Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2363 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2363 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
06-03-2019

Prima service

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-03-2019

Monteur heeft mijn kozijn beschadigd mijn keukenblad beschadigd
Wou niets aannemen en uiteindelijk hangt mijn sensor nog scheef en los

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Werd meteen na klacht indienen wel gebeld voor een bezoek

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Mevrouw K
05-03-2019

Zeer slecht, beveiligingssysteem zou in 2 dagen geïnstalleerd zijn (begin december), inmiddels is het maart, heb ik meer dan 4 vrije dagen op moeten nemen, storingen gehad en hangt het systeem nog steeds niet volledig! Er worden talloze loze beloften gedaan en niks nagekomen. We willen a.s.a.p. geborgd worden, maar we moeten van geluk spreken als dat in april het geval is (als dat niet weer een loze belofte van ze is!!)

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Loze beloften maken en het bloed onder je nagels vandaan halen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Lee
01-03-2019

uh... goed maar voor zo'n groot bedrijft beetje zuinig op materiaal enz.

Voldoende 3/5

Sterke punten
uh... aardige monteur

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-02-2019

Woow waar moet ik beginnen ik kreeg gister voor de tweede keer een chagerijnige vrouw aan de lijn bij de klantenservice ze verbrak de verbinding terwijl ik nog wilde weten of ik een nieuwe afspraak kon maken. Zij gaf aan dat ik moest wachten tot ik een brief thuis krijg en dan terugbellen vervolgens heeft ze opgehangen. Het is niet de eerste keer dat ik zo slecht wordt geholpen. Ik snap het niet en dan wordt er nog wel een bandje afgespeeld dat het gesprek wordt opgenomen. Volgens mij wordt daar nooit iets mee gedaan. Echt een hele slechte klantenservice!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Jurriaan
26-02-2019

Na meerdere malen in contact geweest te zijn over diverse zaken die betrekking hebben op de ketel die ik bij hun huur kan ik alleen maar zeggen dat het erg slecht is.
De vragen die je stelt worden nooit direct beantwoord, er zijn altijd ontwijkende antwoorden.
Ieder persoon die je spreekt heeft weer een eigen verhaal, er is nooit eenduidigheid, het hangt er net vanaf wie je spreekt.
De monteurs zijn (uitgezonderd een enkeling), eigenwijs en klantvriendelijk. Ze geven graag af op andere collega’s en op het bedrijf. Dat er iets niet lekker zit qua werkdruk of aansturing is wel duidelijk. Maar in plaats van slechte diensten te gaan verlenen of in een slachtoffer positie te blijven zitten moet je nieuw werk gaan zoeken. Ik raad dit dan ook iedere chagrijnige monteur aan.
Verder is de algemene ervaring bedroevend slecht, ik kan niemand, uit de grond van mijn hart, dit bedrijf aanbevelen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Zeer slechte communicatie en zo niet een nog slechtere dienstverlening

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
25-02-2019

Dramatische service. Geldkloppers zijn het.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nvt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ton Treur
22-02-2019

Wìllen jullie een update over Feenstra Verwarming? Dan krìjgen jullie een update! Het posten van een klacht op Feestboek zorgt er in ieder geval voor dat Feenstra contact zoekt..
'Ze willen er àlles aan doen om me te helpen', schrijven ze.
Ik had daarover wel wat vragen.
1. Waarom NOOIT inhoudelijk gereageerd over het wààrom ik wilde stoppen?
2. Waarom in NO TIME een incassoburo op mijn dak sturen?
3. Waarom IEDERE maand toch weer een flink bedrag van mijn rekening halen, terwijl er geen diensten tegenover worden gesteld?
4. Het incassoburo stopt na wat correspondentie.heen en weer de procedure.
5. Waarom dan, enige tijd later, opnieuw het inschakelen van een incassobureau?
6. Waarom niet reageren als ik ontdek dat een aluminiumfolietje de boel bijeen moet houden, ipv de daarvoor bestemde splitpen?
7. Waarom continu vragen naar de berekening van een Feenstra-functionaris.die me bij het plaatsen voorrekende dat Feenstra halverwege het contract niet zou protesteren? Is dat om de betreffende collega te ontslaan?
8. Waarom nu wel een afkoopregeling voorstellen? Iets wat een jaar geleden dus ABSOLUUT onmogelijk was? Een KRANKZINNIG DURE afkoopregeling, dat dan weer wel. Bijna duizend euro moet ik dan betalen. PLUS DE achterstallige termijnen. De CV-installatie is onmiddels 9 jaar oud. Hier en daar nog steeds te koop. Als ik wat korting weet te bedingen, heb ik hem NIEUW voor datzelfde bedrag.
9. Waarom mij 'verdrietig' melden dat ik Feenstra niet heel erg toesta mij te helpen?
10. Lees de reviews op hun eigen site. Lees wat er op de site van o.a. Televisieprogramma Radar staat. Ook op andere plekken op internet vind je veel schrikbarende verhalen.
11. Waar zal de beloofde hulp uit bestaan, Feenstra; met de mij ontfutselde informatie het incassobureau voeden? Heel veel positievere redenen kan ik me niet zo een-twee-drie voor de geest halen.....

Mijn Feestboek-vriendjes: Will keep you posted!!! En opnieuw: delen màg!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Hun intimiderende manier van incasso?

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Max Business (Top-Flow)
21-02-2019

Slechte ervaring! Door medewerker Edwin Hoenselaar (Feenstra Tiel) wordt bij ons een pomp voor een vloerverwarming verdeler besteld. Vervolgens sturen we een factuur en een herinnering naar zijn feenstra e-mailadres maar er wordt niet betaald. Gebeld met de administratie waar ze van niets weten. Edwin geprobeerd te bellen, maar dit lukt ook niet.

Waardeloos! je zal zo iemand aan het werk hebben.....

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
20-02-2019

Efficiënte en snelle service.
Bereid mee te denken en problemen op te lossen.

Goed 4/5

Sterke punten
Betrouwbaar, snel, efficiënt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja