Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1106 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 1106 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Mensink
2020-02-05
Apeldoorn

Alles goed geregeld maaaar de tijd tussen aankoop en plaatsing duurde te lang (1 week) wanneer je in de kou zit.

Uitstekend 8,7/10
Anoniem
2020-02-05
Apeldoorn

Goede monteur met veel kennis van zijn vak en ik ben snel geholpen, kortom ik ben dik tevreden

Uitstekend 9,4/10
Anoniem
2020-02-04
Apeldoorn

We zijn snel en vakkundig geholpen.

Uitstekend 9,5/10
Dhr. Silva
2020-02-04
Apeldoorn

Goed en duidelijk

Goed 8,5/10
Dhr. Van Kuik
2020-02-04
Apeldoorn

Het verwijderen van de oude boiler en ketel en het plaatsen van een nieuwe ketel ging erg snel, netjes en proffesioneel. Ik was blij verrast met de snelheid en de kwaliteit van het geleverde werk.

Uitstekend 8,5/10
Dhr. Bican
2020-02-05
Tiel

Prima geholpen..alles volgens afspraak nagekomen.

Goed 7,5/10
Dhr. Stoffels
2020-02-05
Eindhoven

Bij installatie hebben de monteurs zeer deskundig en professioneel gehandeld. Ik ben reuze tevreden en zal bij vervanging weer een beroep doen bij dit bedrijf.

Uitstekend 9,2/10
Dhr. Van der Meer
2020-01-31
Amsterdam

Bevat een goed en duidelijk overzicht van de mogelijke opties.

Uitstekend 9/10
Anoniem
2020-02-03
Amsterdam

Zeer ontevreden, nieuwe ketel (ATAG) die zo lek als een mandje en waarbij de fabrikant eraan te pas moet komen. Nee wordt geen nieuwe opgehangen, hij wordt gerepareerd (ding is nb vanaf fabriek niet goed!). Vervolgens wordt er weer een fout gemaakt, dien je als klant een klacht in en word je niet terug gebeld (was urgentie aangemaakt notabene) en nu weer afwachten tot monteur is geweest om wederom een check te doen waarom we enorm gedruppel in de afvoerpijp horen als de ketel draait. Alleen Gonnie van de klantenservice snapt hoe ze met klanten om moet gaan (dus vraag vooral naar haar als er wat is).

Onvoldoende 4,3/10
Anoniem
2020-02-05
Groningen

Neen

Uitstekend 8,9/10