Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2244 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2244 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
22-08-2018

Alarmsysteem aangeschaft via Feenstra. Goed advies gehad. Service oké!

Voldoende 3/5

Sterke punten
Service en bereikbaarheid zijn goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Iris Engelhardt
18-08-2018

Alleen maar positief. Snel beschikbaar, nette monteurs met verstand van zaken. Goede service en werken netjes.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Naast de hierboven beschreven punten vind ik de communicatie per mail/telefoon/sms een zeer sterk punt van jullie!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
17-08-2018

Duurt lang voordat je telefonisch in contact kan komen met een medewerker, heb alle keren dat ik heb gebeld langer dan 20 minuten in de wacht gestaan.
Men reageert slecht op mails. Communicatie verloopt zo ie zo moeizoom. Sturen van rekeningen echter niet. Feenstra wilde per incasso een bedrag afschrijven van onze rekening die in het geheel niet klopte en daarbij komt ook nog dat de werkzaam heden nog niet geheel voltooit zijn. Na een boos telefoontje van mijn kant is de rekening wel door geschoven

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Heel aardige en hardwerkende mensen die de CV ketel en Wtw hebben geïnstalleerd. Rommel wordt ook heel netjes op geruimd er wordt zelfs geveegd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

René Brugman
16-08-2018

Ervaren medewerkers met zeer goede kennis van zaken.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Bijzonder prettig is dat als er iets gebeurt , b.v. een storing in mijn systeem of rookontwikkeling of .... , ik vrijwel gelijk gebeld word door een medewerker met de vraag wat er aan de hand is.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
15-08-2018

Goede en snelle service. Goede bereikbaarheid. Vriendelijke medewerkers

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Goede voorlichting. Openhartig en niet opdringerig. Medewerkers denken mee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

M. Docters Van Leeuwen
11-08-2018

Via de website aanmelden en alles bestellen was niet te doen, het programma liep steeds vast.
Via de telefoon met een werknemer alles keurig geregeld.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De 2 monteurs waren echte vakmensen die in een ochtend alles netjes hebben geregeld.
Alles keurig volgens afspraak

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

De Gelder
09-08-2018

Goed

Goed 4/5

Sterke punten
Instalatie personeel is zeer kundig en vriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

J. Van Dijk, Hatderwijl
08-08-2018

Ben tevreden over de wijze waarop de monteur heeft gewerkt en het cont@ct met Feenstra

Voldoende 3/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Loop
07-08-2018

Komen afspraken niet ,telkens een ander verhaal,storing hier dan in Duitsland,dan in België, dan monteur ziek .ga maar door,geen vertrouwen in bedrijf meer,jammer

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

C.meijer
05-08-2018

netjes en correct

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja