Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2447 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2447 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Fam. Ozinga
07-04-2019

Niks dan lof over dit bedrijf - en ik heb geen aandelen. Na een héle slechte ervaring met een grote speler op de markt van zonnepanelen heb ik contact opgenomen met Feenstra, om te kijken of ze iets voor ons konden betekenen. Vanaf het eerste moment was de communicatie kraakhelder en eerlijk. Niet alleen beloven, maar ook doen. Ik weet dat dat normaal hoort te zijn, maar door mijn ervaringen met het andere bedrijf was mijn vertrouwen echt naar het nulpunt gezakt. Alles is uitgebreid met ons doorgenomen, de kosten in de offerte zijn ook de werkelijke kosten, zonder verrassingen achteraf. Ook een dikke pluim voor mevrouw K. Jansen, die ons uitgebreid en eerlijk heeft geadviseerd. We dan wel wat duurder uit dan bij een ander, ook dit werd al genoemd voordat ik het zelf kon zeggen, maar dat is het dubbel en dwars waard.

Hetzelfde geldt voor een HR-ketel die in januari bij ons is geplaatst. Ook dit werd gedaan door een kundige en vriendelijke monteur.

Goed 4/5

Sterke punten
Heldere communicatie
Kennis
Denkt mee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Van Der Velde
05-04-2019

Waardeloos bedrijf! Als nieuwe klant afspraak gemaakt voor controle cv-ketel. De eerste mogelijkheid hiervoor was pas 2,5 maand later (het was erg druk). Op de dag van de afspraak wordt deze in de ochtend afgezegd ivm een 'spoedklus'.
De eerstvolgende mogelijkheid was weer zes weken later, er werd mij verzekerd dat deze afspraak niet last-minute zou worden afgezegd. En jawel hoor, op de ochtend van de afspraak werd deze weer afgezegd, weer omdat de monteur helaas naar een spoedklus moest en er niet genoeg monteurs aanwezig waren. Uitleg: spoedklussen kunnen er helaas voor zorgen dat de monteur niet langs kan komen, dit is niet te voorkomen. Voor ons geen Feenstra, we gaan op zoek naar een betrouwbaar onderhoudsbedrijf!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Steef
05-04-2019

7 jaar oude Bosch hr ketel afgekeurd voor onderhoudscontract omdat er volgend de monteur maar 20 van gemaakt zijn (geloof je het zelf?) en hij moeilijk aan onderdelen denkt te komen. Gaf aan dat ik iig €50 moest betalen voor het onderzoek. Ik heb dit uiteraard geweigerd omdat de kosten vermijdbaar zouden zijn als van tevoren gevraagd zou zijn welk model ik had. Daarna was hij toch maar met staart tussen de benen afgedropen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
03-04-2019

Onze mechanische ventilatie is vakkundig en snel gereinigd en vervangen. Het was een aardige en nette monteur die uitlegde wat hij deed.

Uitstekend 5/5

Sterke punten

Snelle afspraak die goed nagekomen is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bert Hoegee
02-04-2019

Feenstra verwarming.
Eind vorig jaar had ik in de gaten dat mijn gasverbruik plotseling aardig was toegenomen en dat bevreemde mij. Het bleek dat dit was begonnen na onderhoud aan de verwarmingsketel. Monteur laten komen. Deze monteur constateerde dat er een klein gaslek zat. Ik ben hier heel erg van geschrokken.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Bert Hoegee
02-04-2019


Ik wil van Feenstra af.

Ik wil van Feenstra af.
Al een aantal jaren maak ik gebruik van Feenstra beveiliging. De eerste periode van 5 jaar weinig problemen. Bij de 2de periode ging het volledig mis. Door de monteur is niet verteld dat de componenten van de beveiliging die aangeschaft zijn in de eerste periode niet vallen onder de garantie van de 2 periode. Deze componenten zijn wel meegenomen in de 2de periode. Tevens heeft de monteur een 2tal nieuwe componenten geplaatst die in die geplaatste situatie niet kunnen werken, echter heeft die monteur nagelaten dit te vermelden. Dit alles kwam aan het licht tijdens een storing toen een andere monteur de configuratie bekeek. Ook werd toen duidelijk dat bij defecte componenten uit de eerste periode de rekening voor mij was, terwijl deze componenten wel zijn opgenomen in de 2de periode. Ik zit nu met een beveiliging die niet meer werkzaam is. Wel betalen ieder maand maar geen beveiliging.
Contact met Feenstra gezocht voor een oplossing. Nooit meer iets vernomen.
Bij het maken van een afspraak ivm een storing dit opnieuw doorgegeven. Betreffende afdeling zou dit oppakken en contact met mij opnemen. Nooit meer iets vernomen.
De monteur die op bezoek was had de volgende dag een vergadering en zou dit tijdens de vergadering bespreken. Nooit meer iets vernomen.
Daarna schriftelijk om contact verzocht. Nooit meer iets van Feenstra vernomen.
Het enigste wat ik nu nog wil is zo snel mogelijk van Feenstra af Kan mijn geld wel beter gebruiken.


Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Rene Wanders
02-04-2019

CV installatie hangt al meer dan 20 jaar op zelfde plek, voor 2 jaarlijks onderhoud is het van kant van Feenstra 2x verzet, omdat er "omstandigheden" waren. De derde keer langs geweest en wouden het onderhoud niet doen, omdat de monteur er niet bij kon (hoe is het de afgelopen 20 jaar dan gegaan denk ik?).

Hij is dus zonder iets te doen weggegaan, na 2 weken ontvangen wij een factuur van Feenstra dat wij niet thuis geweest zouden zijn.

Hierdoor knapte er iets bij mij en heb aangegeven dat voor de 2x dat zij niet langs zijn geweest ik wel een nota zou sturen naar hun, echter volgens hun algemene voorwaarden mag alleen Feenstra rekeningen sturen blijkbaar. Mijn vrouw heeft nu 3x vrij moeten nemen en het onderhoud moet dus nog steeds gebeuren. Gelukkig ander bedrijf gevonden die het onderhoud wel wil plegen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen, ik zie alleen zwakke punten.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Dhr.Scheuer
30-03-2019

Zeer onprofessioneel: na eerdere slechte ervaringen, binnen 24 uur geen CV monteur in de winter, spant de huidige ervaring de kroon. Vanuit je werk bellen dat sinds gisteravond de CV kapot wederom kapot is en aangeven dat je op een bepaald tijdtip thuis zou zijn wakkert blijkbaar de arrogantie aan van een niet service gerichte organisatie. Het komt het erop neer dat je hiervoor gestraft zou worden, want vanaf het moment dat je belt moet je thuis zijn. Totaal geen begrip dat je op dat moment met patiënten zorg bezig bent en het echt niet anders kan. En ja hoor als ik dan terug bel wanneer ik dan wel thuis ben moet ik een afspraak maken na 72 uur!!! want tefoniste had immers overlegd met de monteur en de monteur kwam tot deze conclusie. Getuigt van zeer onprofessioneel gedrag

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Patrick
30-03-2019

Zojuist gebeld omdat ik een storing heb aan mijn CV ketel. “Sorry wij kunnen geen monteur sturen, bel maar een onder bedrijf.”

Pardon????

Waardeloos!

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

M De Jong
30-03-2019

als een monteur schade gemaakt heeft duurd het erg lang voor schade vergoeding wij horen maar niks

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja