Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

120 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,6/10
Goed | 120 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant R. Hogeveen
2020-01-24
Drachten B2B

top bedrijf

Uitstekend 9,1/10
Anoniem
2020-01-30
Drachten B2C

Snelle goede service. Ontsteking van kachel was niet meer goed en stotterde. Ik heb gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan en vroeg de volgende ochtend stond er iemand voor de deur en was de onsteker binnen 30 minuten vervangenen.

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-01-31
Drachten B2C

Prima snelle service

Goed 7,3/10
Klant F.j.b. Bakker
2020-02-07
Drachten B2B

Eerlijke monteurs. Snel een afspraak te maken met ervaren monteurs. We zijn al meer dan 20 jaar lid, en dat blijft zo.

Uitstekend 10/10
Klant H. Van Der Sluis
2020-02-10
Drachten B2B

Ik ben al jaren klant bij Feenstra, de communicatie is altijd duidelijk en afspaken worden nagekomen!

Uitstekend 9,5/10
Anoniem
2020-01-10
Drachten B2B

nvt

Uitstekend 9,1/10
Anoniem
2020-01-10
Drachten B2C

Snel, goed en zeer deskundig!

Uitstekend 9,8/10
Klant Mw. Pinas
2020-01-12
Drachten B2B

Mevr.Pinas

Gezin met drie minderjarige kinderen.
Op 12/01 had ik ineens geen warm water en de verwarming deed het ook niet. Na een vermoeide dag van weg geweest dit geconstateerd bij thuis komst. Contact opgenomen met Feenstra. Zeer tevreden over de gang van zaken. Vanaf het moment van telefonisch contact tot oplossen van het probleem. In een woord gezegd “ Chapeau”

Uitstekend 9,5/10
Anoniem
2020-01-14
Drachten B2B

Zeer tevreden!

Uitstekend 9,2/10
Klant H. Loohuis
2020-01-21
Drachten B2B

Al 25 jaar maak ik gebruik van Feenstra. Nooit iets te klagen gehad. Goede firma!

Goed 8/10