Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2520 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2520 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
01-10-2019

Slechte ervaring over Feenstra beveiliging ,slechte service en duur ,ze doet niks voor hun klanten

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
01-10-2019

Om een afspraak te maken voor een monteur, net 20 minuten aan de lijn gehangen. Daarna werd je gewoon even spontaan in de wacht gezet. Allemaal sorry. De monteur is 2 keer geweest voor de zelfde storing, vragen ze naar de storing en gaan het geheel storingsprocedure weer herhalen. Code e13 bestaat niet meneer ( Vaillant VHR). Helaas de vorig keer nog wel. Je vraagt je af...... Uit eindelijk wordt er een afspraak gemaakt, ze kunnen niet aangeven, op welk moment ze van de dag de monteur gaat komen. Kan alleen "gereserveerd" voor een hele dagdeel. Ik ben toch ook gewoon aan het werk. Hele dag vrij nemen???

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
29-09-2019

Bereikbaarheid en service goed maar enige twijfel aan de deskundigheid van de monteur die de storing van CV niet in een keer kon verhelpen en dacht dat de printplaat kapot was terwijl dat bij een tweede bezoek niet het geval bleek te zijn en het de ontstekingselektrode betrof die vervangen moest worden waardoor ik twee dagen zonder verwarming en CV zat.
De printplaat had de monteur de eerste keer ook niet bij zich. Anders had hij hem er misschien ingezet terwijl dat achteraf niet nodig was.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
N.V.T.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

R Wolfs
27-09-2019

Nemen geen nieuwe klanten aan! laten je dus letterlijk en figuurlijk in de kou staan

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
26-09-2019

Secuur werkend, vakkundig en prettig in de omgang

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Rudy Van Eijk
25-09-2019

Na verhuizing in mei j.l. afspraak gemaakt voor nazien en onderhoud contract voor verwarming. Zitten wachten, niemand kwam. Bleek een juffrouw de afspraak te hebben geannuleerd omdat ik de afspraak niet per mail had bevestigd. toch hadden wij heel duidelijk afgesproken. Nu vandaag weer geprobeerd een afspraak te maken. Een ongeïnteresseerde jongeman zei dat ik dat op de site moest doen. Al met al heb ik genoeg van de firma Feenstra en zal de zaken met een lokale installateur gaan regelen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
in verleden wel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
24-09-2019

Offerte aangevraagd voor een nieuwe ketel. Foto’s ingestuurd , zelfs aangevinkt dat ik 2 jaar service wou. Offerte zou ergens die week komen. Niks ontvangen. Gebeld. Zou eraan komen. Week later een mail gestuurd. Geen reactie. Paar dagen later nog maar een mail. Week later nog geen reactie. Ongelofelijk slecht dit. Inmiddels bij andere “echte” installateur gekocht. Gewoon een zooitje bij Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
24-09-2019

Slecht. Zetten een verkeerde afvoerpijp op de kachel. In juli 2019 geconstateerd. 24 september 2019 zouden ze komen om te vervangen. Monteur is ziek helaas hebben ze geen monteurs. Komen nu 11 oktober 2019.
En dit allemaal na dat wij ook al koolmonoxide in huis hebben gehad door verkeerde installatie afvoerpijp.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
21-09-2019

Hoe laat dit bedrijf op een schandalige manier kwetsbare ouderen in de kou staan !!

Mijn moeder had geen heet water en verwarming
Ons huis de woningbouw vereniging heeft een contract met Feenstra
Eerste belletje om te melden gaf men aan haar woning niet onder contract te hebben. Ik kreeg nummer van ander bedrijf. Zelfde verhaal. Derde bedrijf ook. Drie kwartier later gaf men wel aan dat ze een monteur zouden sturen. Ik gaf aan dat het hoge prioriteit moet krijgen omdat mijn moeder en nog een buurvrouw net uit ziekenhuis zijn. Onze ervaringen met Feenstra;
We weten niet hoe laat monteur komt
U valt niet onder contract
Ik bel u terug mooi niet je
De haak erop gooien
Ja we weten niet hoe laat monteur komt

Onvoorstelbaar hoe dit bedrijf ouderen kwetsbare mensen in de kou laat staan
Schandalig en dat is nog zwak uitgedrukt. Ik heb mijn moeder laten evacueren uit het koude huis

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Boes BV
18-09-2019

Zonet een second opinion laten uitvoeren nadat Feenstra mijn ketel afkeurde. Nu blijkt dat de ketel van binnen verstopt zit met as, waardoor de warmte niet weg kon en dit tot interne oververhitting heeft geleid. Dat betekent weer dat er al jaren geen onderhoud is gepleegd door Feenstra! Ook al kwamen ze wel langs. Even openmaken en stofzuigen was genoeg! En nu heb ik nog schade ook aan mijn ketel. Ik heb dus jaren voor niets het abonnement betaald. Ik ga nu mijn abonnementsgelden terugvragen en ook compensatie voor de door Feenstra veroorzaakte schade. Het lijkt wel oplichterij!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ze zijn allemaal wel vriendelijk ja, maar wat ze moeten doen: slecht!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee