Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2407 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2407 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Ton Treur
22-02-2019

Wìllen jullie een update over Feenstra Verwarming? Dan krìjgen jullie een update! Het posten van een klacht op Feestboek zorgt er in ieder geval voor dat Feenstra contact zoekt..
'Ze willen er àlles aan doen om me te helpen', schrijven ze.
Ik had daarover wel wat vragen.
1. Waarom NOOIT inhoudelijk gereageerd over het wààrom ik wilde stoppen?
2. Waarom in NO TIME een incassoburo op mijn dak sturen?
3. Waarom IEDERE maand toch weer een flink bedrag van mijn rekening halen, terwijl er geen diensten tegenover worden gesteld?
4. Het incassoburo stopt na wat correspondentie.heen en weer de procedure.
5. Waarom dan, enige tijd later, opnieuw het inschakelen van een incassobureau?
6. Waarom niet reageren als ik ontdek dat een aluminiumfolietje de boel bijeen moet houden, ipv de daarvoor bestemde splitpen?
7. Waarom continu vragen naar de berekening van een Feenstra-functionaris.die me bij het plaatsen voorrekende dat Feenstra halverwege het contract niet zou protesteren? Is dat om de betreffende collega te ontslaan?
8. Waarom nu wel een afkoopregeling voorstellen? Iets wat een jaar geleden dus ABSOLUUT onmogelijk was? Een KRANKZINNIG DURE afkoopregeling, dat dan weer wel. Bijna duizend euro moet ik dan betalen. PLUS DE achterstallige termijnen. De CV-installatie is onmiddels 9 jaar oud. Hier en daar nog steeds te koop. Als ik wat korting weet te bedingen, heb ik hem NIEUW voor datzelfde bedrag.
9. Waarom mij 'verdrietig' melden dat ik Feenstra niet heel erg toesta mij te helpen?
10. Lees de reviews op hun eigen site. Lees wat er op de site van o.a. Televisieprogramma Radar staat. Ook op andere plekken op internet vind je veel schrikbarende verhalen.
11. Waar zal de beloofde hulp uit bestaan, Feenstra; met de mij ontfutselde informatie het incassobureau voeden? Heel veel positievere redenen kan ik me niet zo een-twee-drie voor de geest halen.....

Mijn Feestboek-vriendjes: Will keep you posted!!! En opnieuw: delen màg!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Hun intimiderende manier van incasso?

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Max Business (Top-Flow)
21-02-2019

Slechte ervaring! Door medewerker Edwin Hoenselaar (Feenstra Tiel) wordt bij ons een pomp voor een vloerverwarming verdeler besteld. Vervolgens sturen we een factuur en een herinnering naar zijn feenstra e-mailadres maar er wordt niet betaald. Gebeld met de administratie waar ze van niets weten. Edwin geprobeerd te bellen, maar dit lukt ook niet.

Waardeloos! je zal zo iemand aan het werk hebben.....

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
20-02-2019

Efficiënte en snelle service.
Bereid mee te denken en problemen op te lossen.

Goed 4/5

Sterke punten
Betrouwbaar, snel, efficiënt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Stam
20-02-2019

Goede service

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Van Den Berg
18-02-2019

Vandaag is onze cv ketel vervangen. Wat een topservice, geweldig????Wat een geduld, vakmanschap en zeer vriendelijke medewerkers. Dronten fam van den Berg

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Vriendelijkheid, vakmanschap en respect!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Tanja
15-02-2019

Echt een top service! We kregen overdag de CV ineens niet meer aan, we belden en diezelfde avond kon er nog iemand langskomen. De man was zelfs eerder wat ons onwijs goed uitkwam, was snel, vriendelijk en kon onze vragen beantwoorden. Bedankt voor de goede service Jaap!

Uitstekend 5/5

Sterke punten
We hebben een service contract, en na de reparatie verwachtte ik toch nog kosten (je hebt wel vaker een addertje onder het gras bij dit soort dingen)maar dat werd inderdaad gedekt door ons contract. Precies zoals het hoort.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-02-2019

Goede service en klantvriendelijk

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Snelle service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-02-2019

Vakmanschap, service en nakomen van afspraken

Goed 4/5

Sterke punten
Goede organisatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
12-02-2019

Jarenlang goed geweest en nu willen ze ineens niet meer komen omdat het niet veilig zou zijn. Terwijl de eerste keuring prima was. Moeten nu eerst een groot plateau maken over onze trapopgang. Terwijl de vorige keren er geen monteur moeilijk over heeft gedaan. De monteur die hier vandaag geweest is hoeft hier niet weer te komen. Ben helemaal klaar met Feenstra. Zeer slechte service.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen idee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Henk Van Der Velde
12-02-2019

Jarenlang klant geweest van Feenstra. Ze doen het leuk online en op TV. Achter de schermen valt het tegen. De onderhoudsprijs voor CV is veel te hoog en zelfs bij relatief nieuwe ketels te vaak bijkomende kosten. Het verdienmodel lijkt meer op een tandartsverzekering: veel te duur en vaak niet nodig. Dan de wijze waarop je antwoord krijgt via de website om een offerte voor het onderhoud aaan de mechanische ventilatie: die is er niet. NUL respons, óók niet in de spambox. Bel je er achteraan, dan wordt het amateurisme verder uitvergroot (het voert te ver om dit allemaal neer te penne), maar als je dan na 6 weken (!) een medewerker aan de lijn krijgt om al een afspraak in te plannen.... Nee, we vroegen een offerte. Dan de onpersoonlijke (want automatisch gegenereerde) antwoorden op inhoudelijke mails: in ieder geval géén antwoord op de vraag en het verzoek. Dus mooie buitenkant, maar verder niet veel om het lijf dat Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee