Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

248 beoordelingen door onze klanten

8/10
Goed | 248 beoordelingen
89% van onze klanten beveelt ons aan.
Ron
19-06-2019

Zoals altijd een prima ervaring.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Doen wat ze zeggen en werken zeer netjes en klantgericht zowel aan de telefoon en de mensen die bij je thuis komen. Een goed advies en goede services

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-06-2019

Heel goeie ervaring met Feenstra beveiliging.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Snelle service bij problemen, duidelijke uitleg bij telefonisch contact en keurige vakmensen komen bij je langs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Koopman
05-06-2019

Onderhoud van het alarmsysteem en camera’s

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De medewerker was erg deskundig en behulpzaam

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
22-05-2019

Beleefde enthousiaste medewerker, snel geregeld

Voldoende 3/5

Sterke punten
Aanschaf is lang geleden, dit was onderhoud

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anja Van Den Bos
16-05-2019

Communicatie ging een beetje traag .

Goed 4/5

Sterke punten
De monteur Sjaak was top!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
12-04-2019

De monteur kwam voor het onderhoud. Hij zag dat de installatie 10 jaar oud was en stelde een nieuwe versie voor. Na wat overleg en geven en nemen kwamen we er uit en is enkele dagen later het nieuwe systeem door dezelfde monteur geïnstalleerd.

Goed 4/5

Sterke punten
Afspraken nakomen, goed werk leveren en beleefdheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Pulles Makelaardij
09-04-2019

Vandaag een monteur op bezoek gehad, gedurende het werk moesten er een aantal dozen papier verschoven worden waarvoor de monteur het nodig vond om te weten wie de office manager was. Klaarblijkelijk vond het boven zijn standing dat zelf te doen en achtte het beter het aan de aanwezige dames te vragen waarvan 1 er een hernia heeft en de ander bekkeninstabiliteit. Chapeau wat een man en dan ook nog eens de plafondplaten niet terugleggen. Wat mij betreft einde oefening voor Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Bert Hoegee
02-04-2019


Ik wil van Feenstra af.

Ik wil van Feenstra af.
Al een aantal jaren maak ik gebruik van Feenstra beveiliging. De eerste periode van 5 jaar weinig problemen. Bij de 2de periode ging het volledig mis. Door de monteur is niet verteld dat de componenten van de beveiliging die aangeschaft zijn in de eerste periode niet vallen onder de garantie van de 2 periode. Deze componenten zijn wel meegenomen in de 2de periode. Tevens heeft de monteur een 2tal nieuwe componenten geplaatst die in die geplaatste situatie niet kunnen werken, echter heeft die monteur nagelaten dit te vermelden. Dit alles kwam aan het licht tijdens een storing toen een andere monteur de configuratie bekeek. Ook werd toen duidelijk dat bij defecte componenten uit de eerste periode de rekening voor mij was, terwijl deze componenten wel zijn opgenomen in de 2de periode. Ik zit nu met een beveiliging die niet meer werkzaam is. Wel betalen ieder maand maar geen beveiliging.
Contact met Feenstra gezocht voor een oplossing. Nooit meer iets vernomen.
Bij het maken van een afspraak ivm een storing dit opnieuw doorgegeven. Betreffende afdeling zou dit oppakken en contact met mij opnemen. Nooit meer iets vernomen.
De monteur die op bezoek was had de volgende dag een vergadering en zou dit tijdens de vergadering bespreken. Nooit meer iets vernomen.
Daarna schriftelijk om contact verzocht. Nooit meer iets van Feenstra vernomen.
Het enigste wat ik nu nog wil is zo snel mogelijk van Feenstra af Kan mijn geld wel beter gebruiken.


Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Nijhuis Finance
21-03-2019

Erg prettige ervaring, medewerker waren klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Uitstekend 5/5

Sterke punten
klantvriendelijk
goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
18-03-2019

Een evt. abonnementsverhoging etc. zit er bij jullie blijkbaar niet in. Slechts bij de maandelijkse
afschrijving zie ik het. iet bepaald correct en zuivere zakelijkheid. Of mis ik hier iets?

Voldoende 3/5

Sterke punten
De jongeman was goed onderlegd en heeft me weer iets verder wegwijs gemaakt.
Prettige man. Snel en secuur te werk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja