Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
19-06-2019

Heel goeie ervaring met Feenstra beveiliging.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Snelle service bij problemen, duidelijke uitleg bij telefonisch contact en keurige vakmensen komen bij je langs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
18-06-2019

Wat een rampzalig bedrijf. Het is bijna een onmogelijke opgave om een onderhoudsafspraak te maken.

Eerst krijg ik een brief waarin bestraffend wordt gesteld dat het al de tweede brief met afspraak was, niet het geval.
Als ik via de mail akkoord ga met de voorgestelde afspraak dan kan dit ineens niet meer en moet ik bellen. Dan begint het feest echt met totaal niet meedenkende en bijna onbeschofte callcenter medewerkers. Ben nu pas over 2 maanden aan de beurt.
Reken maar dat ik na de beurt het contract opzeg.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Trijntje
13-06-2019

Telefonisch niet / nauwelijks bereikbaar en als je vraagt of ze je willen terugbellen, dan bellen ze nooit terug. Ik wilde nu het onderhoudscontract voor de CV opzeggen, en dat moet eigenlijk telefonisch. Echter, door omstandigheden was de hele afdeling waar je kunt opzeggen niet bereikbaar! Dat kan echt niet. Dus nu online geprobeerd. Bij vragen nemen ze dan binnen 14 contact met je op. Dat houdt dus in dat je einddatum ook met 2 weken opschuift. Bij de laatste 2-jaarlijkse controle gaf de monteur aan dat onze CV ketel aan vervanging toe is. Hij raadde aan om te huren via Feenstra, terwijl wij willen kopen. Dat laatste is voor ons goedkoper. Maar we kregen alleen maar een offerte voor huur, dat is natuurlijk voor Feenstra beter en met die boodschap worden de monteurs ws op pad gestuurd. Luisteren is moeilijk....

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
13-06-2019

deskundige medewerkers die accuraat werken

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

K. Haakman
12-06-2019

Onjuist bejegend door de telefoniste, totaal niet behulpzaam en geïnteresseerd in haar vak.
Cursus klantvriendelijkheid kunnen ze wel gebruiken.
Heb meteen bij een ander bedrijf een afspraak gemaakt waar ze wel open staan om je te helpen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
ik heb er geen een kunnen ontdekken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
11-06-2019

heb zonnepanelen laten plaatsen alles ging goed. en een app om mijn telefoon geïnstalleerd. mijn modem ging stuk van mijn wifi. Heb een andere modem gekocht, krijg ik geen update. meer. heb ik gebeld. nou moet er een monteur lang komen voor een nieuwe wifi sleutel in te voeren kost 100 euro schandalig vind ik dat heb voor 8000 euro zonnepanelen gekost
heel slechte service vind ik dat. en vandaag zal een montuur langs komen. voor mijn CV heb afgebeld.
nou heb ik een dag voor niks vrij genomen en morgen moet ik weer vrij nemen. maar die dag wordt niet vergoed

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
met alles nieuwe C.V en heb nieuwe ventilatie systeem laten plaatsen alles is goed en perfect geholpen
maar ik raad aan geen zonnepanelen kopen daar bij Feenstra slechten service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

D. Janssen
07-06-2019

Dramatisch. Draait enkel om nieuwe klanten werven via reclame uitingen. Na half jaar nadat het obderhoud had moeten plaatsvinden nog steeds niet....afspraak op de dag zelf afzeggen en dan pas weer tijd hebben 6 weken later.
Bij klachten geen reactie. Betaal onderhand wel flink maandelijks bedrag voor onderhoud dat niet plaatsvind.
een typisch bedrijf waar de acquisitie van nieuwe klanten belangrijker is dan de klanten bedienen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
tja....

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
05-06-2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ik heb niet zo erg sterke punten .ik vind jullie gewoon goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Koopman
05-06-2019

Onderhoud van het alarmsysteem en camera’s

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De medewerker was erg deskundig en behulpzaam

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-06-2019

Wij hebben een onderhoudscontract bij Feenstra.
Na 2 maal mailen dat de 2 jaar om zijn komen ze 5 maanden te laat. Hierover heb ik een klacht ingediend en krijg nu 2 maal 2,50 terug.
Ik heb 63,30 extra betaald!!!!!!

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
nog niet

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee