Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2407 beoordelingen door onze klanten

7.9/10
Goed | 2407 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Merijn Smit
06-03-2019

Enkele keren achter elkaar is de onderhoudsafspraak afgezegd door Feenstra vanwege een hoog aantal noodsituaties/storing. Nu al meer dan een half jaar verder. Als onze ketel niet goedgekeurd is, krijgen wij een probleem met de opstal- en inboedelverzekering als er iets gebeurt. Dat moet Feenstra wel goed begrijpen!
Daarnaast hadden wij een afspraak tussen 8:00 en 10:00. Er werd na 10:00, tijdens bellen op ons eigen initiatief, aan de telefoon bevestigd dat de monteur verlaat was, maar hij zou nog wel komen. Vervolgens wordt er pas na 11:00 gebeld dat " de afspraak die tussen 10:00 en 12:30 gepland stond" niet door kan gaan. Wat een onzin! Wij kunnen niet zomaar hele ochtenden voor niets thuis blijven van werk. Reactie: "oh ja, heel vervelend."
Schandalig! Waarschijnlijk kunnen ze het zich veroorloven door de grote klandizie, maar het doet arrogant aan.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Duidelijke ervaring en duidelijk vakmensen in dienst, hoge kwaliteit van werken en materiaal.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Hexspoor
06-03-2019

betrouwbaar, maar blijf het personeel bijscholen. Afgelopen melding was dat een batterij van het alarm bijna leeg was.
De eerste monteur vervangt een kleine batterij. Na weer een melding kwam een monteur die de grote batterijen heeft vervangen. We hebben nl 2 centrales in onze woning.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Alarmcentrala

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Henk Van Tol
06-03-2019

Perfecte monteur, die het systeem netjes installeerde en duidelijk uitlegde en waar ik dus erg tevreden over ben.

Goed 4/5

Sterke punten
Duidelijke uitleg en meerdere mogelijkheden om het systeem naar eigen wensen aan te passen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-03-2019

Prima service

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-03-2019

Monteur heeft mijn kozijn beschadigd mijn keukenblad beschadigd
Wou niets aannemen en uiteindelijk hangt mijn sensor nog scheef en los

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Werd meteen na klacht indienen wel gebeld voor een bezoek

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Mevrouw K
05-03-2019

Zeer slecht, beveiligingssysteem zou in 2 dagen geïnstalleerd zijn (begin december), inmiddels is het maart, heb ik meer dan 4 vrije dagen op moeten nemen, storingen gehad en hangt het systeem nog steeds niet volledig! Er worden talloze loze beloften gedaan en niks nagekomen. We willen a.s.a.p. geborgd worden, maar we moeten van geluk spreken als dat in april het geval is (als dat niet weer een loze belofte van ze is!!)

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Loze beloften maken en het bloed onder je nagels vandaan halen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Lee
01-03-2019

uh... goed maar voor zo'n groot bedrijft beetje zuinig op materiaal enz.

Voldoende 3/5

Sterke punten
uh... aardige monteur

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-02-2019

Woow waar moet ik beginnen ik kreeg gister voor de tweede keer een chagerijnige vrouw aan de lijn bij de klantenservice ze verbrak de verbinding terwijl ik nog wilde weten of ik een nieuwe afspraak kon maken. Zij gaf aan dat ik moest wachten tot ik een brief thuis krijg en dan terugbellen vervolgens heeft ze opgehangen. Het is niet de eerste keer dat ik zo slecht wordt geholpen. Ik snap het niet en dan wordt er nog wel een bandje afgespeeld dat het gesprek wordt opgenomen. Volgens mij wordt daar nooit iets mee gedaan. Echt een hele slechte klantenservice!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Jurriaan
26-02-2019

Na meerdere malen in contact geweest te zijn over diverse zaken die betrekking hebben op de ketel die ik bij hun huur kan ik alleen maar zeggen dat het erg slecht is.
De vragen die je stelt worden nooit direct beantwoord, er zijn altijd ontwijkende antwoorden.
Ieder persoon die je spreekt heeft weer een eigen verhaal, er is nooit eenduidigheid, het hangt er net vanaf wie je spreekt.
De monteurs zijn (uitgezonderd een enkeling), eigenwijs en klantvriendelijk. Ze geven graag af op andere collega’s en op het bedrijf. Dat er iets niet lekker zit qua werkdruk of aansturing is wel duidelijk. Maar in plaats van slechte diensten te gaan verlenen of in een slachtoffer positie te blijven zitten moet je nieuw werk gaan zoeken. Ik raad dit dan ook iedere chagrijnige monteur aan.
Verder is de algemene ervaring bedroevend slecht, ik kan niemand, uit de grond van mijn hart, dit bedrijf aanbevelen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Zeer slechte communicatie en zo niet een nog slechtere dienstverlening

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
25-02-2019

Dramatische service. Geldkloppers zijn het.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nvt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee