Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2407 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2407 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
19-03-2019

Een aantal keer één of meerdere monteurs van Feenstra over de vloer gehad de laatste tijd. Voor zowel het periodieke onderhoud, storing en het vervangen van de Cv-installatie.

Goed 4/5

Sterke punten
Vakkundige monteurs.
Duidelijke afspraken.
Op de afgesproken tijd aanwezig.
Netjes en geordend.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Henk Willemse
19-03-2019

keurige werkers

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Kempers
18-03-2019

Hebben een keukengeiser met huurcontract , in december 2018 nog nagekekenwas prima , zijn net terug avn vakantie van het weekend , vorige week heeft mn zoon monteur laten komen vanwege geluid brander en was niks aan de hand toen hij zei dat de koolmonixidemelder vaak afging , was de monteur helemaal in paniek per direct afkeur . Sinds zaterdag terug van vakantie zou geregeld worden door de monteur, maar niks geregeld worden alleen van kastje na de muur gestuurd nemen gen verantwoordelijkheid dit gaat ook na de onbudsman blijkt vanaf 2015 dat een open geiser al niet meer mag, maar elke keer goedgekeurd door feenstra nu zit ik met de ellende . Geiser is namelijk onze bron om te douchen en voor warmwater , hebben geen cv namelijk . Ze lossen niks op en ze hebben met levens gespeeld want nu blijkt de geiser mag daar niet eens hangen vlakbij een afzuigkap die de gassen terughaald door de zuiging de keuken weer in , totaal geen woorden voor !!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
niks

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
18-03-2019

Een evt. abonnementsverhoging etc. zit er bij jullie blijkbaar niet in. Slechts bij de maandelijkse
afschrijving zie ik het. iet bepaald correct en zuivere zakelijkheid. Of mis ik hier iets?

Voldoende 3/5

Sterke punten
De jongeman was goed onderlegd en heeft me weer iets verder wegwijs gemaakt.
Prettige man. Snel en secuur te werk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Dennis Van Der Gaag
18-03-2019

Beste lezers,

Mijn ervaring is niet superbest met Feenstra, Ten eerste had ik een offerte aanvraag gedaan voor een nieuwe ketel met een X bedrag, later kreeg ik te horen dat er iets niet goed gegaan was met het akkoord van de offerte, hierop moest ik opnieuw akkoord geven, alleen zag dat de offerte een paar euro duurder was geworden. een vreemde situatie.

De ketel is uiteindelijk een december geplaatst (vriendelijke monteurs), hierop kreeg ik in januari een factuur meerdere maanden die ik moest betalen, hierover een klacht ingediend bij feenstra, ik heb dus te veel betaald. Uiteindelijk belde feenstra terug hierover, dat het allemaal een beetje onduidelijk was en dat ze beried waren om het bedrag terug te storten, maar dan wel nog een factuur gaan sturen voor voorrij kosten, en dat bedrag is het zelfde wat ik terug zou krijgen.

Vage bedoeling!!!

Ik zou sowieso Feenstra niet aanbevelen en als je dit wel doet controleer alles echt goed (datums, tijden, afspraken), want ze sjoemelen volgens mij alles bij elkaar.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
effe geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Familie D .Macnack I. Gemerts
18-03-2019

We hebben het ervaren als vakkundig , en meedenkend en gericht op het oplossen van problemen !!!
En klant vriendelijk .

Uitstekend 5/5

Sterke punten
We hebben het een sterke punt gevonden dat het advies werd aangedragen om te vernieuwen , en tegelijk een goedadvies hebben mee gekregen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
17-03-2019

De telefonische onderhoudsduendt moet beter luisteren en problemen serieus nemen en niet eigen conclusies trekken

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Wouter Bon
16-03-2019

Zeer goed. Vakkundige monteur.

Goed 4/5

Sterke punten
Monteur legde heel duidelijk uit wat hij deed.

Apparaat was uiteindelijk alleen maar verstopt. Schoonmaken deed hij in een paar minuten.

Stond ook binnen 3 uur voor de deur.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Joke
16-03-2019

Zit al vanaf 1 November 2018, vanaf de plaatsing van de nieuwe CV ketel door Feenstra, zonder vloerverwarming, gelukkig heb ik nog radiatoren, nog steeds bezig of eruit te komen, wij hadden een CW3 ketel, op advies van Feenstra een CW5 ketel geplaatst, moet nu naar een CW3 ketel om de vloerverwarming aan te krijgen, dus hopelijk krijgen wij binnenkort een nieuwe ketel. Het is heel moeilijk afspraken met dit bedrijf te maken, er veranderd iedere keer wat, ze beloven gratis een driewegklep aan ons, als service, na weken help ik ze hieraan herinneren, nee hoor heb ik niet beloofd en daarna is het niet nodig om een driewegklep te plaatsen. Dan kan ik naar de 100 euro Zomerkorting fluiten, na veel gesprekken en mailtjes, is dat weer beloofd. Nu een nieuwe offerte gekregen deze is tot 08-11-2033 geldig ??? In dezelfde offerte wordt er een onderhoudscontract vermeld van 14,07 per maand met en bedrag van 56,28 per kwartaal, Ja Feenstra een kwartaal bestaat toch echt uit 3 maanden en niet uit 4 maanden. Terug bellen of antwoord geven op de klachten mailtjes, is hun sterkste kant niet, het duurt nu al maanden.......

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nooit problemen met Feenstra gehad, heb al jaren een onderhoudscontract. Als er een storing was, kwam de monteur meestal dezelfde dag om het op te lossen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Martin Bos
15-03-2019

Geen negatieve ervaringen, alleen maar goede. Snelle en correcte afhandeling van de (weinige) zaken die zich hebben voorgedaan.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zie hierboven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja