Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

236 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
Goed | 236 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-30
Roosendaal

Battery probleem afstandsbediening is verholpen met telefonische aanwijziging en storing van het systeem is opgelost middels vervanging onderdeel onder garantie gedurende bezoek monteur op korte termijn

Uitstekend 9,1/10
Dhr. Dijkstra
2020-02-06
Roosendaal

Zie de antwoorden; deze spreken voor zich.

Uitstekend 8,8/10
Dhr. Van Leusden
2020-02-05
Roosendaal

Snel adekwaat correct

Goed 7,9/10
Anoniem
2020-02-06
Roosendaal

Vriendelijkheid van de monteur en medewerkers aan de telefoon. Snelheid bij actie voor technische storing. Jammer euvel in het ongewisse, maar binnenkort een service.

Goed 8,1/10
Anoniem
2019-12-19
Roosendaal

Hulp nodig, bel Feenstra

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2019-12-17
Roosendaal

Kundig, betrouwbaar, vriendelijk.

Uitstekend 10/10
Mevr. Belfor-julen
2019-12-17
Roosendaal

Feenstra beveiliging en onderhoud is een prima bedrijf! Vriendelijk en professioneel personeel. Goed werk

Uitstekend 9,1/10
Anoniem
2019-12-18
Roosendaal

De kwaliteit en hulpvaardigheid van de medewerkers is hoog bij Feenstra. Wat ik persoonlijk lastig vond is het switchen tussen de verschillende diensten. Daardoor wist ik niet precies of iedereen hetzelfde verhaal in beeld had. Maar uiteindelijk is dat goed opgelost, doordat iedereen goed meedacht.

Goed 7,6/10
Dhr. Wammes
2019-12-18
Roosendaal

Nette monteurs goede service

Uitstekend 9,4/10
Dhr. Schipper
2020-01-03
Roosendaal

Snel geregeld en véél gemak bij de bediening van het (alarm) systeem!

Uitstekend 9/10