Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

10 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,9/10
Goed | 10 beoordelingen
89% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-13
Roosendaal

Monteur was zeer klantgericht en werkte heel nauwkeurig, er was geen sprake van haastwerk, tot in details werd alles keurig geïnstalleerd. Monteur had duidelijk plezier in zijn werk !

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Camerasysteem

Dhr. Micheels
2020-01-31
Roosendaal

De deskundigheid van de monteur en de goede materialen kan ik Feenstra met een gerust hart aanbevelen.

Uitstekend 10/10

Categorie: Camerasysteem

Anoniem
2020-02-24
Roosendaal

n.v.t

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Camerasysteem

Mevr. Huijting
2020-03-27
Roosendaal

Vrienelijk en duidelijk met uitleggen wat hii allemaal doet in en om je huis

Uitstekend 10/10

Categorie: Camerasysteem

Dhr. Wolters
2020-03-23
Roosendaal

ik had enorm last van zieke medewerkers en afspraken regelmatig verzet werden of verzoek tot verzetten. Technische uitleg is zeer mager door corona en afstand bewaren

Goed 7,9/10

Categorie: Camerasysteem

Mevr. Mast
2020-06-08
Roosendaal

Alles ging in goed overleg, vriendelijke monteurs en hebben netjes gewerkt.

Goed 7,6/10

Categorie: Camerasysteem

Dhr. Mink
2020-07-09
Roosendaal

ze lever mooi werk af . ik ben heel tevreden super

Goed 7,7/10

Categorie: Camerasysteem

Mevr. Swanenburg
2020-07-31
Roosendaal

Zeer te vreden,maar het vuil afvoer laat te wensen over!!!ze kunnen niks meenemen!!

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Camerasysteem

Mevr. Stender
2020-10-07
Roosendaal

Netjes gewerkt en correcte monteur!

Goed 8,3/10

Categorie: Camerasysteem

Dhr. Purnell Roach
2020-10-08
Roosendaal

Excellent service and customer care abd support. Knowledgeable technical staff, who take the time to engage.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Camerasysteem