Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

503 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 503 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-30
Roosendaal

Battery probleem afstandsbediening is verholpen met telefonische aanwijziging en storing van het systeem is opgelost middels vervanging onderdeel onder garantie gedurende bezoek monteur op korte termijn

Uitstekend 9,1/10
Dhr. Dijkstra
2020-02-06
Roosendaal

Zie de antwoorden; deze spreken voor zich.

Uitstekend 8,8/10
Dhr. Van Leusden
2020-02-05
Roosendaal

Snel adekwaat correct

Goed 7,9/10
Anoniem
2020-02-06
Roosendaal

Vriendelijkheid van de monteur en medewerkers aan de telefoon. Snelheid bij actie voor technische storing. Jammer euvel in het ongewisse, maar binnenkort een service.

Goed 8,1/10
Klant A.j.e.p. Louwers
2019-12-31
Venray B2C

Had geen warm water op oudjaars avond. Heb om omstreeks 15.00 uur gebeld de monteur was er om 16.00 uur gewoon geweldig.

Uitstekend 9,8/10
Klant C.a. Holdinga-holst
2019-12-31
Amsterdam B2C

Kundige monteur. Vriendelijk, en geeft goede informatie over het evt. Op tijd vervangen van de ketel.

Uitstekend 10/10
Klant B.f. Wiegman
2019-12-31
Amsterdam B2C

Enige kritiek wat ik heb is dat de diensten nog wel eens langs elkaar heen werken... dit heeft meer te maken met afspraken en wat er bij de monteur daarvan aankomt.

Goed 7,2/10
Anoniem
2020-01-04
Tiel B2C

Zie mijn uitgebreide mail. Die ik naar kto@ heb verzonden.

Onvoldoende 4/10
Klant F.a.v. Ganzevles
2020-01-05
Tiel B2C

Wanneer ben je tevreden over de dienstverlening van Feenstra ? Als ze in de praktijk laten zien dat storingen snel kunnen worden opgelost . En dat maken ze waar. Na melding van het uitvallen van de CV kwam binnen 2 uur de monteur langs en heeft de storing snel en vakkundig weten te verhelpen. Duidelijk werd aangegeven wat de storing heeft veroorzaakt , hoe een en ander is opgelost en de daarmee gepaard gaande kosten.

Uitstekend 9,4/10
Anoniem
2020-01-06
Amsterdam B2C

variabele kwaliteit van de onderhoudsmonteurs

Voldoende 6,2/10