Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

82 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,9/10
8,9/10 - Alarmsysteem
9,1/10 - Camerasysteem
Goed | 82 beoordelingen
89% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Bollen
2020-06-30
Roosendaal

Keurig en op tijd, goede uitleg.
Offerte bleek niet volledig.
Installatie niet ineens afgehandeld door plaats waar meldsysteem in kelder zonder GSM signaal is geplaatst; wordt zonder meerkosten later nog opgelost.

Goed 7,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-06-24
Roosendaal

Wij hebben al 5 jaar een alarm installatie van Feenstra die fantastisch werkt. Nooit problemen mee. De service die wordt verleend en het advies dat wordt gegeven is ook zeer goed. Na 5jaar kregen wij een nieuw systeem die het ook weer fantastisch doet. De monteur die het kwam installeren was heel vriendelijk en leverde het ook netjes op. De uitleg was ook weer prima. Wij zijn er blij mee.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Van de Velde
2020-07-09
Roosendaal

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde alarminstallatie in huis, vakkundig geïnstalleerd op het afgesproken tijdstip.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Mink
2020-07-09
Roosendaal

ze lever mooi werk af . ik ben heel tevreden super

Goed 7,7/10

Categorie: Camerasysteem

Anoniem
2020-07-21
Roosendaal

Geen bijz

Goed 7,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Notten
2020-07-27
Roosendaal

Uitstekende en warme klantgerichte benadering!

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Swanenburg
2020-07-31
Roosendaal

Zeer te vreden,maar het vuil afvoer laat te wensen over!!!ze kunnen niks meenemen!!

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Camerasysteem

Mevr. Van der Plas
2020-08-14
Roosendaal

Het was/is niet duidelijk wat de stem van het alarm zegt als je het alarm volledig aanzet.

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Barnhoorn
2020-08-10
Roosendaal

Een vakkundige en duidelijke installatie en uitleg van de aangeschafte producten

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Bruijn
2020-08-28
Roosendaal

Wij hebben een verbouwing achter de rug en wilde huidige alarm systeem uitbreiden.

Installatie monteur heeft alles super strak en netjes aangelegd. Hij heeft Waanzinnige kennis van het systeem en hele goed uitleg gegeven. Daarnaast werkt hij super netjes en is hij zeer klantvriendelijk .

Ik raad Feenstra en met name de monteur heel erg aan.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Alarmsysteem