Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2402 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2402 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
14-06-2016

Goed

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Prima in onderhoud

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

Redelijk tevreden, zie opmerking.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Tot op heden ben ik tevreden. Maar was wel uit het onderhoudsschema geschreven, moest zelf bellen voor onderhoud. Beetje minder vertrouwen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Veldhuis
14-06-2016

prima werk gedaan

Goed 4/5

Sterke punten
snel geholpen na telefonisch contact

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

H Te Winkel
14-06-2016

Goed

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zeer positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Motshagen
14-06-2016

Prima werk

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Snelle service en goed werk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

was ok

Voldoende 3/5

Sterke punten
Telefonisch moeilijk te bereiken, veel menu's door om te komen waar je wilt, monteur heeft goed werk verricht, maar niet tot een oplossing gekomen. Daarna nog meer telefonisch contact, maar liep niet zoals gewenst. Afspraken werden niet goed doorgegeven of begrepen. Hebben nog geen oplossing voor ons probleem

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

H.elsink
14-06-2016

goed

Goed 4/5

Sterke punten
goed door gepraat en we waren het er samen over eens dat de computer van de ketel defect was

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

M. Hein
14-06-2016

Flexibel en deskundig

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Door een begrafenis moest het tijdstip van het onderhoud vrij nauwkeurig worden gepland. Na overleg met de telefoniste is dat uitstekend geregeld. De monteur was op tijd en gaf desgevraagd een verduidelijkend advies over het abonnement.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Leo De Jonge
14-06-2016

Ik heb er bij gezeten. Deze man is een vakman. Weet precies wat nodig is en heeft mij goede antwoorden gegeven op mijn vragen. Mag volgend jaar weer komen.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zie boven

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

Titel

Goed 4/5

Sterke punten
Monteur had alleen vergeten gas weer aan te zetten. Foei!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja