Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

89 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,9/10
Goed | 89 beoordelingen
89% van onze klanten beveelt ons aan.
Mevr. Denkers
2021-03-25
Roosendaal

Ben gewoon erg tevreden

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Nonnekes
2021-03-24
Roosendaal

Feenstra denkt heel goed mee in het plaatsen van de juiste en meest adequate beveiligingssystemen

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-03-10
Roosendaal

Goede ervaring.Nette monteur die snel en goed zijn werk doet.Goed om aan te bevelen.

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-03-09
Roosendaal

X

Goed 7,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-03-05
Roosendaal

Goed bedrijf, perfecte materialen en personeel! 3141TK Maassluis

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Niemer
2021-03-04
Roosendaal

Prima installatie goede monteur prima product

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Sahebdin
2021-03-03
Roosendaal

Nee ik zelf

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-03-02
Roosendaal

Zeer vriendelijk, bekwaam en professioneel

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Vollering
2021-02-24
Roosendaal

Gewoon goed

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Le Large
2021-02-24
Roosendaal

Goed

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Middel
2021-02-23
Roosendaal

Uitstekend bedrijf. Goede service. Vriendelijk en vakkkundig personeel.

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-02-22
Roosendaal

ben heel te vreden over feenstra vriendelijk,duidelijk,en vakmanschap????

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-01-23
Roosendaal

Contact opgenomen met Feenstra voor een huis alarmsysteem. Samen met de adviseur telefonisch alle ruimtes doorgenomen waarna er componenten geadviseerd zijn. Binnen een week is alles keurig geinstalleerd.

Al met al een fijne ervaring.

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-01-20
Roosendaal

Gewoon goed

Goed 8,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Jansen
2021-01-19
Roosendaal

Goed advies omtrent het beveiligen van onze woning. Binnen twee weken van offerte naar installatie. Alle betrokken medewerkers waren professioneel, betrouwbaar en vriendelijk. Zeker aan te raden!

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Voorbach
2021-01-13
Roosendaal

Het verwijderen van de bestaande installatie en in overleg het plaatsen van de nieuwe verliep uitstekend.

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-01-13
Roosendaal

Jammer dat, dat wat de servicemonteur geadviseerd heeft en bij navraag kosteloos zou worden geïnstalleerd. Bleek dat er toch kosten aan verbonden waren en we dus niet goed geïnformeerd zijn. De monteur ter plaatse heeft zijn best gedaan om dit op te lossen en naar de mogelijkheden te kijken die wel konden. Maar het is toch teleurstellend als je denkt dat je een upgrade krijgt en dat wat afgesproken is niet geleverd kan worden.

Goed 7,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-01-12
Roosendaal

Goed 7,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-01-12
Roosendaal

Goede service en heldere overeenkomst. Bijzonder vriendelijke, goed gemanierde deskundige installateur heeft alles aangesloten en nam ruim de tijd om alles goed uit te leggen. Ik ben blij met het alarm systeem en de bereikbaarheid van de klanten service van Feenstra. Altijd gelijk iemand aan de lijn en ook gelijk een afspraak met een monteur of service monteur. Prima bedrijf.

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2021-01-07
Roosendaal

Prima investering om een veilig gevoel te krijgen

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Petrini
2021-01-07
Roosendaal

Great company, Great Service, Good price and professional!

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Bremer
2021-01-05
Roosendaal

Feenstra is een bedrijf met een uitstekende filosofie.

Goed 7,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Schenk
2020-12-28
Roosendaal

Erg tevreden.
Ik zou uw zo aanbevelen.

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-12-16
Roosendaal

Hun goede service is mij veel waard

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-12-15
Roosendaal

N. V. T.

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. De Vor
2020-12-09
Roosendaal

aanbevelings waardig

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Van der Horst
2020-12-08
Roosendaal

een goede organisatie met diverse mogelijkheden, zowel bij beveiliging als CV

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Sillen
2020-12-03
Roosendaal

Vakkundig. Prima service.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Smit
2020-11-27
Roosendaal

Het kan dus wel en Feenstra bewijst het. Waar andere grote service providers falen.
Feenstra heeft het met alles wel voor elkaar, van klantenservice tot de monteur is het prima geregeld.

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Bongaarts
2020-11-26
Roosendaal

Beloftes worden nagekomen.

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-11-26
Roosendaal

Prima installatie door deskundige monteur.

Goed 8/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Nieuwkerk
2020-11-17
Roosendaal

Ik vind een maatregel dat er nog meer koste bij kommen het is niet goed af gesproken dat kan beeter vind ik

Goed 7,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Treuren
2020-11-16
Roosendaal

Keurige monteurs, verstonden hun vak, gaven goede adviezen.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Bongaarts
2020-11-13
Roosendaal

De aanleg van de installatie werd niet helemaal goed afgewerkt. Via de app kon de installatie niet bediend worden. Volgens de monteur zou Feenstra mij daarover contacteren en een oplossing uitwerken maar tot heden is dit niet gebeurd. Wanneer de app werkt binnen korte tijd ben ik tevreden.

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Hoogland
2020-11-11
Roosendaal

ik heb nog niks te melden jaco.nl

Goed 7,8/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-11-05
Roosendaal

Vakkundige medewerkers en goede service

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. De Kort
2020-10-30
Roosendaal

Prima installatie, keurig werk van monteur en goede uitleg via de klantenservice.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Te Pas
2020-10-27
Roosendaal

Prima monteurs, keurig gewerkt, wij geven ze een 10

Te Pas VDK Holding B.V.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Verbooy
2020-10-15
Roosendaal

De plek van de centrale is achter de krantenbak in de woonkamer. Als wij naar bed gaan horen wij de stem amper
Als ik korting krijg schrijf ik een review

Goed 7,8/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Ellermeijer
2020-10-05
Roosendaal

Prima service. Feenstra levert uitstekende beveiligingsinstallatie

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-10-01
Roosendaal

Prima onderneming

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Nieuwenhuijsen
2020-09-30
Roosendaal

U moet niet het nieuwe alarmsysteem van Feenstra nemen. Vraag om het oude, dat is goed.

Goed 7,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-09-22
Roosendaal

nvt

Voldoende 5,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Klein
2020-09-22
Roosendaal

Alles goed geregeld

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Poederbach
2020-09-11
Roosendaal

Prima werk!

Goed 8,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Van der Honing
2020-09-09
Roosendaal

Snelle offerte en duidelijk uitgelegd
Monteur was op tijd hier
Legt alles goed uit en kijkt met je mee of diverse onderdelen wel nodig zijn voor hij gaat monteren uiteindelijk ben ik nu goedkoper uit omdat ik 2 onderdelen niet nodig bleek te hebben
Alles wordt goed uitgelegd en getest voor de monteur weer vertrekt ben zeer tevreden en raad het echt iedereen aan

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Bruijn
2020-08-28
Roosendaal

Wij hebben een verbouwing achter de rug en wilde huidige alarm systeem uitbreiden.

Installatie monteur heeft alles super strak en netjes aangelegd. Hij heeft Waanzinnige kennis van het systeem en hele goed uitleg gegeven. Daarnaast werkt hij super netjes en is hij zeer klantvriendelijk .

Ik raad Feenstra en met name de monteur heel erg aan.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-08-28
Roosendaal

tevreden

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Van der Plas
2020-08-14
Roosendaal

Het was/is niet duidelijk wat de stem van het alarm zegt als je het alarm volledig aanzet.

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Barnhoorn
2020-08-10
Roosendaal

Een vakkundige en duidelijke installatie en uitleg van de aangeschafte producten

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Notten
2020-07-27
Roosendaal

Uitstekende en warme klantgerichte benadering!

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-07-21
Roosendaal

Geen bijz

Goed 7,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Van de Velde
2020-07-09
Roosendaal

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde alarminstallatie in huis, vakkundig geïnstalleerd op het afgesproken tijdstip.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Bollen
2020-06-30
Roosendaal

Keurig en op tijd, goede uitleg.
Offerte bleek niet volledig.
Installatie niet ineens afgehandeld door plaats waar meldsysteem in kelder zonder GSM signaal is geplaatst; wordt zonder meerkosten later nog opgelost.

Goed 7,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-06-24
Roosendaal

Wij hebben al 5 jaar een alarm installatie van Feenstra die fantastisch werkt. Nooit problemen mee. De service die wordt verleend en het advies dat wordt gegeven is ook zeer goed. Na 5jaar kregen wij een nieuw systeem die het ook weer fantastisch doet. De monteur die het kwam installeren was heel vriendelijk en leverde het ook netjes op. De uitleg was ook weer prima. Wij zijn er blij mee.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Van der Stelt
2020-06-05
Roosendaal

Prima beveiliging bedrijf komt gemaakte afspraken na. Prima werkend zeer tevreden.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Westerhoff
2020-06-04
Roosendaal

Prettige dienstverlening ook bij storingen

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Nieuwenhuis
2020-06-03
Roosendaal

Helder en duidelijk in afspraken. Geen verassingen achteraf.

Goed 8,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Esselmann
2020-05-25
Roosendaal

Goed en net bedrijf

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-05-15
Roosendaal

Blij deze stap genomen te hebben!
Goed voorafgaand advies met een prima installatie.

Goed 8,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Adams
2020-05-06
Roosendaal

Zeer goede ervaring met Feenstra. Zeer vriendelijke monteur en goede uitleg van zaken.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-05-04
Roosendaal

Vriendelijk vakkundig . Goede communicatie

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-04-28
Roosendaal

Installatie en afspraken uitstekend verlopen. Wat problemen met toegestuurde rekening; deze klopte niet maar na telefonisch contact direct verholpen. Monteur zeer behulpzaam en deskundig.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Kruisenga
2020-04-17
Roosendaal

Ik ben zeer tevreden over Feenstra, over nakomen afspraken, en over goede monteurs die het werk en de afspraken geweldig doen.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Oosting
2020-04-09
Roosendaal

Heel tevreden vakkundig

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Maurits
2020-04-06
Roosendaal

Super service. Duidelijke uitleg. Vriendelijke monteur. Gaan pas weg als alles goed functioneert.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Smits
2020-04-01
Roosendaal

ga gewoon werken dat is genoeg

Goed 7,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Van Zogchel
2020-04-01
Roosendaal

Heb al jaren een systeem van Feenstra en nooit klachten gehad !!!

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-03-25
Roosendaal

Zeer tevreden, vriendelijk en netjes.

Goed 8,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Bocca
2020-03-23
Roosendaal

ik ben tevreden

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Posma
2020-03-20
Roosendaal

Wij bevelen Feenstra ten zeerste aan. Erg vakkundig.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-03-17
Roosendaal

Onze persoonlijk besluit een veiligheidssysteem aan te schaffen werd beinvloed door de complexiteit die we verwachten. Het bleek echter veel simpeler in de aanleg en het bebruik dan onze voorstelling vooraf.
Blij met de implementatie

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-03-10
Roosendaal

Met Feenstra is uitstekend een afspraak te maken die professioneel wordt uitgevoerd. Dik tevreden.

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-03-10
Roosendaal

Extra kosten worden niet duidelijk gecommuniceerd. Ik zou Feenstra aan niemand meer adviseren...

Voldoende 6/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-03-09
Roosendaal

Ben zeer tevreden over Feenstra .goede en duidelijke afspraken over installeren.
En de prijs viel nog lager uit dan aanvankelijk was beraamd.

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Veltheer
2020-03-06
Roosendaal

Al 14 jaar een inbraak en rookmeldinstallatie die naar behoren heeft gewerkt. Sinds kort eenzelfde installatie maar nu in een digitale uitvoering. De begeleiding van verkoop t/m installatie was uitstekend.
Onze ervaringen voor wat de nazorg en alarmcontrol zijn uitstekend.

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Kabalay
2020-03-03
Roosendaal

PRIMA

Goed 7,6/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Donders
2020-03-02
Roosendaal

Al bij al tot nu bijzonder tevreden over veenstra

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Mooldijk
2020-02-27
Roosendaal

Een geweldig bedrijf, ze smeren je geen dingen aan die je niet nodig hebt. Vakkundig en vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Kabben Van Dekker
2020-02-17
Roosendaal

Duidelijk en fijn bedrijf .

Uitstekend 10/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-02-13
Roosendaal

Snelle installatie van een geavanceerd systeem waarop je kunt vertrouwen.

Goed 7,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Loeffen
2020-02-12
Roosendaal

n.v.t.

Goed 8,4/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-02-06
Roosendaal

Later

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Mevr. Verbond
2020-02-06
Roosendaal

Zeer aardige installateur en deed zijn werk goed. Zeker aan te bevelen!!

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Dijkstra
2020-02-06
Roosendaal

Zie de antwoorden; deze spreken voor zich.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Van Vrouwerff
2020-01-21
Roosendaal

Alles oké

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Dijkstra
2020-01-17
Roosendaal

Alarminstallatie vakkundig door vriendelijke monteur geinstalleerd.
Na installatie test en duidelijke uitleg gegeven. Dikke pluim!

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Alarmsysteem

Anoniem
2020-01-08
Roosendaal

Feenstra komt bij ons als een betrouwbare firma over.Komt afspraken na en levert goed en net werk

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Alarmsysteem

Dhr. Schipper
2020-01-03
Roosendaal

Snel geregeld en véél gemak bij de bediening van het (alarm) systeem!

Uitstekend 9/10

Categorie: Alarmsysteem