Menu

Werkvoorbereider montage

Werkvoorbereider montage - Tilburg

Ben jij die spin in het web die ervoor zorgt dat onze montagemonteurs goed voorbereid op het werk komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Martin Selten, Teamleider

Wat houdt de functie van werkvoorbereider in?

Uit de bestaande contracten met opdrachtgevers komen regelmatig vragen voor ketelvervanging. Dit kan een particulier zijn met een enkele ketel of een project van een woningbouwvereniging waarbij 600 ketels vervangen moet worden in de tijdsbestek van enkele maanden. Waar je teamleider verantwoordelijk is voor het aansturen van de montage op meerdere vestigingen zorg jij als werkvoorbereider dat alles uitstekend wordt voorbereid. Kenmerkend voor je werkwijze is dat je informatie haalt en dat je zaken niet aan toeval overlaat. Jij bent de spin in het web bij de afdeling montage. Er zijn 10 monteurs in vaste dienst en regelmatig worden 5-10 ZZP-monteurs ingehuurd wanneer de drukte toeneemt.

Je taken en verantwoordelijkheden als werkvoorbereider montage zijn:

  • Plannen van de werkzaamheden van in opdracht genomen werken; 
  • Bestellen van materialen bij leveranciers; 
  • Zorgdragen dat monteurs geïnformeerd zijn over de projecten inclusief locatie, klantgegevens, afspraken en bijzonderheden; 
  • Verwerken van de administratieve zaken voortkomend uit montagewerkzaamheden zodanig dat de facturatie foutloos verloopt.

Wat vragen we van je?

Voor een goede invulling van de vacature werkvoorbereider montage komen we graag met je in contact wanneer jij je herkent in onderstaand functieprofiel:

  • Een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek; 
  • Enige jaren werkervaring als servicemonteur, chef-monteur of werkvoorbereider; 
  • Vaardig met computers (Syntess, MS Office); 
  • Goed zelfstandig kunnen werken; 
  • Hoofd en bijzaken kunnen scheiden c.q. prioriteiten kunnen stellen; 
  • Woonachtig in de regio Breda – Eindhoven.

Over Feenstra

Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat.

Wij bieden:

Feenstra is een toonaangevend energieservicebedrijf dat volop in beweging is. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten.

Ben je geïnteresseerd?

Kom jij ons team versterken? Solliciteren kun je doen via onderstaand sollicitatieformulier. Wil je meer informatie neem contact op met Martin Selten via 06-48261127.