Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2490 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2490 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
08-10-2019

ZEER SLECHT!! alleen maar problemen

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
GEEN

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Marten
08-10-2019

Nog nooit zo veel valse alarms gehad. Het systeem is extreem gevoelig. Dit is zeer hinderlijk wanneer je op reis bent. Steeds komt er weer een monteur iets vervangen maar uiteindelijk helpt het niet.
Geen aanrader.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Rob
07-10-2019

Telefonisch niet te bereiken. 3 maal een half uur in de wacht en elke keer wordt verbinding verbroken.
Is een K**T bedrijf

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Arthur
07-10-2019

Wat een ramp om contact te krijgen. Je ontvangt zeer ouderwets een brief met een door Feenstra vastgestelde afspraak, of je nu kunt of niet. De afspraak is alleen te verzetten door te bellen. Maar ja, dan krijg je een bandje van minimaal 10 minuten dat alle medewerkers in gesprek zijn, dan gaat uiteindelijk de telefoon over en .....krijg je weer een ander bandje dat alle medewerkers in gesprek zijn. Na 15 minuten hang je maar op en probeer je het op een ander tijdstip weer, waarna het weer 15 minuten duurt. Ik was toch al van plan te stoppen met dat onderhoudscontract, maar dat ga ik nu zeker doen

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
NEE

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

M. Koman
07-10-2019

Ik heb al 10 jaar lang een All-In onderhoudscontract bij Feenstra. Altijd trouw onderhoud aan de ketel gedaan, nooit problemen gehad met de ketel. Vrijdag 4 oktober was het weer tijd voor het onderhoud, wat netjes is uitgevoerd door Feenstra. De dag erna (zaterdag 5 oktober) kregen we echter problemen met de ketel, doordat deze elke keer in storing sloeg. Gasaanvoer problemen werd mij verteld. Dus een afspraak maken om dit te laten verhelpen. Met de medewerker van Feenstra besproken dat er een monteur voor 5 uur in de middag langs zal komen, om het probleem te verhelpen. Om 5 uur was er nog niemand langs geweest. Dus maar weer bellen. Van een andere medewerker van Feenstra kreeg ik te horen dat het helemaal niet mogelijk is dat er is gezegd dat er iemand voor 5 uur langs zal komen, het kan wel tot 9 uur in de avond duren voordat er een monteur langs komt. Dus weer wachten, om vervolgens om half 9 's avonds gebeld te worden door Feenstra dat er helemaal niemand meer langs komt, en dat de afspraak wordt verplaatst naar zondag 6 oktober. Daar betaal je dan 160 euro per jaar voor, voor die ene keer dat er echt iets met de ketel aan de hand is, om vervolgens aan het lijntje gehouden te worden de hele dag, en uiteindelijk wordt afgebeld dat er niemand meer langs komt.
Ik snap dat storingen lastig in te plannen zijn voor bedrijven. Heb ik ook alle begrip voor. Maar vertel gewoon eerlijk wat er mogelijk is. Dus dat het ontzettend druk is m.b.t. storingen, en dat het op de betreffende dag niet gaat lukken om langs te komen. Dan heb ik er respect voor. Maar niet voor wat er nu gebeurt is. Ik zit de hele dag te wachten, om uiteindelijk in de avond gebeld te worden dat de afspraak helemaal niet doorgaat.
Bij deze review wordt gevraagd of ik Feenstra aanbeveel. Qua onderhoud aan de ketel wordt altijd alles keurig netjes geregeld. Monteur is altijd netjes optijd, afspraak maken gaat altijd goed. Dus voor het onderhoud heb ik geen klachten.
Je moet blijkbaar alleen geen storingen hebben, want dan wordt je aan het lijntje gehouden. Service vind ik een belangrijk onderdeel van een onderhoudscontract, ook omdat je daar flink voor betaald. Dus wat dat betreft beveel ik Feenstra niet aan bij anderen. Daarin kan Feenstra nog veel leren.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Onderhoud wordt altijd netjes uitgevoerd, geen klachten over.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
06-10-2019

nieuwe ketel laten installeren doorFeenstra eind 2015. In 2016 meerdere problemen, telkens dagen vrij nemen om op monteur te zitten wachten die vervolgens soms pas 's avonds komt. Geen enkele indicatie van wanneer monteur verwacht kan worden. Vervolgens in zowel 2017 als 2018 moest de driewegklepmotor vervangen worden. Wederom geen enkele souplesse in het plannen van een afspraak. Onbeschofte telefoniste die doe of het mijn fout is. Verzoek contact op te nemen met leverancier (ATAG) voor vervanging misbaksel laat bijna 2 maanden op reactie wachten. Daarna op onszelf afgewimpeld. Nu 2019 en driewegklep weer stuk. Probeer feenstra te bellen en al een kwartier in de wacht. Wat een ontzettend slechte service.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen sterke punten ontdekt. Monteurs wel vriendelijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

P.
03-10-2019

Zwaar slecht. Komen geen afspraken na en kan overal achteraan bellen en regelen. Na een half jaar met zorgen en vele vrije dagen moeten opnemen, eindelijk montage en borging van beveiliging. RAAD NIEMAND AAN BIJ FEENSTRA IETS AF TE NEMEN!!!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Contracten bindend maken waar je niet meer vanaf kan komen zelfs niet als ze zelf in gebreken zijn!!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
03-10-2019

Waardeloos bedrijf. Reageren niet op terugbelverzoeken, boeken afspraken bij monteurs verkeerd in, komen niet opdagen, krijgen storingen niet verholpen, veel monteurs zonder volledige deskundigheid, onderdelen niet op voorraad, jagen de klant op onnodige kosten door verkeerde inschattingen, ..

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Quilliaume
02-10-2019

goed

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
02-10-2019

Waardeloos bedrijf met het doel om zoveel mogelijk te installeren en zo min mogelijk te controleren / onderhouden. Ik heb een jaar voor dit bedrijf gewerkt en heb ook ervaring met hun monteurs bij mij thuis waar de nieuwe afsluiter die ze geplaatst hebben NOG STEEDS lekt.

De klacht afhandeling van het bedrijf is er in de basis voor om NIKS uit te keren en pas als de klant moeilijk gaat doen, second opinions gaat vragen en gaat dreigen is er mogelijk iets van een vergoeding mogelijk. Tevens heeft het bedrijf een grote schare aan homofobe monteurs in dienst en schroomt er niet voor om homoseksueel personeel te onstlaan voor hun prive activiteiten.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geld verdienen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee