Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

803 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,5/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 803 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Mevr. Van den Bosch
2020-02-25
Tiel

We zijn blij met Feenstra. Duidelijke offerte (en als er iets niet onduidelijk is, leggen ze dat goed uit via de telefoon). Goede prijs/kwaliteit verhouding. Montage ging ook snel en vakkundig. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Koop

Mevr. Arroo
2020-02-24
Amsterdam

Het mag duidelijk zijn . Zeer tevreden klant.

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Dhr. Agenant Agenant
2020-02-12
Amsterdam

Ik kan Feenstra zeker aanraden. Mijn ervaring bij het bestellen, leveren en plaatsen van de cv ketel was veer aangenaam.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-18
Eindhoven

Betrouwbaar,

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-02-25
Capelle a/d Ijssel

Cv ketel netjes en snel gemonteerd omdat de oude spontaan overleden was, goede monteurs die heel netjes hebben gewerkt. Aanbevelenswaardig waardig.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-02-21
Tiel

Professionele partij die goed werk levert en goed communiceert.

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Dhr. De Vos
2020-02-26
Capelle a/d Ijssel

Snelle en duidelijke service.

Goed 8,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-25
Groningen

nieuwe cv ketel , gemonteerd door een kundige en netjes werkende monteur

Goed 8,3/10

Categorie: Huur

Dhr. Jonkman
2020-02-10
Amsterdam

Na 15 jaar was het tijd voor een nieuwe ketel. Feenstra kwam snel met een goed advies en offerte. De vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord.
Monteurs van Feenstra zijn zeer klantvriendelijk en werken snel en netjes. Prima service.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Koop

Dhr. Koornstra
2020-02-26
Groningen

Snelle service en een uiterst vriendelijke en bekwame monteur.
De ruimte is netjes achtergelaten en ook de hulp bij het instaleren van onze eigen thetmostaat was geen probleem.

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Huur