Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2301 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2301 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
29-11-2018

de service van feenstra is prima, als je kachel het niet doet dan kan je gelijk bellen.
en ze komen zo spoedig mogelijk.
het onderhoudt is perfect

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Willem
28-11-2018

Heel erg slechte ervaring met nakomen afspraken!

Nota bene voor tweede jaar op rij niet op komen dagen voor afspraak jaarlijkse controle . Dagdeel vrij genomen en dan niet komen . Oorzaak is ziekte van de monteur. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar het gaat er om hoe er mee wordt omgegaan. Niet doorgeven aan de klant die er een dagdeel vrij voor moet nemen! En letterlijk zelfde verhaal als een jaar geleden. Dan heb je als bedrijf je klant niet centraal staan. Onbeschoft en onprofessioneel.
En daar komt bij dat jaarlijks onderhoud in de praktijk neerkomt op eens per 1,5 jaar. Ook een leuke manier om geld te verdienen aan je klanten.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Enige positieve is dat als de monteur dan wel 'gewoon' komt, deze vakkundig zijn en de werkzaamheden -ook in geval van storing- snel en naar tevredenheid herstellen. Zorg dat ook de basis op orde is!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-11-2018

zeer goed

Goed 4/5

Sterke punten

De monteur deed zijn werk met veel passie en aandacht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-11-2018

De monteur was keurig op tijd, netjes gewerkt, goede uitleg gegeven. Prima.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
27-11-2018

eersr wat stroefjes later goed

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Casper
26-11-2018

Afspraken worden vergeten. bij een defect aan mijn cv in een vorig huis is de monteur 8 keer langs geweest voor hetzelfde probleem. in dit huis al 3 keer voor een kapotte ventilator. Het is een verveld systeem om afspraken te maken omdat een gemaakt afspraak eerst per telefoon bevestigd moet worden en daarna per brief, anders vervalt de afspraak alsnog.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
De monteurs zijn erg aardig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
26-11-2018

Deskundige mensen

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Deskundigheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Piet
26-11-2018

Waardeloos bedrijf. Riekt naar oplichting. Zodra het onderhoudsabonnement geƫindigd was (automatisch na 12 jaar) geeft de monteur ineens de mededeling "uw cv moet vervangen worden, sterk co2 gevaar!" Terwijl er daarvoor nooit iets aan de hand was. Er kwam 10 minuten later al een offerte binnen van een nieuwe cv (daar zijn ze dan ineens wel snel mee) Ik vond dit nogal vreemd zo plotseling dus vroeg een second opinion aan. Second opinion installateur gaf aan dat de CV nog prima werkte en nog best enkele jaren mee kon. CO2 metingen gedaan (door de second opinion en door mijzelf (CO2 meter gekocht)) en de waardes gaven bij beiden 0 aan. De betreffende feenstra monteur (naam zal ik achterwege laten) heeft ons duidelijk voorgelogen. Voor hen die in een zelfde situatie komen, goed opletten dus. Wees op u hoede!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Niet echt....

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Paul
23-11-2018

Goeie en sympathieke vaklui. Voorbereiding, uitvoering en oplevering boven verwachting

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anita
23-11-2018

Feenstra komt niet. Afspraak wordt op de dag zelf afgezegd. Nieuwe afspraak zou gegarandeerd door gaan, maar wordt nu weer afgezegd. Ben nu al maanden bezig om een keer een afspraak te krijgen. Begin er dus maar niet aan.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee