamplayer, stressbestendig, accuraat en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. 

We bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten.

Solliciteren of meer informatie?

Klinkt dit interessant? Dan zien we je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv graag tegemoet via onderstaand formulier. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Ruben: 06 - 411 48 190.