Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2490 beoordelingen door onze klanten

7,9/10
Goed | 2490 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
05-06-2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Ik heb niet zo erg sterke punten .ik vind jullie gewoon goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Koopman
05-06-2019

Onderhoud van het alarmsysteem en camera’s

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De medewerker was erg deskundig en behulpzaam

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-06-2019

Wij hebben een onderhoudscontract bij Feenstra.
Na 2 maal mailen dat de 2 jaar om zijn komen ze 5 maanden te laat. Hierover heb ik een klacht ingediend en krijg nu 2 maal 2,50 terug.
Ik heb 63,30 extra betaald!!!!!!

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
nog niet

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

P. Groeneweg
28-05-2019

Het onderhoud van onze CV- ketel moest plaats vinden December 2018. De firma Feenstra heeft drie maal de afspraak verzet. De volgende afspraak is gepland op 15 juli, ik ben benieuwd!!!
Mocht deze afspraak wederom niet doorgaan gaan wij op zoek naar een ander bedrijf.
Verder raad ik de firma Feenstra aan om hun slogan”wij zijn altijd in de buurt te veranderen in”overal en nergens” Op de website van Feenstra staat dat ze klaar zijn voor de toekomst, ik zou mij als ik Feenstra was meer toeleggen op het heden. Want als dit zo doorgaat is er misschien geen toekomst meer voor Feenstra. De reviews van andere klanten liegen er niet om.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
27-05-2019

Heel raar werdt gebeld zonder dat ik ooit iets van het bedrijf had gehoord voor een zogenaamd beveiligings systeem en we kregen het antwoord op de vraag die we stelde wat voor bedrijf ben u kregen we antwoord ja we zijn particulier mmm heel vaag

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nooit aan beginnen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Gerard
24-05-2019

ik ben niet tevreden hoe je als klant wordt behandeld
ze hebben bij mij een nieuwe ketel geplaatst en na de werkzaamheden bleek mijn thermostaat kapot te zijn
dit biuj feenstra gemeld ik kreeg als reactie dat dit niet hun probleem is
ik ben ook niet fatsoenlijk te woord gestaan door de lantendienst van Feenstra

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
geen sterke punten of je moet het probleem afschuiven als een sterk punt zien

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
24-05-2019

Heel onklantvriendelijk we werden slecht te woord gestaan en belachelijk behandeld

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Niet

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
22-05-2019

Beleefde enthousiaste medewerker, snel geregeld

Voldoende 3/5

Sterke punten
Aanschaf is lang geleden, dit was onderhoud

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Barbara
21-05-2019

Vorig jaar CV laten installeren, dit ging heel snel en goed geholpen ook meteen een service contract aangegaan. Ik ben nu verhuisd en nu is het een drama om dit service contract over te zetten naar de nieuwe bewoner. 0.0 hulp vanuit feenstra, als ik bel snappen ze er niks van (na een uur in de wacht) via Facebook kwam ik niet verder dan een opzegformulier.

Heb nu het contract opgezegd en zit nog een jaar aan de kosten vast omdat ze niet kunnen/willen meehelpen en ik er klaar mee was. Volgende CV installatie gaat absoluut niet meer via feenstra.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Suzanne Maas
17-05-2019

Afspraak gemaakt, dit kon helaas pas 8 weken later. Op dag van afspraak is monteur ziek, nieuwe afspraak pas 7 weken later mogelijk. Oké, ik heb geduld. Afspraak wordt wederom afgezegd vanwege ziekte monteur! Tweemaal vrij genomen hiervoor. Zeer teleurstellend, uiteraard gaan wij niet verder in zee met feenstra.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee