Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

803 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,5/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 803 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Mevr. Willemsen-houterman
2020-02-21
Apeldoorn

Prima

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Mevr. Grootenboer
2020-02-25
Eindhoven

Ketel kapot, binnen 3 uur stonden ze op de stoep en de volgende dag werd de nieuwe ketel al geplaatst.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-02-24
Capelle a/d Ijssel

Geen

Goed 7,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-21
Amsterdam

Waarschijnlijk geen pakket ontvangen omdat we al bij Feenstra zitten. Maar misschien wel goed om ook iets te organiseren voor klanten die al lang bij Feenstra zitten. Is ook een complimentje waard.

Goed 7,4/10

Categorie: Koop

Dhr. Van der Haar
2020-02-25
Tiel

Een top bedrijf!

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Dhr. Van Geffen
2020-03-02
Tiel

Duidelijk en overzichtelijk.

Goed 8,1/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-03
Eindhoven

Net en deskundig geholpen en geïnformeerd, zowel bij het aanvragen van de offerte, als bij het maken van een plaatsings afspraak, als bij de montage van de nieuwe cv.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Dhr. Duplat
2020-03-04
Tiel

voor de 2de keer waterschade opgelopen door een installatie en onderhoud van Feenstra

Onvoldoende 3,9/10

Categorie: Koop

Dhr. Heijnen Heijnen
2020-03-03
Capelle a/d Ijssel

Feenstra is top. Goed geholpen met keus. Niet opdringerig!!
Zeer tevreden met nieuwe ketel.

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Huur

Dhr. Da Cruz Fernandes
2020-03-03
Capelle a/d Ijssel

everything has been installed correctly. they cleaned on a regular basis. there were two gentlemen, one young, very nice and the other older, he didn't even say a word to me. generally recommend

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Huur