Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2244 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Casper
26-11-2018

Afspraken worden vergeten. bij een defect aan mijn cv in een vorig huis is de monteur 8 keer langs geweest voor hetzelfde probleem. in dit huis al 3 keer voor een kapotte ventilator. Het is een verveld systeem om afspraken te maken omdat een gemaakt afspraak eerst per telefoon bevestigd moet worden en daarna per brief, anders vervalt de afspraak alsnog.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
De monteurs zijn erg aardig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
26-11-2018

Deskundige mensen

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Deskundigheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Piet
26-11-2018

Waardeloos bedrijf. Riekt naar oplichting. Zodra het onderhoudsabonnement geëindigd was (automatisch na 12 jaar) geeft de monteur ineens de mededeling "uw cv moet vervangen worden, sterk co2 gevaar!" Terwijl er daarvoor nooit iets aan de hand was. Er kwam 10 minuten later al een offerte binnen van een nieuwe cv (daar zijn ze dan ineens wel snel mee) Ik vond dit nogal vreemd zo plotseling dus vroeg een second opinion aan. Second opinion installateur gaf aan dat de CV nog prima werkte en nog best enkele jaren mee kon. CO2 metingen gedaan (door de second opinion en door mijzelf (CO2 meter gekocht)) en de waardes gaven bij beiden 0 aan. De betreffende feenstra monteur (naam zal ik achterwege laten) heeft ons duidelijk voorgelogen. Voor hen die in een zelfde situatie komen, goed opletten dus. Wees op u hoede!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Niet echt....

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Paul
23-11-2018

Goeie en sympathieke vaklui. Voorbereiding, uitvoering en oplevering boven verwachting

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anita
23-11-2018

Feenstra komt niet. Afspraak wordt op de dag zelf afgezegd. Nieuwe afspraak zou gegarandeerd door gaan, maar wordt nu weer afgezegd. Ben nu al maanden bezig om een keer een afspraak te krijgen. Begin er dus maar niet aan.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
22-11-2018

Wat een ongelofelijke bagger organisatie. Neem contact op over een factuur met niet uitgevoerde werkzaamheden en doorverbonden naar de montage afdeling. Na enkele minuten ben ik de eerst wachtende, na 1uur en 20 minuten ben ik nog steeds de eerst wachtende ... Op een andere lijn nog maar eens gebeld: nee meneer dan moet u echt de montage afdeling hebben, ik kan verder niets doen. Ik kan ze alleen terug laten bellen ... Na vele jaren goede ervaringen met Feenstra beginnen er nu toch enorme vraagtekens te verschijnen

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Installatie nieuwe ketel verliep prima, klantenservice/aftersales is één grote jankvertoning

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
20-11-2018

-Leeft afspraken niet na, stuurt papieren niet op om contract te beeindigen
- komt niet opdagen bij afspraken
- 1 uur wachten voordat de helpdesk de telefoon opneemt

Ga niet met dit bedrijf in zee.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
19-11-2018

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

J.w.a. Jansen
19-11-2018

prima service de monteur heeft goed werk geleverd en alles netjes opgeruimd

Uitstekend 5/5

Sterke punten
de servise is prima




de service is prima en erg vriendelijk en zorgen er voor dat je meteen geholpen wordt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Maurik
18-11-2018

Prima, snel en vriendelijk personeel
Vakkundig en netjes gewerkt

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja