Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Meuleman
15-06-2016

Goed 4/5

Sterke punten
Prima, correct en klantvriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Schilder
15-06-2016

Onderhoud Daalderop ketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zeer net persoon die het onderhoud uitvoerde.
Ruimde alles keurig op.
Alleen vind ik het nog steeds vreemd dat dit onderhoud iedere 2 jaar wordt uitgevoerd en niet jaarlijks.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

PETER ENGELEN
15-06-2016

Service

Goed 4/5

Sterke punten
Monteur is beleefd en terzake kundig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Beers M.H.
15-06-2016

1e onderhoud nieuwe Ketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Na 2 jaar zoals voorspeld keurig een afspraak in de mail, die we telefonisch hebben kunnen aanpassen aan onze agenda.
Op de afgesproken datum en binnen het tijdsvenster is de monteur aangekomen.
Deze heeft vlot en netjes gewerkt.
Verrichtingen nota electronisch ondertekend en klaar was Kees.

Al met al prettig en vlot verlopen.
De ketel heeft nog geen dag storing gehad, is zuinig in verbruik en stil.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Aw.van Kampen
15-06-2016

prima werk verricht.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
m.i. is de onderhoudstermijn van 2jaar te kort waardoor er toch wel eens kleine oneffenheden te voorschijn komen en dat op momenten dat wij er niet zijn. Verder kwa werkzaamheden is alles goed en prettig verlopen dus wat willen wij nog meer.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Heimweg
15-06-2016

Onderhoud CV Ketel Atag.

Goed 4/5

Sterke punten
Netjes voorgesteld en op tijd. Netjes en zorgvuldig gewerkt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Bouwe Boersma
15-06-2016

goed en efficiënt

Uitstekend 5/5

Sterke punten
de meestal korte ervaringen met Feenstra kan ik alleen maar als goed ervaren

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
15-06-2016

Onderhoud 2016

Goed 4/5

Sterke punten
Geen problemen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
15-06-2016

Storing CV ketel

Goed 4/5

Sterke punten
Storing aan CV ketel, warm water en verwarming functioneerde niet meer vanwege gas/zuurstofverhouding. Storing verholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

R.Hilkhuijsen
15-06-2016

Goede Service

Goed 4/5

Sterke punten
Goede ervaring

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja