Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2354 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,4/10
Goed | 2354 beoordelingen
84% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2021-01-20
Roosendaal

Gewoon goed

Goed 8,3/10
Dhr. Jansen
2021-01-19
Roosendaal

Goed advies omtrent het beveiligen van onze woning. Binnen twee weken van offerte naar installatie. Alle betrokken medewerkers waren professioneel, betrouwbaar en vriendelijk. Zeker aan te raden!

Uitstekend 9,5/10
Anoniem
2021-01-23
Roosendaal

Contact opgenomen met Feenstra voor een huis alarmsysteem. Samen met de adviseur telefonisch alle ruimtes doorgenomen waarna er componenten geadviseerd zijn. Binnen een week is alles keurig geinstalleerd.

Al met al een fijne ervaring.

Uitstekend 10/10
Dhr. Van Gils
2021-01-18
Roosendaal

Feenstra verleend goede survice

Goed 7,9/10
Klant J. Heesakkers
2021-01-28
Venray B2B

onlangs onderhoud monteur voor jaarlijkse inspectie op bezoek gehad.
Sifon achter warmtewisselaar niet schoongemaakt, brander inspectie met PC uitgevoerd echter schoonmaken is vlg mij niet gebeurd, ook geen toelichting van de monteur gehad omtrent uitgevoerde werken. Water ook niet bijgevuld.
Service dienst per mail benaderd wat het vinkje op het rapport bij ONDERHOUD inhoud, mede omdat de werkzaamheden die daarbij horen niet staan toegelicht en dus ook door monteur kunnen worden vergeten ! Nooit een terugkoppeling of reactie op gehad. Ik heb 2 kontrakten lopen, Feenstra komt al ettelijke jaren over de vloer en ben ook altijd tevreden geweest, echter de laatste OH inspecties laten te wensen.

Voldoende 5,4/10
Klant M. Zandgrond
2021-02-03
Amsterdam B2C

Goed berijkbaar en snel werkzaamheden goed uitgevoerd

Goed 8,5/10
Anoniem
2021-02-15
Capelle B2B

Alles heel goed verlopen en gelukkig geen problemen meer gehad.

Goed 7,9/10
Anoniem
2021-02-16
Duiven B2C

xxxxx

Uitstekend 9,2/10
Klant J. Leenheer
2021-02-16
Tiel B2C

Deskundig, klantgericht en klantvriendelijk

Uitstekend 9,5/10
Anoniem
2021-02-17
Venray B2B

Verrassend snel printplaat geleverd en probleem opgelost.
Fijn deze service als je in de kou zit en geen warm water hebt. Goed werk!

Uitstekend 8,8/10