Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

40 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 40 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-02-05
Apeldoorn B2C

Service geheel volgens afspraak. Aardige monteur

Uitstekend 9,5/10
Anoniem
2020-02-11
Apeldoorn B2C

Nette snelle monteur

Uitstekend 9,4/10
Dhr. Mensink
2020-02-05
Apeldoorn

Alles goed geregeld maaaar de tijd tussen aankoop en plaatsing duurde te lang (1 week) wanneer je in de kou zit.

Uitstekend 8,7/10
Anoniem
2020-02-05
Apeldoorn

Goede monteur met veel kennis van zijn vak en ik ben snel geholpen, kortom ik ben dik tevreden

Uitstekend 9,4/10
Anoniem
2020-02-04
Apeldoorn

We zijn snel en vakkundig geholpen.

Uitstekend 9,5/10
Dhr. Silva
2020-02-04
Apeldoorn

Goed en duidelijk

Goed 8,5/10
Dhr. Van Kuik
2020-02-04
Apeldoorn

Het verwijderen van de oude boiler en ketel en het plaatsen van een nieuwe ketel ging erg snel, netjes en proffesioneel. Ik was blij verrast met de snelheid en de kwaliteit van het geleverde werk.

Uitstekend 8,5/10
Anoniem
2019-12-23
Apeldoorn

Prima offerte, snelle actie en nette levering.

Uitstekend 9,7/10
Anoniem
2020-01-17
Apeldoorn B2C

Klantenservice nog geen ervaring alleen bij afspraak via de mail was correct en netjes afgehandeld. Monteur mag vriendelijker.

Goed 6,8/10
Mevr. Schroer
2020-01-15
Apeldoorn

Er was een cw4 ketel geplaatst terwijl ik een cw5 ketel besteld had. Nadat ik de klantenservice gebeld had is dit probleem netjes opgelost en de juiste ketel is dezelfde dag alsnog geplaatst. Top geregeld klantenservice. Alleen jammer dat er in eerste instantie niet gezien is dat er een cw5 ketel geplaatst moest worden en niet een cw4.

Goed 7,2/10