Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1714 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,4/10
Goed | 1714 beoordelingen
84% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-20
Heerhugowaard B2B

Voor een monteur is het 10 min werk...maar om daar 45 min voor de schrijven vind ik niet ok! Zeker de reactie van de monteur op mijn feedback is niet ok! De storing is verder goed en zeer snel verholpen.

Mvgr

Goed 6,9/10
Klant H. Loohuis
2020-01-21
Drachten B2B

Al 25 jaar maak ik gebruik van Feenstra. Nooit iets te klagen gehad. Goede firma!

Goed 8/10
Klant G.j. Patist-rozengarden
2020-01-21
Tiel B2C

Al jaren een fijn contact met de firma.Service altijd perfect,monteurs bekwaam,correct en goede uitleg na inspectie ketel.
Dus vanuit hier dikke 10.

Goed 7,7/10
Dhr. Van Tiel
2020-01-06
Capelle a/d Ijssel

Nieuwe CV combi ketel gekocht en door Feenstra geinstalleerd. Keurig werk afgeleverd en duidelijke overdracht na afronding. Bekwame en beleefde monteurs op bezoek gehad.

Uitstekend 9/10
Dhr. Milic
2020-01-14
Eindhoven

heel tevreden

Uitstekend 9/10
Anoniem
2020-01-15
Eindhoven

Prima installatie van de nieuwe ketel!!

Uitstekend 8,9/10
Anoniem
2020-01-15
Tiel

mijn ervaringen met feenstra zin uitstekend.

Uitstekend 9,5/10
Mevr. Schroer
2020-01-15
Apeldoorn

Er was een cw4 ketel geplaatst terwijl ik een cw5 ketel besteld had. Nadat ik de klantenservice gebeld had is dit probleem netjes opgelost en de juiste ketel is dezelfde dag alsnog geplaatst. Top geregeld klantenservice. Alleen jammer dat er in eerste instantie niet gezien is dat er een cw5 ketel geplaatst moest worden en niet een cw4.

Goed 7,2/10
Anoniem
2020-01-14
Apeldoorn

ben zeer tevreden over de hele service en afhandeling van alles

Uitstekend 9,1/10
Anoniem
2020-01-14
Capelle a/d Ijssel

De monteurs hebben er vooral voor gezorgd dat ik zeer tevreden ben over Feenstra! Zeer deskundig en goede service.

Goed 7,6/10