Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
P. Groeneweg
28-05-2019

Het onderhoud van onze CV- ketel moest plaats vinden December 2018. De firma Feenstra heeft drie maal de afspraak verzet. De volgende afspraak is gepland op 15 juli, ik ben benieuwd!!!
Mocht deze afspraak wederom niet doorgaan gaan wij op zoek naar een ander bedrijf.
Verder raad ik de firma Feenstra aan om hun slogan”wij zijn altijd in de buurt te veranderen in”overal en nergens” Op de website van Feenstra staat dat ze klaar zijn voor de toekomst, ik zou mij als ik Feenstra was meer toeleggen op het heden. Want als dit zo doorgaat is er misschien geen toekomst meer voor Feenstra. De reviews van andere klanten liegen er niet om.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
27-05-2019

Heel raar werdt gebeld zonder dat ik ooit iets van het bedrijf had gehoord voor een zogenaamd beveiligings systeem en we kregen het antwoord op de vraag die we stelde wat voor bedrijf ben u kregen we antwoord ja we zijn particulier mmm heel vaag

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nooit aan beginnen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Gerard
24-05-2019

ik ben niet tevreden hoe je als klant wordt behandeld
ze hebben bij mij een nieuwe ketel geplaatst en na de werkzaamheden bleek mijn thermostaat kapot te zijn
dit biuj feenstra gemeld ik kreeg als reactie dat dit niet hun probleem is
ik ben ook niet fatsoenlijk te woord gestaan door de lantendienst van Feenstra

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
geen sterke punten of je moet het probleem afschuiven als een sterk punt zien

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
24-05-2019

Heel onklantvriendelijk we werden slecht te woord gestaan en belachelijk behandeld

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Niet

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
22-05-2019

Beleefde enthousiaste medewerker, snel geregeld

Voldoende 3/5

Sterke punten
Aanschaf is lang geleden, dit was onderhoud

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Barbara
21-05-2019

Vorig jaar CV laten installeren, dit ging heel snel en goed geholpen ook meteen een service contract aangegaan. Ik ben nu verhuisd en nu is het een drama om dit service contract over te zetten naar de nieuwe bewoner. 0.0 hulp vanuit feenstra, als ik bel snappen ze er niks van (na een uur in de wacht) via Facebook kwam ik niet verder dan een opzegformulier.

Heb nu het contract opgezegd en zit nog een jaar aan de kosten vast omdat ze niet kunnen/willen meehelpen en ik er klaar mee was. Volgende CV installatie gaat absoluut niet meer via feenstra.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Suzanne Maas
17-05-2019

Afspraak gemaakt, dit kon helaas pas 8 weken later. Op dag van afspraak is monteur ziek, nieuwe afspraak pas 7 weken later mogelijk. Oké, ik heb geduld. Afspraak wordt wederom afgezegd vanwege ziekte monteur! Tweemaal vrij genomen hiervoor. Zeer teleurstellend, uiteraard gaan wij niet verder in zee met feenstra.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ed Buijs
17-05-2019

Waardeloos bedrijf. Gisteren om 19.30 uur gebeld met het servicebureau van Feenstra dat er geen warm water is in de douche. De monteur zou onderweg zijn. Hij moest vanuit Twello komen. Ik woon in Vianen. Dat is lekker dicht naast de deur. Om 21.30 uur nog maar eens gebeld met het servicebureau. Ze wisten niet waarom er de monteur er niet was en hij zou morgen wel komen. Even voor alle duidelijkheid. Ik woon in een een appartementencomplex waar 68 woningen zitten. Niemand heeft warm water in de douche, Vanochtend was er nog steeds geen warm water. Nu de woningbouw maar eens gebeld met de vraag hoe dat zit. En wat blijkt er was een onderdeel niet op voorraad. Ze waren er al mee bezig geweest maar konden het probleem gisteren niet oplossen. Ze hopen het vandaag op te lossen. Ik wil niet veel zeggen maar als je het onderhoud doet van een gebouw waar 68 woningen in zitten. Dan zorg je dat je 24/7 de beschikking hebt over reserve onderdelen. Tevens is het belachelijk dat een service monteur van Twello moet komen naar Vianen. Terwijl ze 700 bussen hebben rijden en volgens hun site is er altijd iemand in de buurt. Ik kan er niks anders van maken dat het ronduit schofterig is dat ze 68 woningen zonder warm water laten zitten in de douche. En onze woningbouw vereniging zit op het zelfde niveau als Feenstra. Wat een zooitje zeg zowel bij Feenstra als bij Lekstedewonen. Feenstra die je voorliegt en Lekstedewonen die het maar normaal vindt dat je nu voor de tweede dag niet kunt douchen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Je wordt netjes voorgelogen aan de telefoon. Daar zijn ze goed in.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anja Van Den Bos
16-05-2019

Communicatie ging een beetje traag .

Goed 4/5

Sterke punten
De monteur Sjaak was top!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
14-05-2019

vriendelijke bekwame monteurs

Goed 4/5

Sterke punten
afspraak volgens schema uitgevoerd

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja