Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

2301 beoordelingen door onze klanten

8.1/10
Goed | 2301 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Theo Jansen
03-11-2018

We hebben een onderhoudscontract voor de c.v.
Het onderhoud geschiedt eens in de twee jaar. Omtrent de kwaliteit van het werk heb ik geen oordeel want ik heb daartoe niet de kennis. Ik moet vertrouwen op de deskundigheid van de monteur.
Deze was correct, vriendelijk en naar mijn idee deskundig.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Bedrijf houdt zich aan de afspraken.
Goede en duidelijke info vooraf aan het onderhoud.
Correcte informatie voorziening.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
01-11-2018

Tijdens normaal CV onderhoud blijkt er een defect te zijn: monteur geeft aan onderdelen te bestellen en morgen te komen voor reparatie. De volgende dag: geen monteur. Bellen naar Feenstra wijst uit dat de afspraak niet staat geregistreerd. Alsnog wordt de afspraak gemaakt, voor de dag erna. Bij nogmaals contact met Feenstra blijkt nu dat het onderdeel niet leverbaar is en men niet weet wanneer er gerepareerd kan worden. Omdat dit ONACCEPTABEL is voor een huishouden met een jonge baby, terwijl het buiten slechts 8 graden is hebben we aangedrongen op zo spoedig mogelijke reparatie. Maar men kon niets beloven....

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
31-10-2018

Wat een onprofessionele toestand. Op aanvraag van een offerte voor mv-onderhoud en cv-contract werd zeer traag gereageerd. Het bleek om 2 verschillende afdelingen te gaan die totaal langs elkaar heen werken. Vervolgens afspraak gemaakt voor cv-inspectie. Op hun verzoek heb ik ook opgegeven om welk type ketel het ging, merk, bouwjaar etc. Een halve dag vrij genomen en vervolgens comcludeert de monteur dat ze deze ketel niet onderhouden. Dat hadden ze dus al kunnen weten toen ik had opgegeven om welk merk en type het ging. Monteur weer weg. Ik heb nog een poging gedaan om de halve vrije dag terugbetaald te krijgen maar ze verwijzen naar een vage passage in de algemene voorwaarden. Ik hoef ook niks meer met Feenstra te maken te hebben. Stel dat er echt iets aande hand is...., dan moet je er toch niet aan denken...?

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Niet

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Jan E. Van Tongeren
30-10-2018

positieve ervaringen gedurende vele jaren

Goed 4/5

Sterke punten
vlotte uitvoering van herstel van storingen door deskundig personeel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Teleurgesteld In Feenstra
30-10-2018

Slecht! Pas op met huur/ lease! Wij hebben een woning gekocht waar een huur cv ketel in zit. Wij gaan gasloos en willen deze ketel niet( logisch toch als je gasloos gaat) hebben gevraagd of we de ketel konden afkopen, dat kan voor 2x de nieuwwaarde!!( we hebben het hier over een ketel die al enkele jaren hangt en die al betaald is met de huur)
We hebben gevraagd of Feenstra de ketel elders kan monteren of inruilen op een volledig nieuwe energie installatie. Geen reactie!!??
Wel krijgen we een factuur.
Dit is niet wat we gevraagd hebben.
Wij voelen ons enorm afgezet en niet gehoord. Vandaar mijn waarschuwing: pas heel goed op wat je afsluit via Feenstra, hun contracten zijn juridisch goed dichtgetimmerd. Voor je het weet zit je vast aan een veel te duur contract dat je niet kunt verbreken. Ook als nieuwe eigenaar van een woning kun je niets met deze partij.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Minpunten kun je hier helaas niet geven..
Dit bedrijf is heel goed in het juridisch dicht timmeren van contracten. Wees gewaarschuwd!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Johan
27-10-2018

Prima uitleg van de monteur, en toch niet 100 procent tevreden.
Diverse componenten zitten scheef op de muur gemonteerd, ik snap ook wel dat een monteur niet de hele dag de tijd heeft, maar 10 tot 15 min extra aandacht dat maakt het toch even iets mooier af.
Daarom geen 10 maar een 9.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wim
27-10-2018

Erg punctueel en professioneel, in tegenstelling tot veel ander aanbieders in Friesland, reageerde Feenstra binnen 1 werkdag op mijn offerte aanvraag, situatie foto's delen via Whatsapp en afspraak voor montage is zo gemaakt.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
vriendelijke monteurs, hebben advies gegeven mbt plaatsing Atag Go thermostaat en ook mbt tochtkieren .
alles netjes achter gelaten. 1 uur na montage , werd de oude cv afgevoerd door een ophaal dienst. uitstekend georganiseerd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Dirk Eggenkamp
27-10-2018

In het algemeen een goed professioneel bedrijf, maar heel moeilijk bereikbaar. Vele wachtenden voor u. Weinig of geen respons bij een aanvraag/offerte. Het is niet echt klantenbindend. Ik denk dat de organisatie uit zijn jasje is gegroeid.
De klant is nr. zoveel, het gaat allemaal wat te gemakkelijk. En er is een te groot verschil bij de, overigens goedwillige onderhouds- en storingsmonteurs, wat betreft kennis en ervaring.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Jawel, prima installatie monteur(s), kennis van zaken, probleemoplossend ter plekke. Prima instelling en uitstraling.
Hierbij komt helaas af en toe naar voren dat de zgn. back-up niet of nauwelijks aanwezig is. Een oude installatie van zo'n 45 kg. in je eentje moeten gaan afvoeren, is niet echt een voorbeeld van een deugdelijk veiligheids-beleid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Riana
25-10-2018

Goed

Goed 4/5

Sterke punten
Snelle reactie bij aanvraag

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wg V Eck
24-10-2018

Service is goed

Een nieuw alarmsysteem niets op aan te merken maar de app is een bonk ellende is meer offline dan dat ie werk
Telefoon uitgezet en uitgelogd hij blijf offline is op afstand ook niet meer aan te zetten

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja