Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

213 beoordelingen door onze klanten

8.2/10
Goed | 213 beoordelingen
82% van onze klanten beveelt ons aan.
Olster Dakwerken Bv
14-11-2018

dit is moeilijk aan te geven. ze melden keurig wanneer ze komen maar verder weten we absoluut niet wat hij doet en wat het resultaat is. we gaan ervanuit dat het systeem goed werkt als hij weg gaat.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
13-11-2018

Ik heb zojuist telefonisch contact gehad, omdat de verwarming/kachel het niet meer deed. En wat werd ik goed geholpen zeg! Chapeau voor de medewerkster! Met alle geduld en zachtheid werd ik geholpen! Gelijk een telefonisch afspraak gemaakt, zodat ik geholpen kon worden! Nogmaals bedankt!

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-11-2018

Zeer slechte ervaring met het alarmsysteem, als we het willen gebruiken is het paneel weer online en moet je deze weer resetten, heel irritant. Volgens Feenstra ligt het aan de updates van onze provider KPN, lekker makkelijk dus iedereen met KPN heeft dit soort problemen ? Laatst kwam er een onderhoudsmonteur die nergens vanaf wist, hij moest dit erbij doen terwijl hij verwarmingsmonteur is. Net weer de klantenservice gebeld ( Corine) zij verbond mij door maar na ruim 20 minuten wachten wordt gewoon de verbinding verbroken. Waardeloos dit !!!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen !!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Johan
27-10-2018

Prima uitleg van de monteur, en toch niet 100 procent tevreden.
Diverse componenten zitten scheef op de muur gemonteerd, ik snap ook wel dat een monteur niet de hele dag de tijd heeft, maar 10 tot 15 min extra aandacht dat maakt het toch even iets mooier af.
Daarom geen 10 maar een 9.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wg V Eck
24-10-2018

Service is goed

Een nieuw alarmsysteem niets op aan te merken maar de app is een bonk ellende is meer offline dan dat ie werk
Telefoon uitgezet en uitgelogd hij blijf offline is op afstand ook niet meer aan te zetten

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Gadir Horn
04-10-2018

Vriendelijke persoo wel wat echt ook luistert

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

G. Boonstra
01-10-2018

Aanschaf en voorlichting systeem: prima. De controlebezoeken: prima vaklui en goede voorlichting en uitleg.
Minpunten: wij hebben een systeem met Borg-certificaat, betekent jaarlijks een controlebezoek. Daar er anderhalf jaar verstreken was, zelf maar gebeld. De werkbon lag klaar werd mij medegedeeld, geen excuus. 18 september jl. was de controle. Klant moet follow-up niet zelf moeten bewaken n.m.m.
Factuur was ruim € 260 te hoog, vervolgens werd een creditfactuur verzonden zonder excuus. Niemand hoeft voor mij door het stof, maar een simpel excuusje moet kunnen toch?

Voldoende 3/5

Sterke punten
Zie hierboven: de bezoekende medewerkers.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
11-09-2018

Feenstra pleegt jaarlijks onderhoud aan alarmsysteem

Voldoende 3/5

Sterke punten
Monteur is aardig en werkt netjes

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
22-08-2018

Uitstekend!

Goed 4/5

Sterke punten
Heldere communicatie, deskundige monteur, goede omgangsvormen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
22-08-2018

Alarmsysteem aangeschaft via Feenstra. Goed advies gehad. Service oké!

Voldoende 3/5

Sterke punten
Service en bereikbaarheid zijn goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja