Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
06-07-2019

Wat er in verkoopgesprek is afgesproken komt niet overeen met wat de monteur ter uitvoering heeft meegekregen.
Bekijk de offerte dus goed na met wat mondeling is afgesproken.
Monteur had slechte bui. Zaken die hij verplaatst heeft zijn niet teruggeplaatst.
Puizooi is voortuin.
Katerig gevoel over het hele gebeuren. Spijt dat ik Feenstra de opdacht heb gegeven.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Rinkel
04-07-2019

Slecht bedrijf, sluit geen onderhoudscontract af.
Wij hebben een contract waarbij elke 2 jaar de cv ketel een onderhoudsbeurt hoort te krijgen.
Het is Feenstra in de afgelopen 6 jaar nog nooit gelukt om netjes hun afspraak na te komen.
Of de afspraak wordt vanuit Feenstra afgezegd of de monteur komt gewoon niet opdagen.
Kost je vrije dagen en telefoon gesprekjen en frustratie maar vooral je betaald netjes voor je contract maar krijgt niet de service.
Vandaag , na 2 afzegging van Feenstra is weer de monteur niet opkomen dagen.
Als je dan belt krijg je dood leuk te horen dat Feenstra de afspraak uit de planning heeft gehaald zonder reden of contact naar mij toe.
Kost je dus weer een vrije dag.

Contract is gelukkig afgelopen.
Begin er dus niet aan, je betaald als clïent netjes voor niks.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Afspraken niet na komen en klanten oplichten

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Marco Hermes
04-07-2019

Goede service snelle en duidelijk afspraken.

Goed 4/5

Sterke punten
wat ze vermelde in hun producten en voorwaarden komen zeer goed na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bb_noordwijk
04-07-2019

top; ik ben erg tevreden over de monteur

Goed 4/5

Sterke punten
hij legde goed uit en gaf nuttige adviezen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
04-07-2019

Ze kwamen hier een paar pijpen van de afvoer vervangen, en omdat ze dit bij iedereen tegelijke tijd deden moesten de deuren van de schuren en apartementen open blijven staan van half 8 tot half 4. Opzich was dat niet het ergste maar wat ik nou zo vervelend vond is alle troep die ze ander laten.

In de schuur lagen allemaal blikjes en schroeven afval. Wat mij ook nog opviel is dat ineene mijn zak appels een groot deel leeg was. Vind het heus niet erg als de mannen een appeltje wouden, maar het zou een stuk meer beleefd zijn als het volgende keer gevraagd wordt.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
03-07-2019

Monteur is klein half uur bezig geweest. Toen hij klaar was heeft hij de vervangen batterijen laten zien. De grote batterij van de centrale kast moest ook vervangen worden omdat die te oud was. Dat had ik wel graags n tevoren willen weten.
Nog een punt, ik vergat vanmorgen het gedeeltelijke alarm uit te zetten en liep de woonkamer in en deed de achterkamer gordijnen open. Alarm ging niet af pas toen ik terug liep naar de woonkamerdeur ging het alarm af. Dit is nooit zo geweest! Wat is hier aan de hand? Ik wil dat hier naar gekeken wordt!

Goed 4/5

Sterke punten
Goeie service, betrouwbare apparatuur,

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Frans D'ollijslager
03-07-2019

Keuze- en offerteprocedure is online snel en duidelijk
De monteur heeft netjes gewerkt, alles werkt en ziet er goed uit. Helaas verkeerde thermostaat meegenomen.

Goed 4/5

Sterke punten
Alles prima.
een verbeterpunt. Na e-mail van de klant wordt er niet direct gereageerd. Niet na mijn melding van de verkeerde thermostaat en niet na mijn melding van het ontbreken van een gebruiksaanwijzing. Dan weet je niet of er actie wordt ondernomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-07-2019

Goed en professioneel. Erg blij met nieuwe ketel en hoe het is geïnstalleerd. Op voorhand was niet duidelijk of ik mij Toon thermostaat kon behouden icm. de huurketel. Dit was volgens de binnendienst medewerker zo goed als wel mogelijk, maar werd uiteindelijk op de dag van installatie door de monteur bevestigd dat dit kon. Heb daardoor wel een aantal dagen in de 'stress' gezeten.

Goed 4/5

Sterke punten
Installatie fantastisch. Kundige monteur. Fijne afhandeling.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-07-2019

Zeer positief!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

JB Woonstijl
02-07-2019

ze rekenen teveel en als er een afspraak gemaakt wordt om dat op te pakken komen ze langs om het systeem aan te passen maar laten ze het contract gewoon lopen met de te hoge prijs maar zeggen doodleuk dat einde van het jaar de nieuwe prijsaanpassing in zal gaan. maar ze reageren niet op de eerste mail met vragen over de prijs en de aanpassing daarvan.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
nee eerder de zwakke punten, klant tevredenheid wat toch erg belangrijk is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee