Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

503 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 503 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-06
Capelle B2C

Helaas heeft de monteur van Feenstra de apparatuur bij het 2 jaarlijkse onderhoud dermate beschadigd dat er een onderdeel van de ketel moet worden vervangen. Verder heeft hij een pakking vervangen en vervolgens een moer niet goed aangedraaid, zodat hij ons heeft achtergelaten met een gaslek. Gelukkig kwamen wij daar op tijd achter, anders......

Voldoende 4,7/10
Anoniem
2020-01-07
Amsterdam B2C

keurig werk!

Uitstekend 9/10
Anoniem
2020-01-08
Duiven B2C

Er werd een pomp vervangen voor de afvoer van condenswater. Ik had graag gewild dat de monteur de oude, kapotte, pomp had meegenomen. Of dat hij had uitgelegd dat dat eventueel niet kon.

Goed 7,8/10
Klant M.c. Van Schilt
2020-01-08
Tilburg B2C

Geen klachten prima geholpen

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2020-01-10
Drachten B2B

nvt

Uitstekend 9,1/10
Klant Dhr/mevr. Scholtens
2020-01-10
Enschede B2B

Voor Feenstra kiezen, is een keuze maken voor deskundig vakmanschap, correcte behandeling en een snelle afhandeling. Kortom: alle reden om voor Feenstra te kiezen.

Uitstekend 8,5/10
Anoniem
2020-01-10
Drachten B2C

Snel, goed en zeer deskundig!

Uitstekend 9,8/10
Klant G.h. Klinkert
2020-01-10
Amsterdam B2C

De lekkage van onze c.v. ketel werd snel en adequaat opgelost. De monteur wist meteen waar de malheur zat en heeft het meteen gerepareerd. Onze complimenten.

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-01-10
Amsterdam B2C

Sterk gegroeide onderneming qua serviceniveau.

Uitstekend 8,9/10
Klant M. Marchand
2020-01-10
Heerhugowaard B2B

monteur was stil, als ik niet gevraagd had wat het probleem was, had hij niets gezegd.

Goed 7,9/10