Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2363 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2363 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
S.Sewradj
08-03-2019

Al 11 jaar onderhouds contract met feenstra maar moet zelf bellen voor een afspraak te maken voor onderhoud aan mijn cv ketel. Medewerker van feenstra vond het raar dat ze geen automatische melding kreeg Uiteindelijk afspraak gekregen na 3 weken voor onderhoudswerkzaamheden. Monteur geweest en onderhoud uitgevoerd maar geen sticker geplakt van verichte onderhoud en waneer de volgende onderhoud zou moeten plaats vinden.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Het systeem

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
07-03-2019

8 jaar geleden een contract (WURG) getekend voor de huur van een cv ketel atag. Een gewone en geen hoogstandje. Ennnn met met jaarlijks onderhoud + montage. Omdat we eerder cv hebben gehuurd en je weet wat dat ongeveer per maand kost, hadden wij bij het tekenen totaal geen argwaan. FOUT dus. Nadat ons huis was verkocht en de volgende bewoner zelf een nieuwe ketel wilde kopen (gezien de afkoopwaarde die feenstra vroeg 934 Euro voor een ketel die op dit moment rond de 1100 Euro kost en waar al 8 jaar lang rond de 30 Euro per maand is betaalt 2800 ff snel gerekend. Is bijna 3 keer de aanschafwaarde. Maar nu komt het..... omdat er in onze volgende woning een nieuwe ketel zit, kunnen wij niks met een afkoopketel meer. Oh vergeten we kunnen hem ook laten verwijderen door feenstra kosten......634 Euro dan wordt de ketel mee genomen door feenstra en wie weet....... wat er dan mee gedaan wordt. Maar dan zijn wij er vanaf toch?????? Belachelijk duur. Ja mevr was het antwoordt van feenstra staat in de kleine lettertjes. U betaalt namelijk 144 maanden aan een gesloten de maandelijkse huur. PARDON!!!!!! Dat is dus 4a5 keer de aanschafwaarde van onze ketel. Dat is dus flink geld verdienen zakken vullers!!!! Om ook maat te zwijgen van het eens in de twee jaar onderhoud. Div. Keren gebeld omdat de ketel bonkte en tikte. Menr. De monteur vertelde dat dit heel normaal is. Volgens onze buurman die zelf een hele goede installatie monteur is was dit echt niet acceptabel. Nog een monteur laten komen van feenstra die uiteindelijk toe gaaf dat dit niet hoorde er bleek een klep kapot te zijn wat volgens onze buurman een kwaal was bij deze ketel. Wij waren bereid geweest om iid wat kosten voor onze rekening te nemen maar het bedrag van 694 is ronduit te belachelijk voor woorden. Nooit maar ook nooit een ketel huren bij feenstra. OPLICHTERS ZIJN HET.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen enkele

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Bart
07-03-2019

Op 11 februari heb ik een adviesaanvraag gedaan voor een elektrische boiler. Als reactie kreeg ik een mail met de vraag om foto's te leveren van de CV-ketel, de plaats waar deze staat en van de toe- en afvoer, vrij overbodig wanneer het gaat om een boiler. Na hierop te hebben gereageerd werd er gevraagd om foto's aan leveren van de plaats waar de boiler moet komen en van de meterkast. Na deze te hebben aangeleverd en nogmaals een mail te hebben gestuurd heb ik tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen, dit lijkt me toch niet echt klantvriendelijk.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Danny
07-03-2019

Alles keurig en netjes gemonteerd. Uiterst vriendelijke monteur.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Nette en snelle service. Goed prijs kwaliteitverhouding. Uiterst vriendelijke monteurs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
07-03-2019

correcte manier van afspraak maken, duidelijk en goed advies voor nieuwe cv., goede uitleg van de werkzaamheden,
vakkundige en vriendelijke monteur.

Goed 4/5

Sterke punten
vertrouwen in kwaliteit en service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

EN Vd Meer
07-03-2019

Prima werk afgeleverd

Goed 4/5

Sterke punten
Netjes snel en professioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Huijbers
06-03-2019

Slecht, drie keer niets, houdt zich niet aan afspraak. Bij storing CV Feenstra gebeld, monteur zou komen tussen tijdstip van bellen 5 uur zelfde middag. Niemand gezien, weer bellen, monteur had wat vertraging....nu dag later, niets gehoord of gezien. Wat een service....NOT, nu lokale installateur gebeld want Feenstra laat je letterlijk en figuurlijk in de kou zitten.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Merijn Smit
06-03-2019

Enkele keren achter elkaar is de onderhoudsafspraak afgezegd door Feenstra vanwege een hoog aantal noodsituaties/storing. Nu al meer dan een half jaar verder. Als onze ketel niet goedgekeurd is, krijgen wij een probleem met de opstal- en inboedelverzekering als er iets gebeurt. Dat moet Feenstra wel goed begrijpen!
Daarnaast hadden wij een afspraak tussen 8:00 en 10:00. Er werd na 10:00, tijdens bellen op ons eigen initiatief, aan de telefoon bevestigd dat de monteur verlaat was, maar hij zou nog wel komen. Vervolgens wordt er pas na 11:00 gebeld dat " de afspraak die tussen 10:00 en 12:30 gepland stond" niet door kan gaan. Wat een onzin! Wij kunnen niet zomaar hele ochtenden voor niets thuis blijven van werk. Reactie: "oh ja, heel vervelend."
Schandalig! Waarschijnlijk kunnen ze het zich veroorloven door de grote klandizie, maar het doet arrogant aan.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Duidelijke ervaring en duidelijk vakmensen in dienst, hoge kwaliteit van werken en materiaal.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Hexspoor
06-03-2019

betrouwbaar, maar blijf het personeel bijscholen. Afgelopen melding was dat een batterij van het alarm bijna leeg was.
De eerste monteur vervangt een kleine batterij. Na weer een melding kwam een monteur die de grote batterijen heeft vervangen. We hebben nl 2 centrales in onze woning.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Alarmcentrala

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Henk Van Tol
06-03-2019

Perfecte monteur, die het systeem netjes installeerde en duidelijk uitlegde en waar ik dus erg tevreden over ben.

Goed 4/5

Sterke punten
Duidelijke uitleg en meerdere mogelijkheden om het systeem naar eigen wensen aan te passen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja