Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2301 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2301 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
F. Boersma
24-10-2018

Zeer correct en zeer netjes afgeleverd en geïnstalleerd.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

R. Van Den Broek
23-10-2018

Goede wijn behoeft geen krans. Afspraken met Feenstra staan. Aan de telefoon wordt men keurig te woord gestaan.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ja, tijdens het 2-jaarlijks onderhoud aan de desbetreffende monteur gevraagd als hij gereed was met zijn werkzaamheden mij te waarschuwen zodat ik een foto kon maken van de leidingen die naar mijn ketel liepen. Hij vertelde mij dat hij dat ook kon doen met ijn iPad zodat ik een prijsopgaven kon krijgen voor de aanschaf en installatie voor een nieuwe ketel. Dat heeft hij gedaan en later werd ik keurig opgebeld om een afspraak te maken met een deskundige van Feenstra. Deze is geweest, heeft mij goed geïnformeerd, hij kon mij gelijk prijsopgave doen. Waarop ik ook daadwerkelijk de bestelling heb gedaan. Dus compliment voor uw monteur en uw deskundige.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Albert Evers
21-10-2018

goed

Goed 4/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-10-2018

Goede service, correcte monteur

Goed 4/5

Sterke punten
Profesioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

F. Schulz / P. Bood
19-10-2018

Onze ketel is op 10 oktober geïnstalleerd en dat ging op zich prima. Ik vond de uitleg minder goed en we hebben tot 5-6 x toe de boel opnieuw moeten opstarten/resetten en moeten bellen en overleggen wat we moesten. Tot 2x toe een monteur gehad....de interne communicatie is slecht.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Nette werkers

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Niels
16-10-2018

Niet best! Mijn CV gaf elke keer een foutmelding en verloor constant snel druk. Denkende dat dat Feenstra dit goed zou kunnen oplossen kwamen ze op een donderdag langs. Na het vullen van de CV installatie en een aantal simpele checks zou die het mogelijk weer goed doen. Voor de zekerheid zou KWI (loodgieter onder Feenstra) toch langskomen. Hiervoor heb ik zelf meerdere malen moeten bellen, de volgende dag voor een afspraak aangezien ik geen warm water had. Ze konden dit repareren na 1 week!! Treurig voor zo'n bedrijf, hiervoor heb ik bedankt! Dikke rekening geen oplossing, zo werkt Feenstra. Vervolgens werd ik van de week weer gebeld om een afspraak te maken (2 weken later). Ik kon netje op mijn beurt wachten in de kou. Bedankt Feenstra TOPBEDRIJF!!!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Personeel dat naar elkaar wijst, zonder oplossing! Knap

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
13-10-2018

Goed

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
11-10-2018

Wat een vreselijk SLECHT bedrijf is het, al weer een tijdje geleden dat na drie keer bellen of zij genegen waren om midden in de winter onze CV ketel wilde komen repareren , mijn vrouw zat in de kou maar zij kwamen NIET.
De ketel was al een paar jaar in onderhoud bij feenstra,dus niet in de reclame zeggen dat jullie niemand in de kou laten zitten.
We hebben dan ook noodgedwongen een ander bedrijf gevraagd om de ketel te repareren en dat is zeer vakkundig door dat andere bedrijf gedaan,

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
GEEN STERKE PUNTEN.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
09-10-2018

Eind 2015 een splinternieuwe ketel laten installeren met onderhoudscontract. Zit nu al voor de 6e keer in de kou te wachten op een monteur waar telkens maar vrij voor moet worden genomen. Feenstra komt nooit met excuses en gaat ervan uit dat er altijd maar iemand thuis is. Hun warmtegarantie-service geldt alleen als je zorgt dat je thuis bent als het hun uitkomt en anders is er geen enkele poging een oplossing te vinden die voor de klant ook uitkomt.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
De sterke punten van dit bedrijf worden goed verborgen gehouden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Huub Albreghs
09-10-2018

Feenstra heeft een CV ketel bij ons geinstalleerd

Goed 4/5

Sterke punten
Houden aan afspraken/goede instructie ter plaatse/netjes werken

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja