Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2244 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Niels
16-10-2018

Niet best! Mijn CV gaf elke keer een foutmelding en verloor constant snel druk. Denkende dat dat Feenstra dit goed zou kunnen oplossen kwamen ze op een donderdag langs. Na het vullen van de CV installatie en een aantal simpele checks zou die het mogelijk weer goed doen. Voor de zekerheid zou KWI (loodgieter onder Feenstra) toch langskomen. Hiervoor heb ik zelf meerdere malen moeten bellen, de volgende dag voor een afspraak aangezien ik geen warm water had. Ze konden dit repareren na 1 week!! Treurig voor zo'n bedrijf, hiervoor heb ik bedankt! Dikke rekening geen oplossing, zo werkt Feenstra. Vervolgens werd ik van de week weer gebeld om een afspraak te maken (2 weken later). Ik kon netje op mijn beurt wachten in de kou. Bedankt Feenstra TOPBEDRIJF!!!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Personeel dat naar elkaar wijst, zonder oplossing! Knap

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
13-10-2018

Goed

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
11-10-2018

Wat een vreselijk SLECHT bedrijf is het, al weer een tijdje geleden dat na drie keer bellen of zij genegen waren om midden in de winter onze CV ketel wilde komen repareren , mijn vrouw zat in de kou maar zij kwamen NIET.
De ketel was al een paar jaar in onderhoud bij feenstra,dus niet in de reclame zeggen dat jullie niemand in de kou laten zitten.
We hebben dan ook noodgedwongen een ander bedrijf gevraagd om de ketel te repareren en dat is zeer vakkundig door dat andere bedrijf gedaan,

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
GEEN STERKE PUNTEN.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
09-10-2018

Eind 2015 een splinternieuwe ketel laten installeren met onderhoudscontract. Zit nu al voor de 6e keer in de kou te wachten op een monteur waar telkens maar vrij voor moet worden genomen. Feenstra komt nooit met excuses en gaat ervan uit dat er altijd maar iemand thuis is. Hun warmtegarantie-service geldt alleen als je zorgt dat je thuis bent als het hun uitkomt en anders is er geen enkele poging een oplossing te vinden die voor de klant ook uitkomt.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
De sterke punten van dit bedrijf worden goed verborgen gehouden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Huub Albreghs
09-10-2018

Feenstra heeft een CV ketel bij ons geinstalleerd

Goed 4/5

Sterke punten
Houden aan afspraken/goede instructie ter plaatse/netjes werken

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

A.vd Heuvel
08-10-2018

Cv ketel besteld online incl montage, werd netjes gebeld voor een afspraak om de ketel te plaatsen.
Plaatsen is heel vakkundig gedaan door een erg aardige monteur die zijn vak goed verstaat en ook heel klantgericht is ( ga zo door ....en de complimenten van een zeer tevreden klant).

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De website voor de bestelling is duidelijk en heel gebruiksvriendelijk om door alle stappen heen te komen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
07-10-2018

Duidelijke offerte
Afspraak gemaakt, deze werd een van tevoren verzet naar de middag
Op de afgesproken tijd geen Feenstra. Geen melding hierover. Moesten zelf contact opnemen met Feenstra. Waarna de installateurs ruim 2 uur na de afspraak kwamen.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Duidelijke website met duidelijk offerte

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

W
05-10-2018

Ongelooflijk triest. Op maandag offerte aangevraagd, deze zou binnen enkele dagen worden verstuurd. Op vrijdag nog steeds niets ontvangen. Telefonische navraag leert dat er op vrijdag nog niets aan gedaan was en dat het druk was. Even een bericht sturen dat het wat langer zou duren werd niet aan gedacht. Aangeboden werd " on the spot" een offerte te maken.
Hoeft dus niet meer!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Gadir Horn
04-10-2018

Vriendelijke persoo wel wat echt ook luistert

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Tess
03-10-2018

Afspraak telefonisch verzet. Bel op de dag betreffende hoe laat men ongeveer verwacht te komen, wordt gezegd 'afspraak staat niet in het systeem'-.... dus wij hebben gelijk hoor je ze erachteraan denken. Wat een slechte service. Geen enkel sorry, niets. Weer achter in de rij aansluiten, en dan zijn we weer anderhalve maand verder.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee