Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2363 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2363 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
03-04-2019

Onze mechanische ventilatie is vakkundig en snel gereinigd en vervangen. Het was een aardige en nette monteur die uitlegde wat hij deed.

Uitstekend 5/5

Sterke punten

Snelle afspraak die goed nagekomen is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bert Hoegee
02-04-2019

Feenstra verwarming.
Eind vorig jaar had ik in de gaten dat mijn gasverbruik plotseling aardig was toegenomen en dat bevreemde mij. Het bleek dat dit was begonnen na onderhoud aan de verwarmingsketel. Monteur laten komen. Deze monteur constateerde dat er een klein gaslek zat. Ik ben hier heel erg van geschrokken.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Bert Hoegee
02-04-2019


Ik wil van Feenstra af.

Ik wil van Feenstra af.
Al een aantal jaren maak ik gebruik van Feenstra beveiliging. De eerste periode van 5 jaar weinig problemen. Bij de 2de periode ging het volledig mis. Door de monteur is niet verteld dat de componenten van de beveiliging die aangeschaft zijn in de eerste periode niet vallen onder de garantie van de 2 periode. Deze componenten zijn wel meegenomen in de 2de periode. Tevens heeft de monteur een 2tal nieuwe componenten geplaatst die in die geplaatste situatie niet kunnen werken, echter heeft die monteur nagelaten dit te vermelden. Dit alles kwam aan het licht tijdens een storing toen een andere monteur de configuratie bekeek. Ook werd toen duidelijk dat bij defecte componenten uit de eerste periode de rekening voor mij was, terwijl deze componenten wel zijn opgenomen in de 2de periode. Ik zit nu met een beveiliging die niet meer werkzaam is. Wel betalen ieder maand maar geen beveiliging.
Contact met Feenstra gezocht voor een oplossing. Nooit meer iets vernomen.
Bij het maken van een afspraak ivm een storing dit opnieuw doorgegeven. Betreffende afdeling zou dit oppakken en contact met mij opnemen. Nooit meer iets vernomen.
De monteur die op bezoek was had de volgende dag een vergadering en zou dit tijdens de vergadering bespreken. Nooit meer iets vernomen.
Daarna schriftelijk om contact verzocht. Nooit meer iets van Feenstra vernomen.
Het enigste wat ik nu nog wil is zo snel mogelijk van Feenstra af Kan mijn geld wel beter gebruiken.


Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Rene Wanders
02-04-2019

CV installatie hangt al meer dan 20 jaar op zelfde plek, voor 2 jaarlijks onderhoud is het van kant van Feenstra 2x verzet, omdat er "omstandigheden" waren. De derde keer langs geweest en wouden het onderhoud niet doen, omdat de monteur er niet bij kon (hoe is het de afgelopen 20 jaar dan gegaan denk ik?).

Hij is dus zonder iets te doen weggegaan, na 2 weken ontvangen wij een factuur van Feenstra dat wij niet thuis geweest zouden zijn.

Hierdoor knapte er iets bij mij en heb aangegeven dat voor de 2x dat zij niet langs zijn geweest ik wel een nota zou sturen naar hun, echter volgens hun algemene voorwaarden mag alleen Feenstra rekeningen sturen blijkbaar. Mijn vrouw heeft nu 3x vrij moeten nemen en het onderhoud moet dus nog steeds gebeuren. Gelukkig ander bedrijf gevonden die het onderhoud wel wil plegen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen, ik zie alleen zwakke punten.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Dhr.Scheuer
30-03-2019

Zeer onprofessioneel: na eerdere slechte ervaringen, binnen 24 uur geen CV monteur in de winter, spant de huidige ervaring de kroon. Vanuit je werk bellen dat sinds gisteravond de CV kapot wederom kapot is en aangeven dat je op een bepaald tijdtip thuis zou zijn wakkert blijkbaar de arrogantie aan van een niet service gerichte organisatie. Het komt het erop neer dat je hiervoor gestraft zou worden, want vanaf het moment dat je belt moet je thuis zijn. Totaal geen begrip dat je op dat moment met patiënten zorg bezig bent en het echt niet anders kan. En ja hoor als ik dan terug bel wanneer ik dan wel thuis ben moet ik een afspraak maken na 72 uur!!! want tefoniste had immers overlegd met de monteur en de monteur kwam tot deze conclusie. Getuigt van zeer onprofessioneel gedrag

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Patrick
30-03-2019

Zojuist gebeld omdat ik een storing heb aan mijn CV ketel. “Sorry wij kunnen geen monteur sturen, bel maar een onder bedrijf.”

Pardon????

Waardeloos!

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

M De Jong
30-03-2019

als een monteur schade gemaakt heeft duurd het erg lang voor schade vergoeding wij horen maar niks

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Charl De Winter
29-03-2019

Voor de tweede keer heeft het bedrijf de afspraak heel kort van tevoren afgezegd en de datum verschoven twee maanden later. Het bedrijf beroept zich op de vele noodoproepen die zij hebben gehad en de vele zieken. Het is voor mij een groot vraagteken dat in de planning hiermee geen rekening is te houden en men zich genoodzaakt ziet minder dan een uur van tevoren de afspraak te verzetten.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Backx
29-03-2019

Prima. Afspraak goed geregeld. Alleen op een mail die ik na en naar aanleiding van het bezoek stuurde heb ik nog geen reactie gekregen.

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Merijn Smit
27-03-2019

Al eerder een negatieve review geschreven, omdat de onderhoudsafspraak meerdere maken achter elkaar werd afgezegd. Met veel excuses werd er toen gezegd dat het erbij genoteerd zou worden, zodat het deze keer niet zou gebeuren. Wat denk je? Natuurlijk wordt de afspraak weer afgezegd op de ochtend zelf, als ik al thuis ben gebleven van werk. Natuurlijk mag ik zelf gaan bellen voor een nieuwe afspraak, waarbij ik 20 minuten in de wacht sta. Waardeloos bedrijf.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee