Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2363 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2363 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Stam
20-02-2019

Goede service

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Van Den Berg
18-02-2019

Vandaag is onze cv ketel vervangen. Wat een topservice, geweldig????Wat een geduld, vakmanschap en zeer vriendelijke medewerkers. Dronten fam van den Berg

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Vriendelijkheid, vakmanschap en respect!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Tanja
15-02-2019

Echt een top service! We kregen overdag de CV ineens niet meer aan, we belden en diezelfde avond kon er nog iemand langskomen. De man was zelfs eerder wat ons onwijs goed uitkwam, was snel, vriendelijk en kon onze vragen beantwoorden. Bedankt voor de goede service Jaap!

Uitstekend 5/5

Sterke punten
We hebben een service contract, en na de reparatie verwachtte ik toch nog kosten (je hebt wel vaker een addertje onder het gras bij dit soort dingen)maar dat werd inderdaad gedekt door ons contract. Precies zoals het hoort.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-02-2019

Goede service en klantvriendelijk

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Snelle service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-02-2019

Vakmanschap, service en nakomen van afspraken

Goed 4/5

Sterke punten
Goede organisatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
12-02-2019

Jarenlang goed geweest en nu willen ze ineens niet meer komen omdat het niet veilig zou zijn. Terwijl de eerste keuring prima was. Moeten nu eerst een groot plateau maken over onze trapopgang. Terwijl de vorige keren er geen monteur moeilijk over heeft gedaan. De monteur die hier vandaag geweest is hoeft hier niet weer te komen. Ben helemaal klaar met Feenstra. Zeer slechte service.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen idee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Henk Van Der Velde
12-02-2019

Jarenlang klant geweest van Feenstra. Ze doen het leuk online en op TV. Achter de schermen valt het tegen. De onderhoudsprijs voor CV is veel te hoog en zelfs bij relatief nieuwe ketels te vaak bijkomende kosten. Het verdienmodel lijkt meer op een tandartsverzekering: veel te duur en vaak niet nodig. Dan de wijze waarop je antwoord krijgt via de website om een offerte voor het onderhoud aaan de mechanische ventilatie: die is er niet. NUL respons, óók niet in de spambox. Bel je er achteraan, dan wordt het amateurisme verder uitvergroot (het voert te ver om dit allemaal neer te penne), maar als je dan na 6 weken (!) een medewerker aan de lijn krijgt om al een afspraak in te plannen.... Nee, we vroegen een offerte. Dan de onpersoonlijke (want automatisch gegenereerde) antwoorden op inhoudelijke mails: in ieder geval géén antwoord op de vraag en het verzoek. Dus mooie buitenkant, maar verder niet veel om het lijf dat Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Mevr Plak
11-02-2019

Wat een gek bedrijf verkopen honywel thermostaat en doet het niet zijn komen kijken maar niet naar de thermostaat maar in de kast even rommelen klep kapot laten zo de bedrading hangen maar dan zelf even kijken draad er in maar krijg wel een fijne rekening 110.50 euro en mevr de bruin is niet klant vriendelijk ook voor de thermostaat veelste veel betaald normaal 139.50 bij feenstra 239.69 euro antwoord van mevr de bruin dit is onze prijs ga lekker zo door op lichters

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ja ben lekker in de maling genomen mee de thermostaat

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ilse Verhagen
11-02-2019

Raar bedrijf. Voor een ketel van 10 jaar oud ouder komen ze 1x in de 2 jaar voor een onderhoudsbeurt. Voor een nieuwe ketel komen ze ieder jaar. Dit contract als je een nieuwe ketel wilt. Afgelopen weekend probleem met de ketel. Stoom kwam boven uit de ketel. Was oververhit. Ik moest de ketel maar resetten en maandag terugbellen. Dezelfde dag ergens anders e.v ketel kunnen kopen met garantie. Ketel stond op ontploffen en was levens gevaarlijk. Geen fijne ervaring.
Vorig jaar 3 dagen moeten wachten voor de monteur kon komen. Het was zo druk.
Ik raad het bedrijf niet aan!
Daarnaast hoort een oude ketel ieder jaar onderhoud te krijgen. Een nieuwe ketel niet.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
11-02-2019

Na een eindeloze rij van klachten/storingen over onze verwarminsketel , die nooit tot de gewenste oplossing leidde, is er afgelopen vrijdag na telefonisch contact van Nefit versus Feenstra eìndelijk een constructieve oplossing gekomen!
Ik heb gebeld met Feenstra vrijdag en kreeg Jeanne aan de lijn. Zij schrok toen ze onze lijst storingen zag in de computer .
Toen is zij er achteraan gegaan en heeft uitgezocht wat Nefit besproken zou hebben met Feenstra betreffende een oplossing. Heel snel kwam er een telefoontje van Jeanne terug dat we die zelfde dag nog teruggebeld zouden worden wat er besloten zou worden..... de uiteindelijk verlossende woorden kwamen toen, na één bak ellende, dat we een nieuwe ketel zouden krijgen!! Hoera en Jeanne nogmaals bedankt voor je voor je vriendelijke en snelle acties!!

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Eigenlijk niet, sorry, er zijn "tig"monteurs geweest in de afgelopen tijd, ook nog met een Nefit monteur en men bleef het probleem maar oplossen terwijl de storingen even later gewoon weer doorgingen. Het is/was dan ook wel een ongrijpbaar fenomeen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee