Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1461 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 1461 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-20
Drachten B2B

Nvt

Goed 7,3/10
Anoniem
2020-01-20
Amsterdam B2C

Wij hebben het contract opgezegd, omdat onze keizer niet meer te repareren was.
Nu hebben wij warmwater via verwarmingsketel.

Wij danken Feenstra voor de jarenlange service en onderhoud.
Wij waren altijd zeer tevreden, zie de antwoorden in de vragen lijst!

Dank Feenstra,

Dhr. en Mw. Moll

Uitstekend 10/10
Klant G.j. Mul
2020-01-20
Duiven B2C

Klachten aan de ketel blijven terugkeren.

los van monteursbezoek:
in telefonisch contact met Feenstra aangaande het contract en maken van afspraken heb ik enkele malen onprofessioneel en klantonvriendelijk contact gehad.

Voldoende 6,4/10
Anoniem
2020-01-20
Venray B2B

Goede service en informatie.

Uitstekend 9,1/10
Klant Hoop De F
2020-01-17
Tiel B2C

Ben al jaren bij Feenstra. We worden altijd prima en snel geholpen. Kortom zeer tevreden.

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-01-21
Amsterdam B2C

De lekkage van de combi ketel is aan Feenstra gemeld op maandag 20-01-2020
De monteur oordeelde op dinsdag 21-01-2020 dat de modulerende pomp vernieuwd moest worden.Echter na vervanging van de modulerende pomp bleek dat de combi ketel nog steeds te lekken.
Volgens monteur moest ook de rechterzijde van de hydroblock vervangen worden. Helaas is het niet op voor voorraad en kan daardoor pas op vrijdag 24-01-2020 geïnstalleerd worden. Wel jammer dat het niet op voorraad was en tot vrijdag 24-01-2020 gewacht moet worden.

Voldoende 6/10
Anoniem
2020-01-21
Duiven B2C

zou niet weten wat er niet goed is. Monteurs ook altijd erg netjes en vriendlelijk

Uitstekend 10/10
Klant E.s.i.h. Lups
2020-01-22
Apeldoorn B2C

ben tevreden hoor

Goed 7,5/10
Klant A.a. Van Rooy
2020-01-22
Duiven B2C

2de monteur bezoek was nodig voor dezelfde storing nml waterverlies de 2de monteur was zeer deskundig en korrekt. mvg Anton van Rooij

Uitstekend 8,5/10
Anoniem
2020-01-22
Apeldoorn B2C

Vlug en netjes geholpen

Goed 8/10