Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2301 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2301 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Eelco Orsel
22-01-2019

Prima service!

Goed 4/5

Sterke punten
Correct en professioneel personeel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
18-01-2019

Goede snelle reactie na reparatievraag

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Karin
17-01-2019

Wij zijn heel ontevreden over de service van Feenstra. Inmiddels zitten we al ruim 4 dagen zonder verwarming en warm water. Maandag kwam monteur 1. Hij kon het probleem niet oplossen, maar dacht te weten wat het probleem was. Daarvoor moesten zijn collega's komen. Ook nam hij de printplaat mee, want die moest vervangen worden. Dit zou een standaard onderdeel zijn wat elke monteur in zijn auto had liggen. Woensdag kwamen 3 nieuwe monteurs. Zij waren van mening dat het probleem anders is dan monteur 1 dacht, maar konden het ook niet verhelpen. En zij hadden ook geen printplaat bij zich. Direct gebeld met de centrale van Feenstra. Ongelooflijk moeilijk om uitgelegd te krijgen dat er iemand moet komen. Gisteravond nog maar eens gebeld. Wat een bureaucratie! Vanochtend weer gebeld, nu schijnt monteur 3 te komen. Inmiddels zit ik al drie dagen thuis te wachten op monteurs, het is koud hier en het probleem is nog niet opgelost!

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
16-01-2019

Dramatische ervaringen met dit bedrijf. door een fout in de administratie staat mijn ketel niet meer als huurketel te boek en kan ik geen onderhoud laten plegen. Bedrijf is slecht bereikbaar, wordt van kastje naar de muur gestuurd, wordt niet terug gebeld, geen reacties op mail of contactformulier !

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen !!!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
11-01-2019

Goede ervaring met afmaken afspraak en met de monteur die het onderhoud deed.

Goed 4/5

Sterke punten
punktueel en zeer goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
10-01-2019

Zeer slechte after sales, een maand na de installatie van de ketel is de installatie nog niet compleet, ondanks bellen en mailen. Ze reageren gewoon niet.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Aanschaf ging eenvoudig. De ellende kwam daarna.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ton
07-01-2019

Afspraken stipt nagekomen, geeft uitleg wat er niet in orde was. Geeft tips, eerlijk

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Afspraken, duidelijkheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Jan Biere
03-01-2019

In 2018 heb ik gevraagd om een nieuwe ketel. Deze heb ik gekregen ze vroegen om een handtekening om te bewijzen dat ze de ketel hebben geleverd. Deze handtekening hebben de medewerkers gekregen, op een soort apparaatje. Achteraf blijkt dat ze mijn een servicecontract hebben toegekent. ik reeg namelijk geen factuur in mijn e-mail, maar er werd een herinnering en spoedig daarna een aanmaning gestuurd, naar een adres waar ik niet meer woon, ik ben namelijk geemigreerd naar een ander land. Gelukkig had ik dat huis verhuurd aan mensen die ik ken, zij hebben mij de aanmaning doorgestuurd. Nu heb ik natuurlijk een mail naar feenstra gestuurd met de vraag waar deze factuur voor is. Daarna kreeg ik doodleuk een e-mail terug met het volgende antwoord: We hebben geen factuur gestuurd, want er is een automatische incasso mislukt, dus hebben we maar gelijk een herinerring en vervolgens een aanmaning gestuurd. Ten eerste staat er meer dan genoeg geld op die rekening, dus als er automatische incasso mislukt, dan komt dat niet door mij. De incasso is hoogstwaarschijnlijk mislukt, omdat ik hier nooit voor getekend heb. Pas dus op met deze jongens, ze plakken waarschijnlijk gewoon je handtekening van levering onder een servicecontract, die je nooit gezien hebt. Leuke grappen van feenstra ik ga hier werk van maken.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
nee hier word een normaal mens toch kwaad van.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Raja Boopathi
03-01-2019

Worst company in terms of Service .You need to spend atleast a day to speak to customer care..

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

H.M
02-01-2019

CV ketel laten vervangen door Feenstra. Rookgasafvoerkanaal bleek echter niet afsluitend gemonteerd te zijn. Slordig en nog gevaarlijk ook. Gebeld: 'er vloeit geen bloed mevrouw' en andere mensen zitten momenteel in de kou dus daar gaan we eerst heen. Mogen nu een dikke maand wachten totdat zij hun eigen fout herstellen (ondanks abonnement he...). Belachelijk onbeschofte reactie van deze man en getuigend van weinig kennis of domweg laksheid.

Omdat we nog niet bekend waren met hun 'fantastische' service hadden we al een mechanische ventilatie unit besteld. DIe werd vandaag vervangen. De monteur in kwestie was nauwelijks te verstaan. Ik dacht nog: 'goed, als hij zijn werk goed doet geeft dat niet'. Man was weg en wat bleek: ventilatie unit kon alleen uit of op de maximale stand. Gebeld: bijna 20 minuten later en 3 keer doorverbonden: "mevrouw, ik neem contact op met de monteur en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld, als het lukt vandaag nog". Tot nog toe geen bericht gehad. Eens en nooit weer.

Voorlopig zitten wij hier nog aan vast maar een gewaarschuwd mens....

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee