Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Rob Van Spankeren
19-06-2016

Controle

Goed 4/5

Sterke punten
Netjes geholpen en heeft het werk van zijn collega van de laatste x gedaan

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

Beoordeling service onderhoud Feenstra

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Keurig en klantgericht. Er bleken onverwachte gebreken, 1 waarvan de monteur verbaasd was en nog niet eerder had gezien. Hij heeft de fabrikant gebeld en gezorgd dat zij langskomen en heeft uitgezocht in hoeverre de kosten nog onder de garantie vallen. Hij was veel langer bezig, maar heeft deze uren niet allemaal in rekening gebracht, omdat hij een tijdlang heeft moeten bellen ook met kantoor om uit te zoeken wat er aan de hand was met onze ketel. Hele aardige prettige monteur. Hij legde duidelijk uit wat er aan de hand was en liet zien wat hij had gedaan en ontdekt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

te lange wacht tijd

Goed 4/5

Sterke punten
was in het weekend opzich goede service alleen dat je de hele dag moet w88 dat vond ik belachelijk zou fijn zijn als ook i n het weekend een tijd indicatie zouden kunnen geven

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

waardering benadering en communicatie onderhoudsmonteur Feenstra

Goed 4/5

Sterke punten
de onderhoudsmonteur was beleefd en vriendelijk, deed rustig zijn werk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Peijnenburg
19-06-2016

Feenstra is eind mei langs geweest voor onderhoudsbeurt waarbij achteraf bleek dat de temperatuur van de cv niet op 80 graden of hoger was gezet maar door beveiliging op 20 graden stond. Daardoor sloeg op 3 juni (koude donkere dag) de verwarming. Na telefonische check bleek het nodig iemand langs te laten komen. Daarbij heb ik aangegeven dat dit tot 13.30 uur kon op 3 juni en anders een andere dag. Ik werd op 32 juni om 15.00 uur gebeld dat monteur wilde wegrijden bij eerdere klant (zoals afgesproken). Ik gaf aan dat ik niet aanwezig kon zijn en vroeg hoe ik een andere afspraak kon maken . Dit kon via het kantoor. Ik was verbaasd dat ik voor dit telefoontje een factuur toegezonden kreeg omdat ik er niet was terwijl ik had aangegeven dat ik eer niet kon zijn. (bezwaar aangetekend). Op 10 juni nieuwe afspraak gemaakt en toen bleek dat temperatuur ketel te laag stond.

Goed 4/5

Sterke punten
Zie hierboven
eerste monteur goed en vriendelijk helaas foutje gemaakt 3 sterren
tweede monteur en (bel naar factuurafdeling) niet flexibel en niet klantvriendelijk 0 sterren
derde monteur vriendelijk en goede kennis van zaken 4 sterren

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

onderhoudsbeurt CV ketel

Goed 4/5

Sterke punten
Vriendelijke meneer heeft netjes gewerkt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

A Woldendorp
19-06-2016

heel tevreden

Uitstekend 5/5

Sterke punten
We zijn heel tevreden.Alles is perfect verlopen.De werknemer werkte heel netjes en was erg vriendelijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

Onderhoud Valiant CV ketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De monteur heeft zich zeer correct gedragen en ,voor zover ik dit kan beoordelen,
de werkzaamheden goed uitgevoerd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
19-06-2016

Feenstra service

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Prettige, vriendelijke monteur, liet me meekijken en gaf uitleg.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Hans Spee
19-06-2016

Goede service

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Netjes op tijd en verstand van zaken

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja