Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2520 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2520 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
E.M. Devilee
31-10-2019

Kundige monteur en vriendelijk. Legde mij rustig uit hoe alles zat.

Goed 4/5

Sterke punten
Nvt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Lahaije
30-10-2019

Ketel geplaatst, daarna problemen met thermostaat, het is erg koud en er is lekkage. Gebeld en afspraak gemaakt. Duurt een week. Monteur komt niet opdagen, en niemand bereikbaar. Dag daarna gebeld, zou worden teruggebeld maar dit gebeurd niet, tot 3x toe gebeld, steeds wordt beloofd dat je wordt teruggebeld, maar er gebeurt niets. Uiteindelijk kan er pas weer afspraak komen na een week en word ik steeds onbeschofter te woord gestaan.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Hans De.korte
29-10-2019

Nette mensen en weten wat ze moeten doen...
Prima problemen opgelost!!!

Voldoende 3/5

Sterke punten
Professioneel!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Theo Van Groningen
29-10-2019

Goed

Goed 4/5

Sterke punten
Goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Jeu
27-10-2019

Uitstekend 5/5
Brockbernd/Vendrig
24-10-2019

Na de vorige review moet ik mijn mening bijstellen. De teleurstellende ervaring van een niet gelukte afspraak, is goedgemaakt door een prima installatie van de nieuwe ketel in tweede instantie. Een zeer enthousiaste en deskundige monteur, heeft de nieuwe ketel op een prima manier geïnstalleerd. Hij adviseerde en dacht met ons mee, werkte netje en efficiënt.
In een vorige review wees ik er ook op dat Feenstra voor de eerste misgelopen afspraak geen excuses had gemaakt. Dat hebben ze alsnog gedaan...en een bloemetje.
Na de vorige review kon ik geen sterke punten benoemen. Nu de ketel inmiddels al weer twee weken draait, kan ik dat wel.

Goed 4/5

Sterke punten
De monteur was zeer deskundig, enthousiast, meedenkend en efficiënt. De nieuwe ketel doet het goed en is heel gebruiksvriendelijk...zoals geadviseerd. Als het mis gaat kan dit bedrijf de hand in eigen boezem steken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

K.
21-10-2019

Geen goede ervaring met Feenstra. Komen zelden afspraken na en alles word doorverwezen naar een andere afdeling. Ook moeten de monteurs van de andere kant van NL komen om iets te installeren dus als je problemen hebt moet je ijle lang wachten

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Elles Slingerland
21-10-2019

Zeer slechte ervaring. We zijn al 2 maanden bezig om een nieuwe thermostaat te krijgen???
1e contact klonk goed. Samen uitgezocht wat we nodig hadden.... Nooit meer wat gehoord. Jammer want deze man vertelde dat de thermostaat dan aangesloten kon worden door onderhoudsmonteur die toch langs zou komen.
Weer gebeld. Deze man werkt niet meer bij feenstra dus helaas kunnen ze de mail niet meer lezen??? Opnieuw alles opgestuurd..... Weer niets gehoord. Dit tot 4x aan toe. Nu moeten we weer foto's opsturen, maar er werd tevens verteld dat we dan wel voorrijkosten en de monteur per kwartier moeten betalen??? Wat een waardeloos bedrijf!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Emiel
17-10-2019

Drama!! Reageren niet op mails. Kan letterlijk niet opzeggen, ondanks dat ik dit wil doen op de einddatum.

Bezorg jezelf geen kopzorgen en vermijd dit bedrijf!

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
17-10-2019

Snel gereageerd. Goed opgelost. Aardige monteur.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja