Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Tamara Vrieling
11-05-2019

Prima

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Goeie monteurs

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Fabian Biesheuvel
09-05-2019

Prima, servicegericht, vriendelijk. Wel wat aandachtspunten wat betreft de administratie en afhandeling van zaken. Blijft soms liggen en verkeerde gegevens. Onterechte aanmaning verstuurd.

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-05-2019

Mijn evaring met dit bedrijf is goed

Goed 4/5

Sterke punten
Smelled service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

H. Visser
08-05-2019

zijn zeer technisch en hebben een hoop ervaring

Uitstekend 5/5

Sterke punten
ze weten waar ze over praten

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
07-05-2019

Goed. Nooit problemen gehad. Reageren snel bij storingen.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Marilou
07-05-2019

Drama. Als nieuwe klant via Vereniging Eigen Huis afspraak gemaakt voor controle cv-ketel. De eerste mogelijkheid hiervoor was pas zes weken later (het was erg druk). Dit kan natuurlijk gebeuren, dus vonden wij het geen probleem om even te wachten. Op de dag van de afspraak wordt deze in de ochtend afgezegd i.v.m. een 'spoedklus'. De eerstvolgende mogelijkheid was weer zes weken later, er werd ons verzekerd dat deze afspraak niet last-minute zou worden afgezegd, omdat dan meer monteurs zouden zijn aangenomen. En jawel hoor, op de ochtend van de tweede afspraak werd deze weer afgezegd, weer omdat de monteur helaas naar een spoedklus moest en er niet genoeg monteurs aanwezig waren. Wij hebben nu al twee keer vrij van werk moeten nemen voor niets en hebben nog steeds onze cv-ketel niet onderhouden.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ze staan je netjes te woord aan de telefoon, maar ze komen afspraken niet na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
07-05-2019

hebben al onderhoudscontract bij Feenstra service en materiaal bevalt ons prima

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
07-05-2019

Zeer deskundig en goede kwaliteit van werken

Voldoende 3/5

Sterke punten
Zeer klant vriendelijke en een zeer goede afhandeling

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bob Meijer
07-05-2019

Zeer slecht bedrijf, zowel deskundig als communicatief. De thermostaat is inmiddels een maand lang kapot.

In het kort: ze zijn drie keer langs geweest, ik ben twee keer beloofd dat er een snelle oplossing was, er is twee keer beloofd dat ik teruggebeld zou worden. heb zelf moeten bellen, zit nog steeds in de kou.

De eerste keer kwam er een monteur die het systeem niet kende, echter kon hij snel aanwezig zijn om mogelijk makkelijke issues op te lossen. De zekering was kapot, en hij heeft voor het geval een extra mee gegeven. Als dit niet zou werken zou de unit vervangen worden.
Twee dagen later waren beide andere zekeringen kapot. Ik heb weer gebeld en de monteur kon "nu" komen. Dit was dezelfde monteur. Ze bleken geen foto van het systeem te hebben, dus konden ze deze niet bestellen. Ook weer een pakje zekeringen gekregen als "vlohoudertje". Verder zou ik terug gebeld worden en zou het systeem vervangen worden.Ik heb een week later op dinsdag zelf maar gebeld. De melding was doorgestuurd naar de elektricien van mijn verhuurder. Moeten uitleggen dat het om een zekering in hun systeem ging, wat door de monteur zelf gemeld is. Weer een afspraak kunnen regelen vrijdag ochtend kon de monteur langs komen, de expert die het systeem kent(daar loopt er maar een van rond in het bedrijf). Die afspraak is samen te vatten tot, hij heeft een kabeltje aangeduwd en zekeringen achtergelaten. Twee uur later kon ik weer bellen, verwarming nog steeds kapot. Dit heeft ze EINDELIJK geleid tot de beslissing het systeem te vervangen. Alleen moet het nog besteld worden. Ik zit nu inmiddels ruim een week te wachten tot ik weer terug gebeld ga worden.... Ik heb weinig hoop dat dit voor de zomer is opgelost en mijn zekeringen rantsoen is inmiddels weer bijna op.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
07-05-2019

Prima service. Open en communicatief. Vriendelijk.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja