Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

900 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,6/10
Goed | 900 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-05-18
Amsterdam

Het plaatsen van de nieuwe CV is goed en volgens afspraak gedaan.

Goed 7,4/10
Mevr. Seidel
2020-04-28
Roosendaal

Ben tevreden.

Uitstekend 8,7/10
Anoniem
2020-05-15
Roosendaal

Feenstra komt de afspraak naar en ze geven een goede service en de monteur weet waar die over praat en legt als ook nog eens als goed uit
Super gewoon .

Uitstekend 9,8/10
Dhr. Van Binsbergen
2020-05-13
Roosendaal

Tijdens het werken legt de monteur het een en ander uit, maar probeert eventuele verbeteringen die mogelijk zijn niet door te drukken.

Uitstekend 9,8/10
Anoniem
2020-04-07
Tiel B2C

Fijn dat deze kundige mensen ons helpen.

Uitstekend 9/10
Klant M.w. Vroegop
2020-04-15
Amsterdam B2C

via Klantenservice telefonisch gevraagd naar de afkoopwaarde van het Huurcontract voor mijn CV ketel. Ondanks toezegging nog geen opgave van Feenstra ontvangen. Dit vind ik slordig. Graag alsnog uw actie hiervoor.

Goed 6,9/10
Klant J.a.m. Vijverberg
2020-05-12
Tiel B2C

De dienstverlening van Feenstra is in orde, maar het prijskaartje van een abonnement is ook niet gering.

Goed 7/10
Klant W.b. Van Kruiningen
2020-05-14
Venray B2B

Ik huur nu al meerdere jaren de CV ketel bij Feenstra en wil graag de opties over aankoop.

Goed 8,4/10
Anoniem
2020-05-14
Heerhugowaard B2C

Ben over het algemeen tevreden wel tevreden over feenstra

Goed 7,1/10
Anoniem
2020-05-19
Tilburg B2C

Mooi op tijd en zeer goed geholpen, vriendelijke monteur!

Goed 8,3/10