Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2388 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2388 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Fam. Winckler
23-06-2016

Aardige beleefde man

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ik heb een prima ervaring met uw bedrijf

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Marco Brandes
23-06-2016

Onderhoud niet uitgevoerd

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
De monteur wilde liever een ketel verkopen in plaats van de afgesproken onderhoud te doen. Dit was namelijk nog wel te doen, maar hij had 'een prachtige aanbieding'. Uiteindelijk zit ik met een niet-onderhouden ketel, maar betaal wel voor onderhoudscontract.
Als ik feenstra mail, krijg ik geen reactie.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Van Der Haven
23-06-2016

slechte organisatie

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
de monteur bleek tot 2 maal de verkeerde materialen te hebben meegekregen
de monteur was bijzonder vriendelijk en werkte snel toen hij uiteindelijk de benodigde materialen zelf had gehaald

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Anoniem
23-06-2016

onderhoud cv ketel

Goed 4/5

Sterke punten
prima in orde.
Goed op tijd van de afspraak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

Nieuwe CV ketel KNSMLaan

Goed 4/5

Sterke punten
Monteurs zijn vakkundig en werken netjes.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Mattijs
21-06-2016

Review Feenstra: monteur

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Norse monteur, bijna verwijtend dat we geen waterslang hebben om de ketel bij te vullen. Vervolgens heeft hij deze ook laten hangen en vermeldt dat deze 8 euro kostte. Op dat moment was ik een beetje overvallen denk ik want achteraf (nu) vind ik dat hij ook gewoon even had kunnen vragen of we er eentje wilden kopen. En dat is ook weer achter bedacht eigenlijk onzin, want de enige die de slang gebruikt is feenstra zelf en die kan gewoon de een eigen slang gebruiken die in de bus hangt.

De meest eenvoudige tip om de klanttevredenheid te verhogen is een beetje vriendelijkheid en een glimlach, dat kost niets maar levert een hoop op.

Inhoudelijk kan ik zijn werk niet beoordelen, ik ben niet technisch. En er is weer wat vervangen... omdat het stuk was... veel meer kon hij er niet van maken. Het zal allemaal wel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Johan Pol
21-06-2016

Is allemaal perfect afgehandeld

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Co Berendsen
21-06-2016

Twee jaarlijks onderhoud

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Volgens afspraak.
Adequaat.
Goede administratieve afwerking.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

beoordeling van werkzaamheden verricht door een employe van Feenstra

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ik heb voor1} onderhoud van mijn reeds in bezit zijnde beveiligingssysteem Uw monteur ontvangen, die zeer beleefd en vriendelijk was en mij toen 2) een nieuw systeem heeft aangeraden, hetgeen hij later ook geinstalleerd heeft, ook dat is naar tevredenheid verlopen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Zonneveld
21-06-2016

Flexibel

Goed 4/5

Sterke punten
Koppeling voor watertoevoer verwarmingsketel vernieuwd,5 min. werk en geen voorrijdkosten in rekening gebracht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja