Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2458 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2458 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
14-06-2016

prima

Uitstekend 5/5

Sterke punten
correct

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
13-06-2016

installeren ketel

Goed 4/5

Sterke punten
Monteurs : - werken netjes, - hebben indien nodig overleg met klant, -geven uitleg en advies, - zoeken een oplossing.
Jammer was het, dat toen ze weg waren het warmwatertappunt alleen koud water gaf.
Maar dat is na een melding de andere goed verholpen en toegelicht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
13-06-2016

Professioneel gedaan

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Keurig gedaan, netjes alle buizen weer 'strak' gelegd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Warlock
12-06-2016

Montage ATAG cv

Goed 4/5

Sterke punten
Keurig, snel en vakkundig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

John
12-06-2016

Onaangename verassing !

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Door de 1e onderhoudsmonteur werd geadviseerd om de ketel te vervangen ivm de leeftijd van de oude ketel (13 jaar). Er werd door hem een offerte uitgebracht (koopketel) inclusief montage etc.
Tijdens de daadwerkelijke montage (week later) van de nieuwe ketel werd ik geconfronteerd met extra kosten (niet opgenomen in de offerte en ook nooit genoemd als zijnde nodig) van 400 Euro minimaal voor de huur van een hoogwerker.
Na telefonisch overleg met hoofdkantoor werd besloten om de kosten aan mijn kant te beperken tot 200 euro.
Evenzogoed geeft dit toch een ontevreden gevoel en heb ik sterke twijfels gekregen vwb de professionaliteit van Feenstra.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Moret
11-06-2016

Voldoende

Goed 4/5

Sterke punten
Na de installatie door Uw bedrijf bij de bouw van ons huis in 1978 hebben wij direct een onderhouds abonnement afgesloten en dat hebben wij nog steeds. Goede ervaringen, anders waren we niet zo lang klant gebleven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
08-06-2016

Spoed installatie nav stukke ketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zo fijn geholpen. Ketel ging het weekend stuk, met mooi weer niet erg, maar wilde toch graag de kids na een dag strand snel onder een warme douche hebben. Het weekend gebeld en op maandag nieuwe ketel geplaatst. Top service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Jasar Altaf
01-06-2016

Bezoek Feenstra monteur

Goed 4/5

Sterke punten
Een zeer vakkundige Feenstra monteur die zijn werk uitstekend deed en bovendien zeer vriendelijk was. Chapeau!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja