Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2244 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Johan
27-10-2018

Prima uitleg van de monteur, en toch niet 100 procent tevreden.
Diverse componenten zitten scheef op de muur gemonteerd, ik snap ook wel dat een monteur niet de hele dag de tijd heeft, maar 10 tot 15 min extra aandacht dat maakt het toch even iets mooier af.
Daarom geen 10 maar een 9.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wim
27-10-2018

Erg punctueel en professioneel, in tegenstelling tot veel ander aanbieders in Friesland, reageerde Feenstra binnen 1 werkdag op mijn offerte aanvraag, situatie foto's delen via Whatsapp en afspraak voor montage is zo gemaakt.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
vriendelijke monteurs, hebben advies gegeven mbt plaatsing Atag Go thermostaat en ook mbt tochtkieren .
alles netjes achter gelaten. 1 uur na montage , werd de oude cv afgevoerd door een ophaal dienst. uitstekend georganiseerd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Dirk Eggenkamp
27-10-2018

In het algemeen een goed professioneel bedrijf, maar heel moeilijk bereikbaar. Vele wachtenden voor u. Weinig of geen respons bij een aanvraag/offerte. Het is niet echt klantenbindend. Ik denk dat de organisatie uit zijn jasje is gegroeid.
De klant is nr. zoveel, het gaat allemaal wat te gemakkelijk. En er is een te groot verschil bij de, overigens goedwillige onderhouds- en storingsmonteurs, wat betreft kennis en ervaring.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Jawel, prima installatie monteur(s), kennis van zaken, probleemoplossend ter plekke. Prima instelling en uitstraling.
Hierbij komt helaas af en toe naar voren dat de zgn. back-up niet of nauwelijks aanwezig is. Een oude installatie van zo'n 45 kg. in je eentje moeten gaan afvoeren, is niet echt een voorbeeld van een deugdelijk veiligheids-beleid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Riana
25-10-2018

Goed

Goed 4/5

Sterke punten
Snelle reactie bij aanvraag

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wg V Eck
24-10-2018

Service is goed

Een nieuw alarmsysteem niets op aan te merken maar de app is een bonk ellende is meer offline dan dat ie werk
Telefoon uitgezet en uitgelogd hij blijf offline is op afstand ook niet meer aan te zetten

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

F. Boersma
24-10-2018

Zeer correct en zeer netjes afgeleverd en geïnstalleerd.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

R. Van Den Broek
23-10-2018

Goede wijn behoeft geen krans. Afspraken met Feenstra staan. Aan de telefoon wordt men keurig te woord gestaan.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ja, tijdens het 2-jaarlijks onderhoud aan de desbetreffende monteur gevraagd als hij gereed was met zijn werkzaamheden mij te waarschuwen zodat ik een foto kon maken van de leidingen die naar mijn ketel liepen. Hij vertelde mij dat hij dat ook kon doen met ijn iPad zodat ik een prijsopgaven kon krijgen voor de aanschaf en installatie voor een nieuwe ketel. Dat heeft hij gedaan en later werd ik keurig opgebeld om een afspraak te maken met een deskundige van Feenstra. Deze is geweest, heeft mij goed geïnformeerd, hij kon mij gelijk prijsopgave doen. Waarop ik ook daadwerkelijk de bestelling heb gedaan. Dus compliment voor uw monteur en uw deskundige.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Albert Evers
21-10-2018

goed

Goed 4/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-10-2018

Goede service, correcte monteur

Goed 4/5

Sterke punten
Profesioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

F. Schulz / P. Bood
19-10-2018

Onze ketel is op 10 oktober geïnstalleerd en dat ging op zich prima. Ik vond de uitleg minder goed en we hebben tot 5-6 x toe de boel opnieuw moeten opstarten/resetten en moeten bellen en overleggen wat we moesten. Tot 2x toe een monteur gehad....de interne communicatie is slecht.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Nette werkers

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja