Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1461 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 1461 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-09
Capelle B2B

De manier waarop ik laatst te woord gestaan ben door de klantenservice vond ik rond uit slecht en ook zeker niet wat ik gewend ben . Jammer want dat neemt stukje vertrouwen weg. Uiteindelijk is het erg netjes opgelost en was de monteur erg vriendelijk.

Voldoende 5,3/10
Anoniem
2020-01-13
Amsterdam B2C

Monteur was keurig op tijd , zeer beleefd deskundig en heeft alle tijd genomen om mijn vragen te be-antwoord. Wees zeer zuinig op de monteur is een uitstekend visite kaart voor uw onderneming.

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2020-01-20
Tiel B2C

Klantvriendelijk, deskundig. Prima monteur.

Uitstekend 9/10
Klant Goertzen W
2020-01-16
Tiel B2C

Correct op tijd netjes en zorgvuldig gwerkt goede uitleg.

Uitstekend 9,6/10
Klant M.j. Brada-voulon
2020-01-20
Heerhugowaard B2B

Na 2 niet echt prettige ervaringen nu goed geholpen.
Wees zuinig op goed personeel !!!!

Goed 7,1/10
Anoniem
2020-01-20
Tilburg B2B

telefonische bereikbaarheid zou sneller mogen of een service nummer aanbieden

Goed 7,4/10
Klant P. Van Dooren
2020-01-17
Venray B2B

Wij zijn te vrede over de servies van Feenstra, over de monteur zijn wij ook te vrede. Zij werkte netjes en straalde vakkennis uit.

Goed 7,3/10
Anoniem
2020-01-17
Apeldoorn B2C

Klantenservice nog geen ervaring alleen bij afspraak via de mail was correct en netjes afgehandeld. Monteur mag vriendelijker.

Goed 6,8/10
Anoniem
2020-01-20
Tiel B2C

Leveren goed en deskundig werk

Uitstekend 8,8/10
Anoniem
2020-01-16
Capelle B2C

Ik heb geen spijt dat ik Feenstra heeft genomen voor mijn cvketel perfecte service

Uitstekend 9,5/10