Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

272 beoordelingen door onze klanten

8/10
Goed | 272 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Pauline
27-11-2019

Beveiligingsmonteur is langs geweest voor 2-jaarlijks onderhoud

Goed 4/5

Sterke punten
Zeer vakkundige en vriendelijke beveiligingsmonteur die langs kwam. Nam ook de tijd om vragen te beantwoorden en heeft alles weer nagekeken en waar nodig zaken vervangen en aangepast.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Warmink
21-11-2019

Zeer correct.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Komt afspraken na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Ghijsen M.L.
20-11-2019

goede ervaring

Goed 4/5

Sterke punten
feenstra heeft alles eregeld op adequete wijze

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

M.J.C. De Koning
13-11-2019

Ik belde voor een monteur omdat ik dacht dat er iets niet goed was. Zonder vragen kreeg ik een nieuw systeem aangeboden en was het abonnement ook nog 5 euro goedkoper

Voldoende 3/5

Sterke punten
correcte behandeling

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

TW Van Dalen
07-11-2019

ervaringen alleen maar positief. altijd dezelfde monteur die zijn werk met hart en ziel doet, meedenkt met de klant, voorzichtig is in je huis en zijn afspraken nakomt. Daarbij is hij voorkomend en beleefd

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zie hiervoor

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anonymous
06-11-2019

Alleen maar positieve ervaring

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Aardige, correcte, nette medewerkers. Afspraken worden bevestigd en je wordt herinnerd aan je afspraak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
01-11-2019

Man man man. Alleen maar problemen. Abbo kosten zijn zeer hoog (jaarlijks maximaal verhoging) maar krijgt er niets voor terug!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

K.
21-10-2019

Geen goede ervaring met Feenstra. Komen zelden afspraken na en alles word doorverwezen naar een andere afdeling. Ook moeten de monteurs van de andere kant van NL komen om iets te installeren dus als je problemen hebt moet je ijle lang wachten

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

I.j.Eggermont Akkerman
16-10-2019

Storing goed verholpen , hebben gedaan wat ze moesten doen.

Goed 4/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

H.Last
09-10-2019

Prima werkzaamheden verricht.

Goed 4/5

Sterke punten
Weet waarover hij spreekt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja