Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2301 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2301 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
22-11-2018

Wat een ongelofelijke bagger organisatie. Neem contact op over een factuur met niet uitgevoerde werkzaamheden en doorverbonden naar de montage afdeling. Na enkele minuten ben ik de eerst wachtende, na 1uur en 20 minuten ben ik nog steeds de eerst wachtende ... Op een andere lijn nog maar eens gebeld: nee meneer dan moet u echt de montage afdeling hebben, ik kan verder niets doen. Ik kan ze alleen terug laten bellen ... Na vele jaren goede ervaringen met Feenstra beginnen er nu toch enorme vraagtekens te verschijnen

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Installatie nieuwe ketel verliep prima, klantenservice/aftersales is één grote jankvertoning

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
20-11-2018

-Leeft afspraken niet na, stuurt papieren niet op om contract te beeindigen
- komt niet opdagen bij afspraken
- 1 uur wachten voordat de helpdesk de telefoon opneemt

Ga niet met dit bedrijf in zee.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
19-11-2018

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

J.w.a. Jansen
19-11-2018

prima service de monteur heeft goed werk geleverd en alles netjes opgeruimd

Uitstekend 5/5

Sterke punten
de servise is prima




de service is prima en erg vriendelijk en zorgen er voor dat je meteen geholpen wordt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Maurik
18-11-2018

Prima, snel en vriendelijk personeel
Vakkundig en netjes gewerkt

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

M.snoek
17-11-2018

Prima

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Professioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
16-11-2018

nieuwe CV ketel aangekocht
eenvoudig om zaken mee te doen
op tijd geleverd
CV netjes gemonteerd

Goed 4/5

Sterke punten
flexibel met de bestelling, aanpassen is gemakkelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

J.Buurmans
16-11-2018

Klant vriendelijk en goed werk afgeleverd

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Alles in overleg goede adviezen .
Snel geïnstalleerd en alles netjes opgeruimd .
Dit is een monteur waar je zuinig op moet zijn.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Olster Dakwerken Bv
14-11-2018

dit is moeilijk aan te geven. ze melden keurig wanneer ze komen maar verder weten we absoluut niet wat hij doet en wat het resultaat is. we gaan ervanuit dat het systeem goed werkt als hij weg gaat.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
13-11-2018

Ik heb zojuist telefonisch contact gehad, omdat de verwarming/kachel het niet meer deed. En wat werd ik goed geholpen zeg! Chapeau voor de medewerkster! Met alle geduld en zachtheid werd ik geholpen! Gelijk een telefonisch afspraak gemaakt, zodat ik geholpen kon worden! Nogmaals bedankt!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja