Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2301 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2301 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
11-02-2019

Na een eindeloze rij van klachten/storingen over onze verwarminsketel , die nooit tot de gewenste oplossing leidde, is er afgelopen vrijdag na telefonisch contact van Nefit versus Feenstra eìndelijk een constructieve oplossing gekomen!
Ik heb gebeld met Feenstra vrijdag en kreeg Jeanne aan de lijn. Zij schrok toen ze onze lijst storingen zag in de computer .
Toen is zij er achteraan gegaan en heeft uitgezocht wat Nefit besproken zou hebben met Feenstra betreffende een oplossing. Heel snel kwam er een telefoontje van Jeanne terug dat we die zelfde dag nog teruggebeld zouden worden wat er besloten zou worden..... de uiteindelijk verlossende woorden kwamen toen, na één bak ellende, dat we een nieuwe ketel zouden krijgen!! Hoera en Jeanne nogmaals bedankt voor je voor je vriendelijke en snelle acties!!

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Eigenlijk niet, sorry, er zijn "tig"monteurs geweest in de afgelopen tijd, ook nog met een Nefit monteur en men bleef het probleem maar oplossen terwijl de storingen even later gewoon weer doorgingen. Het is/was dan ook wel een ongrijpbaar fenomeen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
08-02-2019

Erg goede service van Alex

Voldoende 3/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Vof De Schuur
08-02-2019

Slecht onderhoud geleverd laatste keer.
Batterijen niet vervangen.
Dag erna een deurcontact kapot hier komt monteur voor, ook die vervangt de batterij niet terwijl het doorgegeven was
Doe erna zelf de batterij vervangen wordt ik helemaal niet gebeld voor alarm

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
07-02-2019

Verschrikkelijke service! Geen verwarming in huis, moest een onderdeel besteld worden. Dat duurde een week!! Met temperaturen onder 0. Na een week komt de monteur met het onderdeel. Blijkt niet te werken. Hij vertrekt weer en na installatie van dat onderdeel wat niet werkt, is de hele ketel kapot. En dan krijg je een grote mond van de helpdesk medewerkster.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
06-02-2019

Moeilijk verwarmingsprobleem na 4 jaar met ander bedrijf opgelost door hoofdmonteurFeenstra, top, lekker warm hier!

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Onconvenrioneel gehandeld!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wg
06-02-2019

De app werk meer niet dan wel
Paneel is offline je kan dan kloten wat je wil
Maar komt niet online
Wat mijn betreft is de app Feenstra veilig een kut app. Wat niet goed werkt

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-02-2019

Zeer deskunding en ervaren!

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
05-02-2019

Prima!

Goed 4/5

Sterke punten
Klantgerichtheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Melany
04-02-2019

Jaaren lang allerlei problemen met deze bedrijf. Mijn keuken was geslopen door verandering van katel 3 jaar terug. Nu de brief ontvangen voor een afspraak voor onderhoud, inspectie of installatie van uw cv-ketel. De bevestigingen deed ik door kaartje te verzenden. Op de dag van afspraak bel ik nog met 088 8455 000 op 04-02-2019 om 13 :44h gesproken met Jolanda (achternaar mog ik niet hebben vanwege de nieuwe privacy wet ?!) Hoor ik dat het afspraak is geanuleerd door dat ze geen kaartje hadden onvangen. De nieuwe afspraak is mogelijk pas na 2 maanden - om 25 maart.
Ongelovelijk dat zo een bedrijf nog kan werkzaam zijn. Allemaal dankzijn het monopole system dat we opgesloten zit.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Feenestra huurt werkers op marktplats, alles is gok bij hun.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

John
04-02-2019

Al 15 jaar een all- in service contract tijdens mijn vakantie viel de ketel in storing.
Mijn zoon heeft gebeld en er kwam meteen een monteur deze heeft wat vervangen maar helaas na 1 uur weer in storing.
De volgende monteur verving ook weer iets echter weer na 1 uur storing.
Weer gebeld nu zou de hoofdmonteur komen deze zei dat het waarschijnlijk aan de vloerverwarming lag(of anders aan het branderblok)weer monteur geweest die een pijpje bij de vloerverwarming heeft vervangen.
Weer gestart toen deed de ketel niets meer en de monteur gaf aan dat het aan het branderblok lag.En ging gewoon weg
inmiddels was het vrijdagavond 18.00 en de temperatuur in huis 12 graden.
Dus heeft mijn zoon een lokale installateur gebeld en deze heeft de volgende dag een nieuwe ketel opgehangen.
Dus voor mij geen Feenstra meer

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee