Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
02-07-2019

Heel goed.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Goede service en bereikbaarheid. men houdt zich aan afspraken/ tijden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Gz
01-07-2019

zeer slecht service bij klantenservice, beëindigen van een contract is helemaal drama in januari opgezegd en per post opgestuurd geen eindafrekening ontvangen maar de maandelijkse incasso's blijven doorlopen, dit verhaal loopt nu nog

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
rekeningen versturen kunnen ze goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
01-07-2019

Heb een huis gekocht met een cv-ketel die gehuurd en altijd onderhouden is door Feenstra.
Tijd voor onderhoud dus bellen.
Echter als ik bij hun een onderhoudscontract wil afsluiten voor die zelfde ketel krijg ik de deksel op mijn neus.
Te veel dit en te veel dat!
Mooie reclame met loze beloftes. Wat een aanfluiting!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ik denk het dus niet!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ben De Wit
30-06-2019

Het zijn prutsers. Al 4 dagen zitten meer dan 100 bewoners zonder warm water omdat de monteurs onbekwaam en onbeschoft zijn. Eerder hadden ze overstromingen in woningen veroorzaakt, doordat ze nieuw aangelegde installaties niet goed hadden vastgekoppeld. Ze hebben geen idee, dat ze met mensen te maken hebben. Ik nomineer ze voor het allerslechtste bedrijf van Nederland.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-06-2019

Uitstekende snelle service: toen de CV het niet meer deed, werd al snel beoordeeld, dat een kapot onderdeel vervangen moest worden en dit werd nog dezelfde dag uitgevoerd.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Service. Snelheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-06-2019

prima

Goed 4/5

Sterke punten
prettige ervaren monteurs

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
27-06-2019

Na afkeur van onze CV hadden we afspraak gemaakt voor het plaatsen van een nieuwe ketel. Op de afgesproken dag kwam een monteur langs die als opdracht had om "de CV ketel aan te zetten". Dat vonden wij opvallend gezien deze afgekeurd was (op dinsdag) en bovendien waren we zwaar teleurgesteld gezien het vrijdag was en iemand pas na het weekend langs zou kunnen komen. Daarna kregen we een telefoon van Feenstra waarin aangegeven was dat ze toch iemand bereid hebben gevonden om de ketel op zaterdag ochtend bij ons te komen plaatsen, Deze monteur was super professioneel en heel netjes. Dus eind goed al goed we waren uiteindelijk heel blij.

Goed 4/5

Sterke punten
Meedenken met de klant en er toch voor zorgen dat ongemak zo veel mogelijk beperkt wordt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

K Vael
25-06-2019

Ongelooflijk langzaam en slecht bereikbaar. Mijn aanvraag op maandagochtend telefonisch gedaan na ruim 20 minuten wachten aan de telefoon. Ketel is stuk en ik wil omdat deze al 13 jaar oud is een nieuwe laten installeren. De man aan de telefoon belooft er een spoed aanvraag van te maken. Ik stuur de gevraagde foto's van de oude op. Nadat ik niets hoor besluit ik op dinsdag, begin middag, weer te bellen. Ik kan tenslotte niet douchen, toch een dingetje. "We gaan het direct doorsturen", wordt beloofd. In de avond krijg ik eindelijk antwoord op mijn mail maar niet het antwoord wat je verder helpt: of ik nog meer foto's kan sturen. Tuurlijk, deze had ik maandagochtend al gestuurd, en geen enkel probleem om er meer te sturen maar hoezo laat je bij een spoed-aanvraag een klant 2 dagen wachten? Vertel dan gewoon dat het niet kan, niet lukt, maar dit is onacceptabel.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
23-06-2019

Voldoende

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ron
19-06-2019

Zoals altijd een prima ervaring.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Doen wat ze zeggen en werken zeer netjes en klantgericht zowel aan de telefoon en de mensen die bij je thuis komen. Een goed advies en goede services

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja