Menu

Young Professional Assistant Projectmanager

Young Professional Assistant Projectmanager  - Amsterdam

Young Professional Assistant Projectmanager - Amsterdam

Ben jij de young professional die de digitalisering van Feenstra in goed banen wil leiden? En heb je de ambitie om door te groeien? Solliciteer dan op deze mooie functie in Amsterdam.
Jasar Altaf, projectleider

Feenstra, aangenaam!

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor! Mede mogelijk gemaakt door onze mensen, die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Nuon en mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging en smarthome.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met een uitgebreid netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een landelijke dekking, een korte responsetijd en een dienstverlening die 24/7 doorgaat.

Wat houdt de functie van young professional bij Feenstra in?

Feenstra staat midden in de energietransitie en samen met Microsoft maken we een grote stap in de digitalisering van ons bedrijf. Als young professional ga je aan de slag op het Project Management Office (PMO). Dat onder andere als taak heeft om de digitalisering van Feenstra in goed banen te leiden. Dit houdt dus in softwareontwikkeling, organisatie aanpassing, training en al het andere wat je kan bedenken bij zo’n ingrijpende transitie.

Je gaat de volle breedte van Feenstra ervaren in een periode die gekenmerkt wordt door grote verandering. Het programma is al gestart en gaat lopen tot medio 2018. Wat ons betreft eindigt het daar niet. Afhankelijk van jouw kennis en kunde gaan we op basis van je presteren bekijken welke vervolgfunctie hier mooi op aansluit.

In het PMO heb je de taak om de projectleider te ondersteunen in de implementatie van het nieuwe software systeem en alle veranderingen die daarmee samenhangen. Je bent in deze rol de rechterhand van de projectleider, een jonge collega met uiteenlopende werkervaring binnen Feenstra. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de diverse overleggen met verschillende stakeholders die een rol hebben in deze implementatie. Je stuurt op de planning van het project en je hebt een signalerende rol om op de achtergrond alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al gaande weg zal je de rol van de projectleider in de diverse overleggen ook over kunnen nemen. Je treedt dan dus steeds meer op de voorgrond.

De projectleider rapporteert aan de directie van Feenstra en jij faciliteert hem en helpt om dit in goede banen te leiden. Naast bovenstaande zullen er werkzaamheden in de loop van de tijd voorbij komen die we nu nog niet kunnen benoemen aangezien het een dynamisch project is. Uitdaging genoeg!

Wat vragen we van je?

Wat Feenstra betreft zien we dit als een mooie startersfunctie op HBO/ WO-niveau (ICT/Economie) voor iemand die relevante werkervaring wil opdoen in een bedrijf dat opereert in een snel veranderende markt.. Daarnaast zoeken we naar iemand met ambitie en het potentieel om mooie stappen in onze organisatie te maken. En aangezien het projectteam internationaal is, is het een must dat je de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Je standplaats is het bruisende Amsterdam Zuid-Oost.

Wij bieden:

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent dan ook meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Het is onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Net zo belangrijk is jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten. Wij bieden naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring.

Solliciteren?

Heb je nog vragen over de functie of over hoe het werken bij Feenstra is? Stel deze aan Jasar Altaf 06-4575 8045. Je sollicitatie met cv en motivatiebrief stuur je naar personeel@feenstra.com of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.