Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,4/10
Goed | 2244 beoordelingen
84% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-12-30
Roosendaal

Monteur uitstekend, Feenstra zelf dient meer de totale klant centraal te zetten.

Goed 8,5/10
Anoniem
2020-12-30
Tiel B2C

Lijkt mij niet nodig gezien mijn invulling

Uitstekend 9,3/10
Anoniem
2021-01-04
Eindhoven B2C

Dat er weer moet betaald worden voor een reparatie die niet is opgelost

Voldoende 5,2/10
Anoniem
2021-01-07
Tiel B2C

Slechte ervaring (alweer) met Feenstra. Komen ongevraagd met een sensor aan zetten bij de onderhoudsbeurt waarvoor we, naast de kosten van het verdere onderhoud, meer dan 100 Euro voor moeten betalen. De helpdesk van Feenstra is voor onmiddellijke bespreking onbereikbaar. We vragen ons echt af of we moeten overstappen naar een ander onderhoudsbedrijf.

Voldoende 5,3/10
Klant C.p.j. Meijer
2021-01-09
Tilburg B2B

Storing verwarmingsketel 09-01-2021 Beltijd 'middags nihil; 17:35 avondantwoordapparaat ; na veel informeelgedoe eindelijk een monteur.Kon mankement niet vinden..of printer of ventilator stuk. Deze monteur verving de printer , verdraaide snoertjes enz. door opeenstapeling van foutieve handelingen heb ik het weekend in een slaapzak met kruiken gehad. 11-01-2021 De verlossende detective monteur was de volhardende John..BRAVO! Een SUPERMONTEUR.Na veelspeurwerk wist hij alle gemaakte mankementen op te lossen.Eindelijk WARMTE in de coronakoude. Dank aan uw monteur John, houdt hem in ere.

Uitstekend 8,7/10
Klant A. Ribic
2021-01-06
Drachten B2C

goed , deskundig en snel!

Uitstekend 9,1/10
Anoniem
2021-01-07
Drachten B2B

Het is erg jammer dat Feenstra geen tijdsindicatie kan geven wanneer de monteur komt of in de buurt is.
tussen 8 en 13.00 uur werd er gezegd. Dus vanaf 8 uur zit je paraat en de monteur kwam pas om 12.15 uur. dit is waardeloos. Als de monteur bij iemand anders begint zou hij je een email kunnen sturen en wanneer hij inschat hoelaat hij bij jou komt, kan je tussentijds iets anders doen. ( buitenshuis dus )

Goed 7,3/10
Anoniem
2021-01-07
Drachten B2B

Leuk

Uitstekend 8,9/10
Klant J.d. Jansen
2021-01-06
Capelle B2B

Paar keer monteurs gehad die moeten bellen met collega's voor advies als ze komen voor een storing. Laatste keer was dat goed omdat daardoor ipv een dure reparatie bleek dat fabrikant dit kosteloos zou herstellen. Monteur had wel een slangetje los kunnen maken zodat lekkage water wegliep in de afvoer ipv dat ik 2 dagen met handdoeken de boel droog moest houden.

Goed 7,2/10
Klant J.s.a. Van De Heuvel
2021-01-06
Venray B2C

Heel tevreden en verrast dat de monteur een ventilator kacheltje bij zich had heel goede service! En snel!

Uitstekend 10/10