Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1714 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,4/10
Goed | 1714 beoordelingen
84% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Van der Honing
2020-09-09
Roosendaal

Snelle offerte en duidelijk uitgelegd
Monteur was op tijd hier
Legt alles goed uit en kijkt met je mee of diverse onderdelen wel nodig zijn voor hij gaat monteren uiteindelijk ben ik nu goedkoper uit omdat ik 2 onderdelen niet nodig bleek te hebben
Alles wordt goed uitgelegd en getest voor de monteur weer vertrekt ben zeer tevreden en raad het echt iedereen aan

Uitstekend 9,5/10
Klant W.j.a.m. Mendeblik
2020-08-20
Heerhugowaard B2B

de afspraken die ik heb ervaren waren zeer goed en ik kan niet anders zeggen dat ik de service erg op prijs stel
en dat ik eventuele nieuwe klanten adviseer om Feenstra als service monteur aan te bevelen.

Uitstekend 9,1/10
Klant E.p.f. Maes
2020-09-04
Amsterdam B2C

Deze keer een rare monteur

Voldoende 4,7/10
Anoniem
2020-09-07
Amsterdam B2C

Heb dit ingevuld maar behalve het onderhoud van het verwerkingsapparatuur. Heb ik verder nog geen ervaring met Feenstra

Goed 7/10
Anoniem
2020-09-08
Tilburg B2B

Tevreden.

Goed 6,9/10
Anoniem
2020-09-08
Amsterdam B2C

Ik doe nooit aanbevelingen. Ik ben dan ook niet van de eerste promotiestelling gecharmeerd.

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-09-08
Apeldoorn B2C

Er bleek een niet standaard onderdeel defect. De monteur heeft dat meteen geregeld bij collega's en vervangen. Heel klantvriendelijk en assertief.

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-09-10
Duiven B2C

Erg slecht bereikbaar. Óók via de socials. Ik had geen verwarming, lekkage... Na drie dagen kreeg ik iemand te pakken. En vanaf dat moment alles prima. Zeer beleefde fijne monteurs ook. Wat ik nog mis is advies ter plekke over schade, hoe het beste daarin te handelen. Overall tevreden. Hoop niet dat ik in de winter met storing krijg te maken... Worden jullie te groot of te weinig personeel...?

Goed 8/10
Klant H.j. Hoekzema
2020-09-10
Drachten B2B

Goede monteur

Uitstekend 9,2/10
Anoniem
2020-09-11
Heerhugowaard B2B

Zeer goed

Uitstekend 9,6/10