Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

264 beoordelingen door onze klanten

8/10
Goed | 264 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
I.j.Eggermont Akkerman
16-10-2019

Storing goed verholpen , hebben gedaan wat ze moesten doen.

Goed 4/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

H.Last
09-10-2019

Prima werkzaamheden verricht.

Goed 4/5

Sterke punten
Weet waarover hij spreekt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
08-10-2019

ZEER SLECHT!! alleen maar problemen

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
GEEN

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Marten
08-10-2019

Nog nooit zo veel valse alarms gehad. Het systeem is extreem gevoelig. Dit is zeer hinderlijk wanneer je op reis bent. Steeds komt er weer een monteur iets vervangen maar uiteindelijk helpt het niet.
Geen aanrader.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

P.
03-10-2019

Zwaar slecht. Komen geen afspraken na en kan overal achteraan bellen en regelen. Na een half jaar met zorgen en vele vrije dagen moeten opnemen, eindelijk montage en borging van beveiliging. RAAD NIEMAND AAN BIJ FEENSTRA IETS AF TE NEMEN!!!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Contracten bindend maken waar je niet meer vanaf kan komen zelfs niet als ze zelf in gebreken zijn!!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Quilliaume
02-10-2019

goed

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
01-10-2019

Slechte ervaring over Feenstra beveiliging ,slechte service en duur ,ze doet niks voor hun klanten

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Herman Koetsier
22-08-2019

Ervaringen zijn prima. Op 12 augustus heeft een controle plaatsgevonden en wij zijn vol lof over de collega die bij ons de check heeft uitgevoerd. Zeer service gerichte en aardige man die in alle rust en geduld zaken heeft uitgelegd en/of toegelicht.
Groot compliment!

Goed 4/5

Sterke punten
keurige uitleg.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

RKSV Driel
19-08-2019

heel prettig

Goed 4/5

Sterke punten
de deskundigheid van de betrokkenen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Sanjay
13-08-2019

goede service

Uitstekend 5/5

Sterke punten
apparatuur professioneel,goede uitleg monteurs

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja