Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1461 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 1461 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-09-07
Tiel

Zie eerder bericht.

Uitstekend 9,1/10
Anoniem
2020-08-28
Heerhugowaard B2B

Goed bedrijf, deskundige monteurs, vriendelijk , ver van tevoren afspraken gemaakt en nagekomen perfect. Kan het bedrijf sterk aanbevelen.

Peter
Den helder

Uitstekend 8,7/10
Anoniem
2020-08-28
Amsterdam B2C

Ik ben al jaren bij Feenstra . Nou is er 1x een miscommunicatie geweest over een afspraak, en jahoor gelijk een boete van 50 euro , echt helemaal klaar mee , wat is dit klant onvriendelijk. Het is nog nooit in al die jaren fout gegaan .mvg M v Veen .
Ik ben blij dat ik niet zo met mijn klanten om ga !!

Voldoende 5,6/10
Anoniem
2020-09-01
Duiven B2C

feenstra bevalt goed

Goed 8,4/10
Anoniem
2020-09-02
Amsterdam B2C

Erg goed geholpen, zeer ervaren monteur!

Uitstekend 8,5/10
Klant J.w. De Goede
2020-09-01
Capelle B2C

de medewerker was nauwelijks binnen of hij was al weer buiten, zeg ca. 15 à 20 minuten binnen geweest, vroeg direct naar een emmer vanwege het vuil uit de sifon en ik zal de service kit voor o.a. de bougie en enkele ringen, die zitten in één verpakking.
Wat ik gewend ben is dat de gas-afstellingen ook door de medewerker worden gedaan van de ketel, naar mijn weten is dit niet gebeurd, doorgaans was een medewerker altijd ca. 40 à 45 min. bezig.
Ik kreeg ook geen informatie of deze gas-afstellingen door de medewerker gedaan waren, ook niet of de ketel bijgevuld was en inderdaad dat was niet gedaan.
Vraag: Hoe weet ik als klant of de ketel optimaal functioneert !, want er gaat doch weer 2 jaar overheen voor de volgende beurt.
Graag uw reaktie
met vriendelijke groet
J.W. de Goede

Voldoende 5,9/10
Anoniem
2020-09-03
Heerhugowaard B2B

N.v.t.

Goed 7,4/10
Klant T.c. Ly
2020-09-04
Apeldoorn B2C

Tevredenheid

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-09-07
Tiel B2C

Ben positief

Uitstekend 9,2/10
Klant A.l.p. Bongaards
2020-09-09
Tiel B2C

Zeer tevreden over service en stiptheid. Monteurs zijn vriendelijk en beleefd. Over de techniek heb ik geen mening: darvoor ontbreekt mij de kennis.

Uitstekend 9,9/10