Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2301 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2301 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
G Bakker
14-12-2018

Zeer goed

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Harbers Trucks / Herman Guineau
14-12-2018

Erg moeilijk in het verstrekken van informatie. Moet per mail aangevraagd worden, er zal dan direct op gereageerd worden. 3-12 mail verstuurd, 14-12 nog geen antwoord.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Monteur die onaangekondigd onderhoud zou komen doen stelde zich uiterst professioneel op.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Sony
13-12-2018

.." vandaag Donderdag 13-12`18 `n Afspraak met ze, zouden mijn Geizer komen schoonmaken..*Niemand is komen Opdagen,!???.. hetgeen al Vreemd is.

." wat nog erger is: ' Ze plannen altijd`n klote tijd in nl tussen 12.30u&1700u !!
Ik heb `n hele dag vrij moeten houden..en dan NIET het Fatsoen hebben degene te bellen, waarom ze Niet zijn gekomen!!!

WAAR IS DE SERVICE VAN FEENSTRA GEBLEVEN!!??????? ' KOST ONS OOK GELD OM`N DAG VOOR JAN LUL TE ZITTEN WACHTEN!!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
,,IK heb normaliter nooit problemen met Feenstra gehad..behalve de Irritatie dat ze nooit`n normaal Tijdstip met iemand kunnen plannen.., je kunt nl ook bijv. voorstellen tussen 12.00u & 13.00u of van 13.00t/m14.00enz dan hoeft diegene ook niet voor Jan Lul te zitten wachten...*misschien even in de groep gooien Firma Feenstra*..

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Frank Janssen
11-12-2018

Liander melde dat er een gaslek is Feenstra gebeld en was binnen een uur ter plekke.
Monteur is deskundig en duidelijk over wat het probleem is. Lek in het gasblok van de CV ketel.

Goed 4/5

Sterke punten
Goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-12-2018

We hadden op zaterdag een acute storing in de verwarmingsketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De telefoniste heeft heel goed op een rijtje gezet wat er aan de hand was en of het een storing zou kunnen zijn die wij zelf zouden kunnen verhelpen. Toen ze ervan overtuigd was dat het nodig was om een monteur te laten komen, was hij er heel snel. Hij zag ook gelijk wat het probleem was. Hij had het benodigd onderdeel bij zich en had het in een oogwenk vervangen Hij heeft ons dus heel goed geholpen ons huis weer warm te krijgen. Heel veel dank!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

J.j. Vissers
09-12-2018

Storing gemeld, snel monteur geregeld dus dat is prima.
Alleen stond er 2 dag later gepland onderhoud. Telefonisch was afgesproken dat dat gelijk gedaan zou worden.
Maar monteur had niets gehoord en deed het dus niet. Waardoor er een extra bezoek nodig is met alle kosten van dien.
Heel teleurstellend

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Snel na storing een monteur geweest en snel de ventilator vervangen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Sanchez
07-12-2018

Let op !!! Als je een alarmsysteem heb staan van feenstra en je hebt een betalings regeling met hun schakel ze alles uit. Dus heb je geen fuck aan je alarm. Slim bedacht!!! Niet in zee gaan met deze mensen... komen niet hun afspraken na..

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
05-12-2018

Waardeloos bedrijf als je je abonnement wilt opzeggen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Veen
02-12-2018

Waardeloos bedrijf!!!! We hebben een all In contract, maar als je wat hebt dan komen ze niet opdagen, de monteur heeft geen tijd. Ze zijn donderdag geweest voor onderhoud. Zondag zagen wij bij de CV ketel dat we een fikse lekkage hadden. In ons plafond zaten inmiddels grote kringen van het water.
Maandag konden we pas geholpen worden en het enige het wat ze wilde doen was om ons telefonisch te helpen om de lekkage te verhelpen, maar dan zouden er andere dingen uitgeschakeld worden en hadden we geen warm water en verwarming. Wat een geweldige super oplossing van Feenstra!!! En wat fijn dat we een all In contract hebben, maar niet heus. Geld incasseren kunnen ze wel goed, maar bij calamiteiten laten ze je gewoon barsten! Nee voor ons NOOIT geen Feenstra meer!!!!!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Richard Noslin
01-12-2018

Zeer positief tot nu toe. Alles is gegaan als telefonisch besproken

Goed 4/5

Sterke punten
Zeer vriendelijke monteur. Deze heer kent zijn vak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja