Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2244 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
31-08-2018

De Feenstra-monteur van onze nieuwe ketel veroorzaakt op donderdag een lekkage aan de waterleiding, waarop we contact hebben opgenomen met het bedrijf om de lekkage te laten verhelpen. De tweede monteur komt weliswaar op vrijdagmiddag nog langs, kijkt wat en belt wat, levert commentaar dat het oude buizen zijn ( in een redelijk nieuwe wijk ),maar doet niets dat helpt, en veroorzaakt zelfs een tweede lekkage op een andere plek.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
31-08-2018

I tried to make a maintenance contract for a heating unit. First you have to wait 10+ minutes on the phone. Then the person writing down your data can not make an appointment. Once connected through to get an appointment they tell you they can only do it over 6 weeks (region Amsterdam). Then you have to reserve at least 6 hours to be at home as they can not plan a shorter time window. When requested that the technician calls 1 hour before he comes that will only be possible 10 min before he arrives. So you still need to be at home all that time. Then the call centre person said if you are not at home you have to pay the travelling costs of the technician and hung up....

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
None. Avoid this company there are many others with a better customer service.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-08-2018

Vriendelijk
Adviserend

Goed 4/5

Sterke punten
Klantgericht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Lhilal
27-08-2018

Goed bereikbaar en vriendelijk personeel

Voldoende 3/5

Sterke punten
Klantvriendelijkheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Rinus Broekmans
25-08-2018

Verschrikkelijke klantenservice en planning. Onduidelijke informatie, reageren niet op e-mails, bellen niet terug voor een vervolgafspraak. Komt er eindelijk een storingsmonteur, heeft hij niet de onderdelen bij zich voor de wtw unit die defect is ... terwijl dit wel is opgegeven bij het maken van de afspraak. :-(.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Klantenservice is in ieder geval telefonisch wel bereikbaar, dat is nog iets. En de monteurs zijn wel klantvriendelijk en deskundig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Peter De Koeijer
24-08-2018

Goed onderhoud aan cv-ketel en was netjes op tijd. Geen klachten dus.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
24-08-2018

Ervaren monteur
Vriendelijk

Goed 4/5

Sterke punten
Kennis

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
23-08-2018

Alleen maar positief. Prettig aan de telefoon, probleem snel opgelost.

Goed 4/5

Sterke punten
Probleem was dezelfde avond nog opgelost door een monteur.
Dit is de reden dat wij een abonnement hebben.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
22-08-2018

Uitstekend!

Goed 4/5

Sterke punten
Heldere communicatie, deskundige monteur, goede omgangsvormen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Christian
22-08-2018

Komen niet opdagen. En als je ze zelf belt dan wordt aangegeven dat ik gebeld word wanneer ze wel komen. Maw hou de hele dag maar vrij als je een afspraak met Feenstra maakt. Nooit meer Feenstra.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee