Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2520 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2520 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
Joan
17-09-2019

In de ochtend zou een monteur langskomen, maar deze kwam zonder bericht van vertraging niet opdagen, Na Feenstra zelf te hebben gebeld werd mij verteld dat er vertraging was. Om 13:30 was de monteur er dan werkelijk. De monteur zelf was onvriendelijk en liet een rotzooi achter. Het te laat komen werd niet genoemd en er kwam geen excuses. De APK PLUS die bijna een uur zou moeten duren was na een half uur klaar, misschien om tijd in te halen.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

J.D. Zeinstra
15-09-2019

Feenstra verzorgt sinds 1999 het periodieke onderhoud aan onze CV ketel.

Goed 4/5

Sterke punten
Het laatste onderhoud is kort geleden uitgevoerd en voor zover ik dit kan beoordelen is dit grondig en goed gedaan; tevens zijn mij enkele handige tips aan de hand gedaan.
Voor zover er zich de afgelopen 20 jaar storingen hebben voorgedaan is er adequaat gehandeld en geadviseerd over de aanschaf van een nieuwe ketel in 2013.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Rogier
13-09-2019

Zeer slecht!
Ondanks een servicecontract bij Feenstra hebben we ruim 3 weken na de eerste storingsmelding een nieuwe CV ketel laten installeren via een ander bedrijf. 14-08-2019 eerste melding gemaakt bij Feenstra van kapotte ketel --> 04-09-2019 was er nog steeds geen oplossing bij Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Opzeggen van servicecontract lijkt goed te gaan

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Alexander Benjamins
09-09-2019

In Mei dit jaar een verbouwing gehad, andere partij zou huurgeiser aan Feenstra terug leveren (ja ik weet het, niet de schuld van Feenstra). Doorgegeven aan Feenstra dat ik de lopende incasso geblokkeerd heb. Mail hierover in Juli gekregen...
Vandaag (9-9) ineens sms van incassobureau gekregen, zit nu met extra incasso kosten van €40 en ik niet eens een mail/brief of telefoontje gekregen waarin stond dat ik in gebreke was. Schandalig, anders had ik het heus wel (onder protest) betaald

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
02-09-2019

Snelle service bij storing. En zeer klant vriendelijke hulpverlening

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zie hierboven

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Sandra Meijer
29-08-2019

Ik heb een positieve ervaring met dit bedrijf, binnen 2 dagen werd ik gebeld voor een afspraak te maken om de ketel op te hangen, super snel!

Goed 4/5

Sterke punten
Erg klantvriendelijk, snelle service en de monteur heeft netjes gewerkt!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

John Conte
29-08-2019

Goed en snel geholpen en vakkundig CV ketel geïnstalleerd.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Service gericht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Lok
27-08-2019

Wij zijn erg tevreden over de monteurs die zijn geweest voor onderhoud aan onze CV installatie . Die na aankoop van ons huis bij inspectie toch niet goed was bevonden . Een zeer oplettende monteur gehad , dank daarvoor.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Alles zeer goed vervangen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
25-08-2019

Slechte ervaring, hele dag gewacht op de monteur voor onderhoud aan de CV ketel wordt er ‘s middags gebeld dat de monteur het waarschijnlijk niet meer gaat redden. Na een flinke discussie kwam er toch nog een andere monteur langs die geen juiste trap bij zich had, terwijl we meerdere malen aangegeven hebben dat de ketel hoger hangt dan normaal incl. foto’s. Monteur weer vertrokken, nooit meer gebeld voor een afspraak, geen mails meer beantwoordt helemaal niets...

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Niets helaas

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Johan Bakker
24-08-2019

Positief

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Snel werken en goed personeel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja