Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

243 beoordelingen door onze klanten

8/10
Goed | 243 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
12-04-2019

De monteur kwam voor het onderhoud. Hij zag dat de installatie 10 jaar oud was en stelde een nieuwe versie voor. Na wat overleg en geven en nemen kwamen we er uit en is enkele dagen later het nieuwe systeem door dezelfde monteur geïnstalleerd.

Goed 4/5

Sterke punten
Afspraken nakomen, goed werk leveren en beleefdheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Pulles Makelaardij
09-04-2019

Vandaag een monteur op bezoek gehad, gedurende het werk moesten er een aantal dozen papier verschoven worden waarvoor de monteur het nodig vond om te weten wie de office manager was. Klaarblijkelijk vond het boven zijn standing dat zelf te doen en achtte het beter het aan de aanwezige dames te vragen waarvan 1 er een hernia heeft en de ander bekkeninstabiliteit. Chapeau wat een man en dan ook nog eens de plafondplaten niet terugleggen. Wat mij betreft einde oefening voor Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Bert Hoegee
02-04-2019


Ik wil van Feenstra af.

Ik wil van Feenstra af.
Al een aantal jaren maak ik gebruik van Feenstra beveiliging. De eerste periode van 5 jaar weinig problemen. Bij de 2de periode ging het volledig mis. Door de monteur is niet verteld dat de componenten van de beveiliging die aangeschaft zijn in de eerste periode niet vallen onder de garantie van de 2 periode. Deze componenten zijn wel meegenomen in de 2de periode. Tevens heeft de monteur een 2tal nieuwe componenten geplaatst die in die geplaatste situatie niet kunnen werken, echter heeft die monteur nagelaten dit te vermelden. Dit alles kwam aan het licht tijdens een storing toen een andere monteur de configuratie bekeek. Ook werd toen duidelijk dat bij defecte componenten uit de eerste periode de rekening voor mij was, terwijl deze componenten wel zijn opgenomen in de 2de periode. Ik zit nu met een beveiliging die niet meer werkzaam is. Wel betalen ieder maand maar geen beveiliging.
Contact met Feenstra gezocht voor een oplossing. Nooit meer iets vernomen.
Bij het maken van een afspraak ivm een storing dit opnieuw doorgegeven. Betreffende afdeling zou dit oppakken en contact met mij opnemen. Nooit meer iets vernomen.
De monteur die op bezoek was had de volgende dag een vergadering en zou dit tijdens de vergadering bespreken. Nooit meer iets vernomen.
Daarna schriftelijk om contact verzocht. Nooit meer iets van Feenstra vernomen.
Het enigste wat ik nu nog wil is zo snel mogelijk van Feenstra af Kan mijn geld wel beter gebruiken.


Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Nijhuis Finance
21-03-2019

Erg prettige ervaring, medewerker waren klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Uitstekend 5/5

Sterke punten
klantvriendelijk
goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
18-03-2019

Een evt. abonnementsverhoging etc. zit er bij jullie blijkbaar niet in. Slechts bij de maandelijkse
afschrijving zie ik het. iet bepaald correct en zuivere zakelijkheid. Of mis ik hier iets?

Voldoende 3/5

Sterke punten
De jongeman was goed onderlegd en heeft me weer iets verder wegwijs gemaakt.
Prettige man. Snel en secuur te werk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Familie D .Macnack I. Gemerts
18-03-2019

We hebben het ervaren als vakkundig , en meedenkend en gericht op het oplossen van problemen !!!
En klant vriendelijk .

Uitstekend 5/5

Sterke punten
We hebben het een sterke punt gevonden dat het advies werd aangedragen om te vernieuwen , en tegelijk een goedadvies hebben mee gekregen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Hexspoor
06-03-2019

betrouwbaar, maar blijf het personeel bijscholen. Afgelopen melding was dat een batterij van het alarm bijna leeg was.
De eerste monteur vervangt een kleine batterij. Na weer een melding kwam een monteur die de grote batterijen heeft vervangen. We hebben nl 2 centrales in onze woning.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Alarmcentrala

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Henk Van Tol
06-03-2019

Perfecte monteur, die het systeem netjes installeerde en duidelijk uitlegde en waar ik dus erg tevreden over ben.

Goed 4/5

Sterke punten
Duidelijke uitleg en meerdere mogelijkheden om het systeem naar eigen wensen aan te passen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-03-2019

Monteur heeft mijn kozijn beschadigd mijn keukenblad beschadigd
Wou niets aannemen en uiteindelijk hangt mijn sensor nog scheef en los

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Werd meteen na klacht indienen wel gebeld voor een bezoek

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Mevrouw K
05-03-2019

Zeer slecht, beveiligingssysteem zou in 2 dagen geïnstalleerd zijn (begin december), inmiddels is het maart, heb ik meer dan 4 vrije dagen op moeten nemen, storingen gehad en hangt het systeem nog steeds niet volledig! Er worden talloze loze beloften gedaan en niks nagekomen. We willen a.s.a.p. geborgd worden, maar we moeten van geluk spreken als dat in april het geval is (als dat niet weer een loze belofte van ze is!!)

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Loze beloften maken en het bloed onder je nagels vandaan halen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee