Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2520 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2520 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
03-07-2019

Goed en professioneel. Erg blij met nieuwe ketel en hoe het is geïnstalleerd. Op voorhand was niet duidelijk of ik mij Toon thermostaat kon behouden icm. de huurketel. Dit was volgens de binnendienst medewerker zo goed als wel mogelijk, maar werd uiteindelijk op de dag van installatie door de monteur bevestigd dat dit kon. Heb daardoor wel een aantal dagen in de 'stress' gezeten.

Goed 4/5

Sterke punten
Installatie fantastisch. Kundige monteur. Fijne afhandeling.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-07-2019

Zeer positief!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

JB Woonstijl
02-07-2019

ze rekenen teveel en als er een afspraak gemaakt wordt om dat op te pakken komen ze langs om het systeem aan te passen maar laten ze het contract gewoon lopen met de te hoge prijs maar zeggen doodleuk dat einde van het jaar de nieuwe prijsaanpassing in zal gaan. maar ze reageren niet op de eerste mail met vragen over de prijs en de aanpassing daarvan.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
nee eerder de zwakke punten, klant tevredenheid wat toch erg belangrijk is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
02-07-2019

Heel goed.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Goede service en bereikbaarheid. men houdt zich aan afspraken/ tijden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Gz
01-07-2019

zeer slecht service bij klantenservice, beëindigen van een contract is helemaal drama in januari opgezegd en per post opgestuurd geen eindafrekening ontvangen maar de maandelijkse incasso's blijven doorlopen, dit verhaal loopt nu nog

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
rekeningen versturen kunnen ze goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
01-07-2019

Heb een huis gekocht met een cv-ketel die gehuurd en altijd onderhouden is door Feenstra.
Tijd voor onderhoud dus bellen.
Echter als ik bij hun een onderhoudscontract wil afsluiten voor die zelfde ketel krijg ik de deksel op mijn neus.
Te veel dit en te veel dat!
Mooie reclame met loze beloftes. Wat een aanfluiting!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ik denk het dus niet!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ben De Wit
30-06-2019

Het zijn prutsers. Al 4 dagen zitten meer dan 100 bewoners zonder warm water omdat de monteurs onbekwaam en onbeschoft zijn. Eerder hadden ze overstromingen in woningen veroorzaakt, doordat ze nieuw aangelegde installaties niet goed hadden vastgekoppeld. Ze hebben geen idee, dat ze met mensen te maken hebben. Ik nomineer ze voor het allerslechtste bedrijf van Nederland.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-06-2019

Uitstekende snelle service: toen de CV het niet meer deed, werd al snel beoordeeld, dat een kapot onderdeel vervangen moest worden en dit werd nog dezelfde dag uitgevoerd.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Service. Snelheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-06-2019

prima

Goed 4/5

Sterke punten
prettige ervaren monteurs

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
27-06-2019

Na afkeur van onze CV hadden we afspraak gemaakt voor het plaatsen van een nieuwe ketel. Op de afgesproken dag kwam een monteur langs die als opdracht had om "de CV ketel aan te zetten". Dat vonden wij opvallend gezien deze afgekeurd was (op dinsdag) en bovendien waren we zwaar teleurgesteld gezien het vrijdag was en iemand pas na het weekend langs zou kunnen komen. Daarna kregen we een telefoon van Feenstra waarin aangegeven was dat ze toch iemand bereid hebben gevonden om de ketel op zaterdag ochtend bij ons te komen plaatsen, Deze monteur was super professioneel en heel netjes. Dus eind goed al goed we waren uiteindelijk heel blij.

Goed 4/5

Sterke punten
Meedenken met de klant en er toch voor zorgen dat ongemak zo veel mogelijk beperkt wordt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja