Werkvoorbereider

Werkvoorbereider   - Regio Rotterdam

Werkvoorbereider - Regio Rotterdam

Ben je een kei in het plannen en organiseren? En ben je een echte teamplayer? Kom dan als werkvoorbereider ons B2B montage-team in Capelle a/d IJssel versterken!
Maas van Leeuwen, projectleider B2B montage

Wat ga je doen als werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de planning, inkoop, (soms) calculatie en ondersteuning van de projectleider. Je maakt onderdeel uit van het team B2B Montage op onze vestiging in Capelle a/d IJssel. Je zorgt voor de optimale voorbereiding van onze projecten zodat alle werkzaamheden zonder oponthoud, binnen tijd en budget, veilig en volgens onze kwaliteitsnormen uitgevoerd kunnen worden. 

Wat vragen we van je?

Je bent een kei in het plannen en organiseren, en je draagt (installatie)techniek een warm hart toe. Je kunt goed en snel schakelen tussen projectwerkzaamheden en ad hoc werkzaamheden. Daar hoort veelvuldig telefoneren en overleggen bij  – zowel intern als met externe partijen. En dat doe je op een heldere en duidelijke manier. Je hebt een positieve en servicegerichte houding. Daarnaast ben je zelfstandig en werk je accuraat en gestructureerd. Het werken onder tijdsdruk en het halen van deadlines zijn voor jou geen probleem.

Verder:

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding Installatietechniek of Werktuigbouwkunde
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider bij voorkeur in de installatietechniek
  • Ervaring met Synthess en AutoCAD is een pré

Welkom bij Feenstra!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in installatietechniek met een nationale dekking. Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor zijn klanten klaar staat. En? We hebben ruimte voor nieuwe mensen! 

Wat heeft Feenstra te bieden?

Feenstra is  volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt. Net zo goed als jouw persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid tot het volgen van opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten.

Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder 37 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, een pensioenregeling en korting op alle Feenstra producten. We bieden in eerste instantie een jaarcontract aan met intentie tot verlenging naar een contract met onbepaalde tijd. 

Solliciteren?

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te versturen via onderstaand formulier. Meer informatie? Neem dan contact op met Nico Rumlawan, Recruiter, via 06-41 32 08 52 of nrumlawan@feenstra.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.