Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1061 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 1061 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant D. Nijdam
2020-05-20
Tiel B2C

Heb sindskort naast de ketel een hybride warmtepomp, jammer dat ze die er niet bij willen doen in het onderhoud, zit nu met twee contracten bij verschillende bedrijven.

Goed 7,3/10
Klant G. Ruisch
2020-05-20
Tiel B2C

Prima geregeld door de vakman

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2020-05-22
Venray B2C

Ga zo door.

Uitstekend 9,9/10
Klant M. Aten
2020-05-22
Amsterdam B2C

Prima service, goed advies over eventuele volgende ketel. Kortom helemaal tevreden.

Uitstekend 8,9/10
Anoniem
2020-05-22
Heerhugowaard B2B

Goede service

Uitstekend 9,7/10
Anoniem
2020-05-22
Heerhugowaard B2B

Ik heb een onderhoudscontract waarbij Feenstra eens in de 2 jaar langs behoord te komen voor onderhoud.
Ik heb in Februari contact opgenomen om te vragen wanneer zij zouden bellen voor een afspraak. Daarbij bleek dat ze al in September 2019 hadden moeten komen.
Vervolgens wordt er ook doodleuk verteld dat het druk is en dat mijn afspraak pas begin mei kan plaatsvinden. Dat is dus 7 maanden! na de contractuele overeengekomen onderhoudsinterval en was waarschijnlijk nog meer geweest als ik hier zelf niet achteraan gegaan was.
En om het nog mooier te maken wordt op de dag zelf de afspraak afgezegd en nog eens 2 weken verplaatst.

Vervolgens komt de monteur (zeer vriendelijk overigens), pleegt onderhoud, maar er gaat een onderdeel stuk tijdens het onderhoud. Hij meldt netjes de kosten (ong. 60 euro) van wat hij wel heeft kunnen uitvoeren en regelt dat er zsm een monteur komt als het onderdeel binnen is. Helaas zat ik tot die tijd zonder warm water.
Een andere monteur komt de dag erna, vervangt het kapotte onderdeel, test alles, meldt het bij mij af en gaat weer weg.
Dat deel was allemaal netjes geregeld.
De ketel is 14 jaar oud, dus dit soort defecten kunnen gebeuren, dat neem ik de monteur niet kwalijk.

Vervolgens krijg ik echter de werkbon binnen, blijkt dat het kapotte onderdeel me ook nog eens zon 50 euro kost en dus de totale rekening 110 euro bedraagt. Hierover was niets gezegd.

Al met al vooral over het maken van de afspraak zeer ontevreden. Als ik betaal voor een dienstverlening waarin wordt afgesproken dat er een onderhoudsinterval is van 2 jaar, verwacht ik van de dienstverlenende partij dat zij deze contractuele verplichting pro actief na komen.
En zeker als dan geconstateerd wordt dat dit niet gedaan is, niet de klant nog eens 2 maanden extra laat wachten "omdat het druk is".

Voldoende 5,3/10
Anoniem
2020-05-13
Eindhoven

Met name het advies van de monteur die op de storingmelding kwam was uitstekend en daardoor heb ik ook een nieuwe ketel genomen van Feenstra.

Uitstekend 9,6/10
Anoniem
2020-05-14
Eindhoven

Snel, helder en efficiƫnt

Goed 7,4/10
Anoniem
2020-05-13
Capelle a/d Ijssel

Kapotte ketel gehad waarvoor gekozen om een huur ketel te nemen ipv repareren ivm leeftijd ketel
Snelle offerte en plaatsing huur ketel met nog tussendoor overleg met klantenservice
Tijd zonder warm water daardoor heel beperkt wat erg fijn was

Uitstekend 9,4/10
Anoniem
2020-05-07
Capelle a/d Ijssel

Ketel was snel geplaatst

Goed 7,3/10