Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2490 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2490 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
J-P Roché
23-06-2016

Uitstekende service verleend nav klacht tgv regulier onderhoud

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Nadat er een probleem was opgetreden bij de reguliere onderhoudsbeurt hebben wij per mail een klacht opgesteld. Deze werd nog dezelfde avond beantwoord. Volgende ochtend is de monteur weer langs geweest om het probleem te herstellen en Feenstra heeft de kosten hiervoor voor rekening genomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

DM Tiekstra
23-06-2016

Feedback van DM Tiekstra

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Feenstra was keurig op tijd, bedrijf komt zijn afspraken na. Een aanrader om hier een onderhoudscontract af te sluiten

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

E.m. Bassant
23-06-2016

Matige, ondeskundige service

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Ik heb niet de indruk, dat de monteurs erg veel afweten van de Vailliant. Volgens de Vailliant monteur die uiteindelijk het apparaat heeft gemaakt, zijn er ook fouten gemaakt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Anoniem
23-06-2016

Verwarming is weer goed

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Die is goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

F. Goossens
23-06-2016

nieuwe klant

Goed 4/5

Sterke punten
erg enthousiaste monteur en voor zover als wij er verstand van hebben kundig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Hans Dirckinck
23-06-2016

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Prima gedaan .

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
23-06-2016

Apro CV ketel onderhoud door Michael Blanken (monteur)

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Michael en zijn collega kwamen beide mijn ketel bekijken. Beide heren waren zeer vriendelijk in omgang en zeiden ook gewoon waar het op staat. Mijn ketel had achterstallig onderhoud en de pakking was ver over tijd. Prima vervangen. Gelukkig viel het allemaal mee. Prima service geleverd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Kaptein
23-06-2016

Prima

Uitstekend 5/5

Sterke punten
prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

P. Jong Loy
23-06-2016

waardeloos

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Er kan nooit een melding dezelfde dag worden gedaan. Er is nooit een monteur beschikbaar. Standaard is tot de volgende dag wachten, tot in de middag. Je dan dus minstens een etmaal geen warm water en verwarming. Als je kleine kinderen hebt zal het jullie een rotzorg zijn. Als je de pech hebt dat het je op een vrijdag overkomt moet je tot maandag wachten voor dat er een monteur komt. Bij de minste tegenspraak, zonder dat je onbeleefd of beledigend uitdrukt wordt er gedreigd met het gesprek verbreken en wordt de telefoon in je oor neergelegd. In dat geval, als je terug belt en je wil beklagen krijg je nooit een leidinggevende te spreken. "Daar doen wij niet aan" "Als u wil klagen kunt u dat schriftelijk doen". Ha ha ha! Vorige week, bij de laatste controle heeft de monteur vergeten de gaskraan weer open te draaien. Resultaat, een uur na zijn vertrek hadden we geen warm water meer. Gebeld, ik moest maar wachten tot de volgende middag voordat er een monteur kwam, die dus constateerde dat de vorige monteur de gaskraan niet had opengedraaid. Als er een monteur is geweest en de installatie werkt niet ga je als leek niet aan het apparaat zitten, want als er iets mis is en je hebt er aan gezeten, zijn jullie er als de kippen om eventuele schade aan de klant toe te schrijven zodat jullie lekker kunnen cashen. De vorige monteur constateerde ook dat de vorige een verkeerd onderdeel had gemonteerd. Dat moet vervangen worden en , nee, hij kan geen afspraak maken. Daar is een aparte afdeling voor. Die gaat me bellen. We zijn nu dus 10 dagen verder en er is nog steeds niet gebeld. De spullen die in de cv ruimte zijn opgeslagen staan opgestapeld in een andere kamer. Ik moet zo direct energie gaan verspillen aan een onbeschofte hork, die met het geijkte smoesje gaat uitleggen dat het niet aan hem ligt, maar aan een ander waardoor er niet gebeld is voor een afspraak. Kortom, jullie hebben het nooit gedaan. Jullie zijn een noodzakelijk kwaad. In cijfers uitgedrukt, een onafzienbare rij nullen!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Anoniem
23-06-2016

Prima

Goed 4/5

Sterke punten
Correcte en aardige monteur, qua service niks op aan te merken!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja