Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

536 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,6/10 - Koop
9,1/10 - Huur
Goed | 536 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Van der Laan
2020-01-20
Amsterdam

Ik huur sinds kort een HR ketel.
Vele malen zuiniger dan dat oude beestje. Had ik natuurlijk veel eerder moeten doen.
Snel en goed geïnstalleerd. Kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Mevr. Perfors
2019-12-28
Amsterdam

Was de 2e geiser in ons pand,deze was niet de maat er moet dus een nieuwe deur komen.De rekening wordt naar het huisadres gestuurd maar moet naar de eigenaar tw.J.Perfors,
Bernhardlaan 104/1791XH Den Burg.
Dat is een keer fout gegaan ,is doorgegeven maar nog niet ontvangen.

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Huur

Dhr. Mensink
2020-02-05
Apeldoorn

Alles goed geregeld maaaar de tijd tussen aankoop en plaatsing duurde te lang (1 week) wanneer je in de kou zit.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-05
Apeldoorn

Goede monteur met veel kennis van zijn vak en ik ben snel geholpen, kortom ik ben dik tevreden

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-04
Apeldoorn

We zijn snel en vakkundig geholpen.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Huur

Dhr. Silva
2020-02-04
Apeldoorn

Goed en duidelijk

Goed 8,5/10

Categorie: Koop

Dhr. Van Kuik
2020-02-04
Apeldoorn

Het verwijderen van de oude boiler en ketel en het plaatsen van een nieuwe ketel ging erg snel, netjes en proffesioneel. Ik was blij verrast met de snelheid en de kwaliteit van het geleverde werk.

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Koop

Dhr. Bican
2020-02-05
Tiel

Prima geholpen..alles volgens afspraak nagekomen.

Goed 7,5/10

Categorie: Huur

Dhr. Stoffels
2020-02-05
Eindhoven

Bij installatie hebben de monteurs zeer deskundig en professioneel gehandeld. Ik ben reuze tevreden en zal bij vervanging weer een beroep doen bij dit bedrijf.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Dhr. Van der Meer
2020-01-31
Amsterdam

Bevat een goed en duidelijk overzicht van de mogelijke opties.

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop