Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

776 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,5/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 776 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Demming
2020-02-11
Amsterdam

-0-

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-07
Heerhugowaard

prijsopgave kwam niet overeen met de offerte. te veel moeten betalen, terwijl ze minder attributen hadden gebruikt, tevens wouden ze onze oude ketel meenemen, wat ons eigendom is.

en alle boorsel laten liggen en niet netjes alles opgeruimd.

Goed 6,6/10

Categorie: Huur

Dhr. Groenland
2020-02-10
Heerhugowaard

Goed en duidelijk

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Huur

Dhr. De Goede
2020-02-10
Heerhugowaard

Snelle en vlotte maar vooral goede service. We waren goed geïnformeerd over onze oude ketel van 21 jaar om nu maar eens een nieuwe te nemen.

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Dhr. Steltenpool Steltenpool
2020-02-11
Heerhugowaard

laat ik graag aan anderen over

Goed 8,3/10

Categorie: Koop

Dhr. Malipaard
2020-02-18
Eindhoven

Prima ervaring met Feenstra bij vervanging huidige ketel. Goed advies van monteur gekregen en even later al een offerte per email ontvangen. Afspraak voor plaatsing nieuwe ketel was snel ingepland. Op dag van afspraak stonden de monteurs keurig op tijd voor de deur en nieuwe ketel werd ruim binnen de afgesproken tijd werkend opgeleverd

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-18
Eindhoven

-

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Mevr. Vis-hazelbag
2020-02-14
Capelle a/d Ijssel

Service staat hoog in het vaandel en klant is koning.
TOP

Uitstekend 10/10

Categorie: Koop

Dhr. Kat
2020-02-14
Capelle a/d Ijssel

Duidelijke website, snel en makkelijk bereikbaar. Veel uitleg over de diverse ketels. De ketelkeuze mogelijkheid was zeer prettig en makkelijk te gebruiken.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-11
Amsterdam

Zeer goede service en snelle handeling. Ketel snel en netjes geplaatst, zij hebben mij spoedgeval meteen en goed opgepakt zeer tevreden

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop