Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2490 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2490 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Namuk Cinar
24-06-2016

Slecht cominicatie met kantoor en monteurs,

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Ik heb ook klacht ingediend telefonish,
Monteur bij ons geweest hij had onderdelen niet bij zich, moest bestellen hij heeft naast mij kantoor gebeld en gezegd wat hij nodig had,
Nieuw afspraak gemaakt dat hij vroeg in de ochtend kon komen,
Heledag vrij genomen van het werk en het was twaalfuur en was er nog niemand geweest,
Heb ik feenstra gebeld eerst wisten ze niks van afspraak en monteur was ziek hij had niks besteld,
Toen ik zij van dat hij naast mij had gebeld toen gingen ze even kijken en na der hand konden ze wel zien dat er wat besteld was en dat er in de auto is,
Ik zij dat ik een vergoeding wou omdat ik niks voor niks vrij genomen heb en daarna hebben ze klachten lijn verbonden ik heb verteld wat er aan de hand was.
Nu wacht ik af en hebben we nieuw afspraak gemaakt hopen dat ze komen,

ik denk dat er genoeg is,

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Anoniem
24-06-2016

Periodiek onderhoud

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Precies op tijd volgens afspraak. Keurige onderhoudsmonteur.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

MzzM
24-06-2016

Onderhoudsbeurt CV door Feenstra

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Kundige en behulpzame monteur. Informeert, geeft keuze om iets wel of niet te doen en is servicegericht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
24-06-2016

Feenstra Ketel Onderhoud

Goed 4/5

Sterke punten
Gebeld door Feenstra voor een afspraak en de zelfde dag monteur aan de deur.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
23-06-2016

Controle installatie

Goed 4/5

Sterke punten
Prima monteur, aardige correcte persoon.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

M. Van Der Leij
23-06-2016

Goed werk geleverd

Goed 4/5

Sterke punten
Monteur was op tijd, vriendelijk en hield zich aan de afspraak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Leuenberger
23-06-2016

Heel erg ontevreden

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Onderhoudsbeurt werd uitgevoerd met conclusie dat CO lek is met als gevolg:
- gevaarlijke situatie
- nieuwe ketel of reparatiewerk van 1000€ nodig

Grote schrik bij ons want gaat om een Nefit HR ketel van nog geen 10 jaar die in onderhoud was van Feenstra.
Second opinieonderzoek gaf heel ander beeld van de situatie.
Ik voel mij zeer slecht geadviseerd en zal hierover een klacht indienen en mijn onderhoudscontract per onmiddellijk gaan opzeggen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Anoniem
23-06-2016

Prima kwaliteit

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Na mijn eerste belletje, stond er binnen 45 minuten een verkoper aan de deur en deze heeft mij uitstekend geinformeerd en toen hij de deur uitging had hij met ons een leasecontract afgesloten. Enkele dagen later hebben 2 monteurs van uw bedijf de cv installatie geplaatst en aangesloten. Heel beleefd en heel bekwaam werd de klus geklaard.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
23-06-2016

Prima: snel en vriendelijk

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Duidelijk zakelijk en efficient

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Fam Van Vliet
23-06-2016

afspraak regelen slecht, monteur goed

Voldoende 3/5

Sterke punten
de afspraak werd tot 2x toe een dag vantevoren afgezegd, heel vervelend omdat je er toch rekining mee houdt en andere afspraken hiervoor verzet.

De monteur was mooi op tijd en vervolgafspraak ook goed geregeld via monteur!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja