Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2362 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2362 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Eric-Jan Kemna
14-06-2016

Zeer goed

Goed 4/5

Sterke punten
Zeer goede monteur die onder garantie alles gerepareerd en onderhouds service gegeven heeft. Alleen jammer dat het onderhoudsinterval met een half jaar overschreden was en door zelf te bellen is er iemand langs geweest.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Rikkengaa
14-06-2016

Vakbekwaamheid en Vriendelijkheid

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Keurige nette en vriendelijke correcte jongeman die zijn werk netjes deed en geen rommel achter liet!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

tevreden!

Goed 4/5

Sterke punten
Monteur was op afgesproken tijd, heeft CV ketel nagekeken en onderdeel vervangen, heeft het omgeruilde onderdeel mij laten zien. CV ketel deed het al goed, doet het nog steeds goed :)
Enige minpuntje was dat ik tekende voor onderhoud op een blanco pagina, en dat ik eigenlijk niet wist wat de bijkomende kosten waren van het vervangen onderdeel; bleek uit de mail later €0,-

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

Haverkamplaan 30

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

prima

Uitstekend 5/5

Sterke punten
correct

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
13-06-2016

installeren ketel

Goed 4/5

Sterke punten
Monteurs : - werken netjes, - hebben indien nodig overleg met klant, -geven uitleg en advies, - zoeken een oplossing.
Jammer was het, dat toen ze weg waren het warmwatertappunt alleen koud water gaf.
Maar dat is na een melding de andere goed verholpen en toegelicht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
13-06-2016

Professioneel gedaan

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Keurig gedaan, netjes alle buizen weer 'strak' gelegd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Warlock
12-06-2016

Montage ATAG cv

Goed 4/5

Sterke punten
Keurig, snel en vakkundig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

John
12-06-2016

Onaangename verassing !

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Door de 1e onderhoudsmonteur werd geadviseerd om de ketel te vervangen ivm de leeftijd van de oude ketel (13 jaar). Er werd door hem een offerte uitgebracht (koopketel) inclusief montage etc.
Tijdens de daadwerkelijke montage (week later) van de nieuwe ketel werd ik geconfronteerd met extra kosten (niet opgenomen in de offerte en ook nooit genoemd als zijnde nodig) van 400 Euro minimaal voor de huur van een hoogwerker.
Na telefonisch overleg met hoofdkantoor werd besloten om de kosten aan mijn kant te beperken tot 200 euro.
Evenzogoed geeft dit toch een ontevreden gevoel en heb ik sterke twijfels gekregen vwb de professionaliteit van Feenstra.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Moret
11-06-2016

Voldoende

Goed 4/5

Sterke punten
Na de installatie door Uw bedrijf bij de bouw van ons huis in 1978 hebben wij direct een onderhouds abonnement afgesloten en dat hebben wij nog steeds. Goede ervaringen, anders waren we niet zo lang klant gebleven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja