Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2490 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2490 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
17-10-2019

Snel gereageerd. Goed opgelost. Aardige monteur.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

I.j.Eggermont Akkerman
16-10-2019

Storing goed verholpen , hebben gedaan wat ze moesten doen.

Goed 4/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

A.Keehnen
15-10-2019

Goede,adequate service.Zeer snel geholpen bij storing CV.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
nvt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

L. Den Boer
11-10-2019

Voordeel van de twijfel gegeven ondanks slechte reviews. Vandaag van 12:30 tot 17:00 gewacht op monteur voor eenmalig onderhoud. Niemand komen opdagen, geen belletje niets. Klantenservice tot 16:30 bereikbaar. Al met al waardeloos dus..

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Brockbernd/Vendrig
11-10-2019

Onze ketel verwarmde niet meer. Na inspectie van de ketel kwamen we in overleg met de monteur dat aanschaf van een nieuwe ketel een goed idee zou zijn. Hiervoor werd ter plekke actie ondernomen en die dag hadden we een afspraak om de ketel op vrijdag anderhalve week later te plaatsen. Vandaag is het vrijdag en er is net afgebeld omdat de monteur ziek is? Heeft dit grote bedrijf maar 1 monteur in dienst? Ik verwacht van Feenstra dat zij het op die dag voor me oplossen. Ten slotte zit je al een tijdje in de kou. Er zit nu weer een weekend aan. Dinsdag kon de ketel pas opnieuw worden ingepland.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
ik wacht het even af

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
10-10-2019

Prima. Er was nog een klein rustpuntje van het standaard onderhoud en dat hebben ze super snel opgelost.

Goed 4/5

Sterke punten
Snel en klantvriendelijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-10-2019

Opzeggen van contract na overleiden kan alleen via post. Niet via email, website of telefoon. Serieus? Dat is toch niet meer van deze tijd.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
09-10-2019

Wat een ongelofelijke domme honden bij de klantenservice administratie van verwarming. Heb ik hiervoor meer dan 20 minuten in de wachtrij gestaan? Echt verschrikkelijk hoe hier met klanten wordt omgegaan.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

H.Last
09-10-2019

Prima werkzaamheden verricht.

Goed 4/5

Sterke punten
Weet waarover hij spreekt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-10-2019

Afspraken lopen uit zonder verder bericht. Wachttijden bij telefonisch contact zijn zomaar 10-15 minuten. Slechte service dus. Wel aardige monteur.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee