Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
17-06-2016

Cv-ketel onderhoud

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
17-06-2016

Installatie nieuwe cv ketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Op de afgesproken datum verscheen de monteur. Wij snapten niet alles - sommige onderdelen hoefde niet gemonteerd te worden en andere onderdelen ontbraken - maar toen hij wegging functioneerde alles naar behoren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Bakx
17-06-2016

redelijk/goed

Voldoende 3/5

Sterke punten
netjes goede service alleen het probleem is niet echt opgelost ketel blijft herrie maken als ik de warme kraan aandoe

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Goedhart
17-06-2016

Prima werk. Vriendelijke mensen en zeker goed opgeleid. Staan direct voor je klaar, ook in het weekend.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Al gezegd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
17-06-2016

goed onderhoud en deskundige uitvoerder

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
17-06-2016

reparatie

Goed 4/5

Sterke punten
correcte te woord staan per telefoon, snelle afspraak, correcte uitvoering monteur.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
17-06-2016

onderhoud ketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ik was aangenaam verrast door de onderhoudsmonteur. Hardwerkend, prettig in omgang en een expert.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

H.P. Weusten
16-06-2016

Tweejaarlijks onderhoud

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Nette monteur, die het voorgeschreven onderhoud uitstekend uitvoerde in ca. een uur.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Wjfcoenen
16-06-2016

Goed

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Alles naar wens

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

JLucas
16-06-2016

Achteraf netjes afgehandeld.

Goed 4/5

Sterke punten
Afspraak was gemaakt met Feenstra voor de controle van ons 'warmwatersysteem'. Vorig jaar is onze geiser door Feenstra verwijderd en is er CV gezet met een boiler door een ander bedrijf. De meneer die voor de onderhoud was gekomen was op zoek naar een geiser, die dus al een jaar was weggehaald. Uiteindelijk is hij weggegaan en is er niets gecontroleerd. Na telefonisch contact met Feenstra alles netjes besproken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja