Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2244 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
M.snoek
17-11-2018

Prima

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Professioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
16-11-2018

nieuwe CV ketel aangekocht
eenvoudig om zaken mee te doen
op tijd geleverd
CV netjes gemonteerd

Goed 4/5

Sterke punten
flexibel met de bestelling, aanpassen is gemakkelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

J.Buurmans
16-11-2018

Klant vriendelijk en goed werk afgeleverd

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Alles in overleg goede adviezen .
Snel geïnstalleerd en alles netjes opgeruimd .
Dit is een monteur waar je zuinig op moet zijn.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Olster Dakwerken Bv
14-11-2018

dit is moeilijk aan te geven. ze melden keurig wanneer ze komen maar verder weten we absoluut niet wat hij doet en wat het resultaat is. we gaan ervanuit dat het systeem goed werkt als hij weg gaat.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
13-11-2018

Ik heb zojuist telefonisch contact gehad, omdat de verwarming/kachel het niet meer deed. En wat werd ik goed geholpen zeg! Chapeau voor de medewerkster! Met alle geduld en zachtheid werd ik geholpen! Gelijk een telefonisch afspraak gemaakt, zodat ik geholpen kon worden! Nogmaals bedankt!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-11-2018

Zeer slechte ervaring met het alarmsysteem, als we het willen gebruiken is het paneel weer online en moet je deze weer resetten, heel irritant. Volgens Feenstra ligt het aan de updates van onze provider KPN, lekker makkelijk dus iedereen met KPN heeft dit soort problemen ? Laatst kwam er een onderhoudsmonteur die nergens vanaf wist, hij moest dit erbij doen terwijl hij verwarmingsmonteur is. Net weer de klantenservice gebeld ( Corine) zij verbond mij door maar na ruim 20 minuten wachten wordt gewoon de verbinding verbroken. Waardeloos dit !!!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen !!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Rob Verspeek
11-11-2018

er kwamen vrijdag 26 oktober 2 vrolijke collega's (Remon en Gijs) van B2C bij mij privé een nieuwe ketel ophangen er werd keurig netjes gewerkt en al te afval werd meegenomen

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Een prima stille ketel met veel warm water op douche en bad

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Hans Bakker
11-11-2018

Klantvriendelijk, meedenkend, reële offerte.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-11-2018

mijn indruk van het bedrijf is goed.
keurig en kundig personeel.
alles correct afgewerkt.

Goed 4/5

Sterke punten
monteur correct omgaan met de klant.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
08-11-2018

De eerste keer dat ik met dit bedrijf werk. De eerste indruk is zeer positief. Mijn ervaring, vanaf dat ik `de eerste contact met heb gelegd, is zeer goed. De mensen zijn behulpzaam en vriendelijk.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
1. Vriendelijke monteurs en heel veel kennis van zaken
2. behulpzaam bij het oplossen van problemen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja