Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2363 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2363 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
T.H. Yap
29-12-2018

Normaliter worden we gebeld voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dit jaar moesten we zelf bellen wanneer onze onderhoudsbeurt was gepland. Bijna eind van het jaar. Toevallig was er er een etentje in Ede gepland voor de medewerkers en kon een medewerker naar ons toe komen. Anders was het misschien pas volgend jaar gepland. Jammer.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
betrouwbare medewerkers die terzake kundig zijn en zeer behulpzaam .

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
27-12-2018

Vanochtend gebeld i.v.m. een lekkage en uitval van de CV ketel.
Een uur later stond monteur Jeroen en heeft de zaak gerepareerd.
Gezien de leeftijd van de ketel geregeld dat er een afspraak gemaakt wordt met een adviseur over een nieuwe ketel.
Top service, vriendelijke monteur met goed advies.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Sterke punten van Feenstra, snelheid van handelen, service en vriendelijkheid.

Sterke punten van de monteur, kennis, kwaliteit van reparatie, advies en vriendelijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
24-12-2018

Waardeloze service, houden zich niet aan de afspraken. Ik heb een 2 jaarlijks onderhoudscontract voor de cv ketel, maar men komt pas na 2 1/2 jaar. Als ik er wat van zeg wordt er bot gereageerd.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
19-12-2018

Op 6-12-2018 is de monteur langs geweest voor 2-jaarlijks onderhoud aan onze CV ketel.
Helaas heeft hij zelf een storing veroorzaakt, (bougiekabel gesloopt) waardoor onze ketel niet meer werkte.
Na veel telefonisch overleg met zijn collega's heeft hij het uiteindelijk opgegeven en kwam naar beneden dat er een storing was die hij niet kon oplossen en een collega zou langs komen.
Hij kon echter niet aangeven wie en wanneer, ik heb hem verteld dat ik absoluut om 12.45 uur naar mijn werk moest, de enige mededeling was dat er iemand langs kwam en hij zelf ging naar de volgende klant. Na zijn vertrek zag ik dat hij het vieze zwarte water uit de CV ketel gewoon in de wasbak had geloosd, waardoor er een vieze zwarte plaklaag achter bleef, kan dit niet op een andere manier?
Ik heb direct zelf telefonisch contact moeten zoeken met Feenstra om uitdrukkelijk te vragen om met spoed een monteur te regelen, helaas in eerste instantie was er niets bekend van een storing, na lang aandringen is er uiteindelijk een andere monteur langs gestuurd.
Conclusie er was een bougie kabel gesloopt door de 1e monteur en dit was niet in voorraad in de buurt, afspraak gemaakt dat er zo snel mogelijk de volgende dag een nieuwe kabel gemonteerd zou worden.
Het gevolg is dat wij van donderdag 6-12-2018 van 10.00 uur tot vrijdag 7-12-2018 14.00 uur geen verwarming en geen warm water hadden.
De 2e monteur ontdekte tevens de volgende dat niet alle onderhoud was gepleegd!
Het lijkt mij zeer redelijk dat wij een compensatie mogen ontvangen voor wat voorgevallen is, 28 uur zonder verwarming en warm water, een smeerboel in de wasbak en een monteur die een storing veroorzaakt en doodleuk zegt dat er een storing is die hij niet kan oplossen!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Janny Kouwenberg
19-12-2018

Wat een slechte communicatie binnen dit bedrijf
Wordt je doorverbinden weer je verhaal doen....pfff en beloftes doen en niet nakomen. Ik probeer al een jaar lang een terug slag klep te krijgen omdat de rook van de buren bij ons binnen komt...

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
nee vooral aan de telefoon zeer klant onvriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Herman Frankes
19-12-2018

Prima bedrijf met goede dienstverlening

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Niet stoppen voordat het op een adequate wijze geregeld is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Coonen
18-12-2018

Wij zijn boos! Voor de 3e keer binnen 3 maanden is de onderhoudsafspraak door Feenstra afgezegd en, kan nu pas in feb 2019 plaatsvinden. Reden: zoveel storingen en spoedklussen. Niet vreemd als je abonnementsafspraken niet nakomt. De afspraak van een maal per 2 jaar onderhoud wordt gewoon niet nagekomen, terwijl de abonnementskosten wel worden geind.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Bij de aanschaf van een nieuwe ketel waren ze er snel bij. Als ze er zijn leveren ze goed werk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

A. Vd List
17-12-2018

Belachelijk bedrijf!
Afspraak komen ze keer op keer niet na.
Klachten reageren ze gewoon maar niet op, zouden ze binnen 5 werkdagen afhandelen, zefs na 10 werkdagen nog steeds geen reactie.
Onderhoud van mijn ketel in 2016 voor het laatst, nu weer afgezegd en nieuwe afspraak voor eind februari!!

Echt een afrader, wel elk kwartaal innen, maar afspraak nakomen?? No way.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
nog niet gevonden

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
15-12-2018

goed

Goed 4/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

G Bakker
14-12-2018

Zeer goed

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja