Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2433 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2433 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
21-06-2016

CV-onderhoud

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

Combiketel onderhoud

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ik heb al enige jaren een huurcombiketel. dat mij heel goed bevalt.
Zorgeloos onderhoud!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Koos Alblas
21-06-2016

huur bij Feenstra van HR ketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
mijn ervaring met Feenstra is positief. In de contacten, telefonisch of met de onderhoudsmonteur, zijn als erg prettig ervaren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

Uitstekend

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Probleemloos

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Irene Dirkse-Hartsteen
21-06-2016

Kennismaking met Feenstra via Eigen Huis.

Goed 4/5

Sterke punten
Monteur kwam op tijd aan even na 17.00. 1 Uur gewerkt volgens offerte . Monteur gaf aanwijzingen over plaats van aanwezige thermostaat ..

Punt van kritiek: Toen moest er een handtekening gezet worden. Hij noemde de prijs van de offerte minus E 10,- i.v.m. mijn lidmaatschap "Eigen Huis" + prijs van vervangen onderdeeltjes. Ik zei nog: nu teken ik terwijl ik de rekening nog niet voor me heb gezien... Antwoord: dat krijgt U vanavond per e=mail opgestuurd, hetgeen klopte. Onaangenaam was ik verrast toen bleek dat er nog E 7,- "factuurkosten" betaald moesten worden, De E 7,- heeft de monteur blijkbaar zorgvuldig vermeden te noemen om sneller naar huis te kunnen gaan. Zal Eigen Huis nog verzoeken om wanneer E 10,- minder betaald behoeft te worden, de aardigheid van deze korting behoorlijk de mist ingaat als nog E 7,- factuurkosten bijgeteld worden op het eindbedrag. Dat moeten zij en Feenstra duidelijk vermelden in hun reclames, vind ik.
Deze kwestie is inmiddels keurig opgelost nadat ik mijn ongenoegen telefonisch heb gemeld. E 7,- is van het eindbedrag
afgetrokken...
N.B. Vind het echter vreemd dat er geen bankrekening vermeld is , waar ik een paar maal uitdrukkelijk heb gevraagd, omdat ik altijd graag op tijd betaal.
Beleefde groet, Irene Dirkse-Hartsteen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

Lekkage

Goed 4/5

Sterke punten
Vlot gevonden dus snel verholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

Netjes

Goed 4/5

Sterke punten
Een hele nette monteur en heeft prima haar werk gedaan

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

Perfecte Nest installatie

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Op tijd voor de afspraak. Correcte bejegening. Nette installatie van de Nest thermostaat.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
21-06-2016

bevredigend

Goed 4/5

Sterke punten
alles was naar wens hij had alleen de aan knop vergeten

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
20-06-2016

samenwerking tussen verschillende afdelingen zou beter kunnen

Voldoende 3/5

Sterke punten
We hadden een ingewikkeld probleem. Afzonderlijke mensen hebben zich heel goed ingezet,maar samenhang ontbrak tussen verschillende afdelingen bijvoorbeeld. Het eindresultaat wordt daarmee minder dan wij zouden wensen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja