Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2433 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2433 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
J Buitenhuis
20-06-2016

Vrijdagavond viel de geiser uit zaterdag gebeld zei de telefoniste dat er maandag rond 12 uur iemand zou komen. Erg vervelend maar helaas Maar zondags stond jullie monteur gelukkig al op de stoep. hartelijk dank

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Nooit geen klachten gehad

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
20-06-2016

onderhoud cv

Uitstekend 5/5

Sterke punten
goede afspraken die worden nagekomen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
20-06-2016

Beoordeling onderhoud ketel Veenstra .

Goed 4/5

Sterke punten
Goed en netjes behandeld. Onderhoud goed verlopen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
20-06-2016

Installatie cv

Goed 4/5

Sterke punten
De installateurs waren netjes, beleefd, professioneel en hebben erg goed werk afgeleverd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Jonathan Zijlstra
19-06-2016

Klantvriendelijk en enthousiast

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Klantvriendelijkheid was top. Preventieve reparatie viel binnen contract. Monteur werkt netjes en vakkundig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

Beoordeling reparatie

Goed 4/5

Sterke punten
Goede service.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Rob Van Spankeren
19-06-2016

Controle

Goed 4/5

Sterke punten
Netjes geholpen en heeft het werk van zijn collega van de laatste x gedaan

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

Beoordeling service onderhoud Feenstra

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Keurig en klantgericht. Er bleken onverwachte gebreken, 1 waarvan de monteur verbaasd was en nog niet eerder had gezien. Hij heeft de fabrikant gebeld en gezorgd dat zij langskomen en heeft uitgezocht in hoeverre de kosten nog onder de garantie vallen. Hij was veel langer bezig, maar heeft deze uren niet allemaal in rekening gebracht, omdat hij een tijdlang heeft moeten bellen ook met kantoor om uit te zoeken wat er aan de hand was met onze ketel. Hele aardige prettige monteur. Hij legde duidelijk uit wat er aan de hand was en liet zien wat hij had gedaan en ontdekt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

te lange wacht tijd

Goed 4/5

Sterke punten
was in het weekend opzich goede service alleen dat je de hele dag moet w88 dat vond ik belachelijk zou fijn zijn als ook i n het weekend een tijd indicatie zouden kunnen geven

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

waardering benadering en communicatie onderhoudsmonteur Feenstra

Goed 4/5

Sterke punten
de onderhoudsmonteur was beleefd en vriendelijk, deed rustig zijn werk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja