Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

776 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,5/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 776 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-02-03
Amsterdam

Zeer ontevreden, nieuwe ketel (ATAG) die zo lek als een mandje en waarbij de fabrikant eraan te pas moet komen. Nee wordt geen nieuwe opgehangen, hij wordt gerepareerd (ding is nb vanaf fabriek niet goed!). Vervolgens wordt er weer een fout gemaakt, dien je als klant een klacht in en word je niet terug gebeld (was urgentie aangemaakt notabene) en nu weer afwachten tot monteur is geweest om wederom een check te doen waarom we enorm gedruppel in de afvoerpijp horen als de ketel draait. Alleen Gonnie van de klantenservice snapt hoe ze met klanten om moet gaan (dus vraag vooral naar haar als er wat is).

Onvoldoende 4,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-05
Groningen

Neen

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2019-12-23
Apeldoorn

Prima offerte, snelle actie en nette levering.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-02
Capelle a/d Ijssel

Topservice, snel en deskundig

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Dhr. . Meijer
2020-01-06
Amsterdam

Vakkundige monteur , discreet en goede uitleg

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Huur

Mevr. Zonnenberg
2020-01-09
Heerhugowaard

Monteurs die cv kwamen plaatsen waren zeer goed, hebben mijn nare ervaringen met de planning (als je begin september een prijsofferte aanvraagt en er begin januari eindelijk een nieuwe cv wordt gemonteerd, dus 4 maanden wachttijd) van Feenstra weer herstelt.

Voldoende 6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-13
Tiel

ik beveel Feenstra aan bij nieuwe klanten voor al op de manier waar bij je klant vriendelijk ge holpen wordt
zo wel via de telefoon als het plaatsen van een nieuwe cv ketel het plaatsen wordt netjes afgeleverd
je wordt vriendelijk te woord ge staan

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Dhr. Mol
2020-01-13
Eindhoven

De CV ketel is keurig geplaatst. De monteur zou om 7.30 uur komen en stond precies op die tijd voor de deur. De klus was in 4 uur geklaard. Kortom zeer tevreden over de firma Feenstra. Nu even afwachten of we over de ATAG thermostaat hetzelfde kunnen zeggen.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-10
Amsterdam

Zeer klantvriendelijk, denken mee, zijn flexibel, goede en vriendelijke monteurs. Erg tevreden!

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-08
Amsterdam

Dit bedrijf heeft een gedegen ouderwetse service.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop