Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2244 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
03-10-2018

prima ervaring , monteur was erg vaardig en een fijne man.

Goed 4/5

Sterke punten
ik was positief verrast dat de onderhoudsmonteur genoeg kennis had , en ook de bevoegdheid , om ter plekke een nieuwe ketel aan te bevelen , en dat aanschaf traject ook meteen kon afwerken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
01-10-2018

Professioneel.

Goed 4/5

Sterke punten
Alles ging mooi geautomatiseerd

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

G. Boonstra
01-10-2018

Aanschaf en voorlichting systeem: prima. De controlebezoeken: prima vaklui en goede voorlichting en uitleg.
Minpunten: wij hebben een systeem met Borg-certificaat, betekent jaarlijks een controlebezoek. Daar er anderhalf jaar verstreken was, zelf maar gebeld. De werkbon lag klaar werd mij medegedeeld, geen excuus. 18 september jl. was de controle. Klant moet follow-up niet zelf moeten bewaken n.m.m.
Factuur was ruim € 260 te hoog, vervolgens werd een creditfactuur verzonden zonder excuus. Niemand hoeft voor mij door het stof, maar een simpel excuusje moet kunnen toch?

Voldoende 3/5

Sterke punten
Zie hierboven: de bezoekende medewerkers.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Kusters W.
29-09-2018

Gewoon prima. Ja is een ja. Prettig aan de telefoon, duidelijke mail info en een monteur waar je zuinig op zou mogen zijn.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Volgens mij beschreef ik het antwoord al.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

J Van Belle
27-09-2018

Wat een vreselijk slecht bereikbaar bedrijf is dit.Een dag na het plaatsen van een nieuwe ketel wilde ik terugbellen ivm het niet juist functioneren van de ketel en het niet leveren van de juiste thermostaat.Ik ben inmiddels de hele dag bezig om iemand aan de lijn te krijgen.Op mails wordt niet gereageerd en de wachtijden zijn meer als een uur aan de telefoon.Deze ketel kost mij ruim 2000 euro en geeft tot nu toe alleen maar ergernis.Bedenk eens als u iets koopt van 2000 euro en je kan nergens terecht met je problemen.Denk heel goed na om met dit bedrijf in zee te gaan.Ik heb er grote spijt van een zit met een heleboel frustaties(die houden me dan wel weer warm).

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Pijnenburg
25-09-2018

Zeer slechte ervaring met het afhandelen van defecten binnen garantie zonnepanelen.
1 van de geinstalleerde zonnepanelen is binnen 2 maanden defect gegaan en inmiddels 7 weken verder sinds ik het bij Feenstra heb gemeld is er nog steeds niet opgelost. Tot 4 keer toe een afspraak gemaakt en elke keer komt de monteur niet langs en elke keer bellen om te vragen hoe het zit en ze kunnen niks aan doen of er wordt niet teruggebeld.... zeer, zeer teleurstellend.

Wees slimmer dan ik en ga niet mee Feenstra in zee, want op het moment dat er iets defect gaat dan wordt het niet opgelost en alleen maar uitgesteld... waarschijnlijk in hoop dat men het opgeeft zodat Feenstra zelf geen kosten hoeft te maken

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Zelfs hierom kan ik niet lachen zo slecht de service is.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Karel Sant
25-09-2018

efficiënt offerte traject , goede prijs-kwaliteit, correcte realisatie

Goed 4/5

Sterke punten
offerte traject

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Roel
24-09-2018

Over onderhoud van monteurs niets te zeggen, Dat gaat allemaal goed en correct. Echter op e-mails wordt totaal niet gereageerd. Sinds 17-02-2017 probeer ik uitleg te ontvangen van een opgegeven afkoopprijs van een gehuurde ketel. Er wordt totaal niet op gereageerd. Ook niet na twee herinneringen in maart en mei 2017. Na een onderhoudsbeurt van de installatie kreeg ik een mail met als tekst "Feenstra leert graag van u". Hierop gereageerd dat ze eerst de mails eens moeten gaan beantwoorden die ik heb gestuurd. De vraag of ik gebeld zou willen worden bevestigend geantwoord met vermelding van mijn telefoonnummer. Nu 14 dagen later is het nog stil. Kortom als ze iets kunnen verkopen zijn ze er als de kippen bij, maar daarna ben je niet meer in beeld. Al met al zeer slecht.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Bij aanschaf prima, maar daarna de overtreffende trap van slecht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Evelien
23-09-2018

Goed! bij het plaatsen waren de medewerkers beleefd en had ik er totaal geen last van. Ze deden netjes hun werk, hadden zelf een handdoek mee genomen voor op de vloer omdat het regende. Complimenten voor hun.

Goed 4/5

Sterke punten
eerlijkheid over welk product het beste is voor ons,

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
22-09-2018

Het bestelproces verliep slecht en zou ik een 3 geven, de plaatsing van de ketel is echter zeer goed gedaan en zou ik een 8 geven. Ik wist welke ketel ik wilde, daar heb ik een offerte voor opgevraagd. Ik kreeg echter een offerte voor een veel duurdere ketel, waarbij ook allerlei accessoires waren toegevoegd zonder toelichting. Daarna heb ik een mail terug gestuurd, maar heb daar nooit een reactie op gekregen. Zelf er achter aan gebeld, daarna kreeg ik wel de juiste offerte. Ik had foto's toegevoegd, maar toen de monteur langs kwam, bleken niet alle benodigde onderdelen besteld te zijn, terwijl dit wel op de foto's te zien was hoe de leidingen liepen. Dus slechte voorbereiding. De monteur heeft echter zeer goed werk geleverd en heeft de nieuwe leidingen mooi aangelegd. Het kostte veel meer tijd dan gepland, maar hij is gewoon net zo lang doorgegaan totdat alles af was.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Geen sterke punten bij de aanschaf, wel bij het plaatsen: deskundige monteur die alle leidingen heel netjes heeft geplaatst

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee