Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

256 beoordelingen door onze klanten

8/10
Goed | 256 beoordelingen
89% van onze klanten beveelt ons aan.
RKSV Driel
19-08-2019

heel prettig

Goed 4/5

Sterke punten
de deskundigheid van de betrokkenen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Sanjay
13-08-2019

goede service

Uitstekend 5/5

Sterke punten
apparatuur professioneel,goede uitleg monteurs

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
05-08-2019

Snel contact opgenomen en vlot de storing opgelost

Goed 4/5

Sterke punten
Vriendelijk en doel gericht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

AB Lifestyle B.V.
17-07-2019

Hi,

Alles goed geregeld.

Bedankt,

Groetjes,
Denny Buttner
Owner

Goed 4/5

Sterke punten
Alarmcentrale werk goed.
Personeel is aardig en werkt goed.
Systeem werkt goed.
Wordt meegedacht met ons bedrijf.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Marco Hermes
04-07-2019

Goede service snelle en duidelijk afspraken.

Goed 4/5

Sterke punten
wat ze vermelde in hun producten en voorwaarden komen zeer goed na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-07-2019

Monteur is klein half uur bezig geweest. Toen hij klaar was heeft hij de vervangen batterijen laten zien. De grote batterij van de centrale kast moest ook vervangen worden omdat die te oud was. Dat had ik wel graags n tevoren willen weten.
Nog een punt, ik vergat vanmorgen het gedeeltelijke alarm uit te zetten en liep de woonkamer in en deed de achterkamer gordijnen open. Alarm ging niet af pas toen ik terug liep naar de woonkamerdeur ging het alarm af. Dit is nooit zo geweest! Wat is hier aan de hand? Ik wil dat hier naar gekeken wordt!

Goed 4/5

Sterke punten
Goeie service, betrouwbare apparatuur,

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-07-2019

Zeer positief!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

JB Woonstijl
02-07-2019

ze rekenen teveel en als er een afspraak gemaakt wordt om dat op te pakken komen ze langs om het systeem aan te passen maar laten ze het contract gewoon lopen met de te hoge prijs maar zeggen doodleuk dat einde van het jaar de nieuwe prijsaanpassing in zal gaan. maar ze reageren niet op de eerste mail met vragen over de prijs en de aanpassing daarvan.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
nee eerder de zwakke punten, klant tevredenheid wat toch erg belangrijk is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ron
19-06-2019

Zoals altijd een prima ervaring.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Doen wat ze zeggen en werken zeer netjes en klantgericht zowel aan de telefoon en de mensen die bij je thuis komen. Een goed advies en goede services

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-06-2019

Heel goeie ervaring met Feenstra beveiliging.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Snelle service bij problemen, duidelijke uitleg bij telefonisch contact en keurige vakmensen komen bij je langs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja