Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2363 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2363 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
C. Pels-Oosterwijk
02-02-2019

Maikel van Soest heeft ons super geholpen. Ons ventilatiesysteem was écht aan vervanging toe. Het was een lastige klus, want het apparaat zat achter een schot en er was weinig ruimte om in te werken. De eerste monteur gaf eerlijk toe dat dit voor hem alleen niet ging werken. Toen kwam er een andere monteur en het is tóch gelukt om het apparaat er uit te krijgen, schoon te maken en een nieuwe te plaatsen op een betere plek.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Weten van aanpakken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
30-01-2019

Jaarlijks standaard onderhoud volgens contract was ok, maar zodra er een afwijking werd gemeld kon Feenstra het probleem niet herkennen, laat staan oplossen. Op mijn klacht werd niet gereageerd.

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

AKAS Automaterialen
28-01-2019

Voor de inboedel- en inventarisverzekering hebben wij offertes ontvangen van diverse bedrijven. De offerte wat ik ontving van Feenstra, was erg aantrekkelijk in vergelijking met andere bedrijven (ruim de helft goedkoper). De vertegenwoordiger van het bedrijf heeft mij de offerte laten ondertekenen met motivering om de offerte zeker te stellen. Tot mijn verbazing belt na een kleine week de monteur van Feenstra mij op voor het maken van een afspraak om de beveiligingsinstallatie in te bouwen, terwijl ik de offerte (volgens de informatie wat mij destijds was gegeven) nog niet had geaccepteerd. Het bleek dus dat ik een contract had getekend en geen offerteprijzen had vastgezet! Omdat de prijzen en de maandbedragen gunstig waren, heb ik het toch door laten gaan.
Tot driemaal toe hebben we Feenstra schriftelijk verzocht de abonnement per 31 december 2018 stop te zetten. De vroegtijdige opzegging van 14 maanden kwam door het opzeggen van het huurcontract van onze bedrijfspand. Achteraf blijkt dat Feenstra hun eerste twee afkoopvoorstellen verstuurd hadden naar een geregistreerd e-mailadres, waarvan wij de domein al in 2016 hadden opgeheven en de wijziging niet hadden doorgegeven (onze fout). MAAR, er werd door Feenstra GEEN cc'tje gestuurd naar het e-mailadres waarmee we onze opzegging hadden toegestuurd. Pas bij de derde e-mail wordt dit gedaan. Dat zal waarschijnlijk gedaan zijn, doordat wij de machtiging van Feenstra, om maandelijkse bedragen af te schrijven, hadden ingetrokken. Doordat ik geen eerdere voorstellen heb kunnen goedkeuren, moet ik nu ook een extra maand full betalen.
Voor het tekenen van het 5-jarig contract konden we 36 maanden afkopen voor 599,- euro (16,64 euro/maand), maar nu kopen we 13 maanden af voor 280,41 euro (21,57 euro/maand). En deze afkoopsom schijnt een vergoeding te zijn voor de installatie wat bij ons in het pand is gebouwd, terwijl bij de offerte een som van 659,- euro was betaald.
Als je besluit met Feenstra in zee te gaan, vraag hen hun hemd van het lijf en teken niks voordat je over alles zeker bent!

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Je om de tuin leiden bij het tekenen van het contract.
Je ontwijken bij het opzeggen van het contract.
Makkelijke systemen die snel en vakkundig worden ingebouwd, op dat gebied heb ik nooit problemen gehad met Feenstra.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Van Ravensberg
27-01-2019

de servie is erg slecht woord niet geluisterd alleen als de meld kamer belt hebben jullie wel tijd
2keer zitten wachten voor niets om dat de monteur niet kwam zo dra ik van het abbedement af kan zal ik dat zeker doen

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Vrijman
26-01-2019

Vrijdagavond 19.00u CV ketelstoring, helaas geen onderhoudscontract, dus Feenstra is niet bereid ons te helpen, maandagochtend kunnen we het opnieuw proberen. Bedankt Feenstra, dat je een gezin met 2 kleine kinderen een heel weekend in de kou laat zitten midden in de winter. WAT EEN WAARDELOZE SERVICE

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Sertan
25-01-2019

Een top bedrijf!

- Snel ✅
- Correct ✅
- Geduldig ✅
- Duidelijk ✅
- Professioneel ✅

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

CP Van Der Heiden
25-01-2019

Waardeloos. We zitten in de kou met een kapotte CV ketel en Feenstra zegt "We kunnen u niet helpen want u bent geen klant van ons". Dat klopt, wij zijn nog geen klant van Feenstra. Maar zo worden wij dat natuurlijk ook niet. De groeten.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

K. Qayoumi
23-01-2019

Zeer behulpzaam, duidelijk in communicatie, telefonisch goed bereikbaar

Goed 4/5

Sterke punten
Duidelijk in communicatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Fam. Melis
23-01-2019

Jaarlijkse controle alarminstallatie

Goed 4/5

Sterke punten
Correcte en professionele medewerker

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Eelco Orsel
22-01-2019

Prima service!

Goed 4/5

Sterke punten
Correct en professioneel personeel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja