Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

803 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,5/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 803 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Smagge
2020-03-04
Capelle a/d Ijssel

De ketel in het huis dat we hadden gekocht bleek aan het einde van zijn latijn. Op aanraden van familie heb ik Feenstra gebeld over de mogelijkheden. De offerte was super snel binnen en een paar dagen later hing de gloednieuwe cv al! Ze hebben alle leidingen van en naar de cv ook nog netter gemaakt en vernieuwd en we hebben een duidelijke uitleg gekregen. Ik ben echt meer dan tevreden!

Uitstekend 10/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-03
Apeldoorn

Keurig geholpen. Helaas jammer dat niet gezegd is dat er nog extra kosten bij kwamen ivm de vloerbedekking. Moest nog iets van een kleppen ding tussen?

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-03
Apeldoorn

Feenstra is niet te evenaren, wij zijn klant al vele tevreden jaren!!!!

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-03
Apeldoorn

De monteurs hadden snel en deskundig de ketel geplaatst

Goed 8,1/10

Categorie: Huur

Dhr. Tjin
2020-03-04
Capelle a/d Ijssel

Ik had diverse offertes aangevraagd en dacht dat zo'n groot bedrijf als Feenstra niet zoveel aandacht kon geven aan de installatie, de reden dat ik vorige keer een kleine lokaal bedrijf had ingeschakeld. Die ervaring en de heldere communicatie van Feenstra was voor mij de reden van deze keuze.
Een complete verrassing was de uitstekende zeer ervaren monteur die het karwei zeer vlot en precies klaarde. Als technicus kon ik zien dat hij precies wist wat te doen. Natuurlijk zal niet iedereen hetzelfde niveau hebben, maar als dit een indicatie is kan ik Feenstra van harte aanbevelen.

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-04
Eindhoven

Wat zou ik anders doen de eerst volgende keer , ik zou geen ketel meer uit kiezen op internet zonder eerst een afspraak te maken op locatie met uitleg van een vakman installateur ook bijv de werking van de termostaat moet via een app worden geïnstalleerd (via termostaat 24 uur dezelfde temp dat was bij de ouwe thermostaat nog beter ).
Ik was verrast dat ik een opstelling kreeg incl een drukvat op een ongewenste locatie in mijn achter keuken waar ik iedere dag mee geconfronteerd wordt, dat de nieuwe ketels kleiner waren had ik al rekening mee gehouden
We zijn nu al zo ver dat een timmerman , de nieuwe ketel moet weg werken achter een scheidingswand.

gr

Voldoende 5,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-06
Apeldoorn

Ketel was in storing. Om 23.00 gemeld. Volgende dag om 09.30 uur weer gebeld. De storingsmelding was niet in het systeem ingebracht door de medewerker ondanks toezegging. Alsnog gebeurd en om 13.00 uur kwam storingmonteur. Helaas ketel overleden. In overleg met monteur nieuwe ketel uitgezocht en besteld. De plaatsing binnen 48 uur kon feenstra niet waarmaken. Dinsdag besteld en na aandringen op vrijdag geïnstalleerd i.p.v. feenstra's eerste voorstel voor maandag. Verder was het oké.

Goed 7,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-09
Tiel

Duidelijkheid bij informatie en offerte,
snelle afspraak mogelijk,
deskundige monteur bij vervanging CV ketel.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Dhr. Adema
2020-03-09
Apeldoorn

Heel amicaal en de uitvoering .

Goed 8,3/10

Categorie: Huur

Dhr. Weimar
2020-03-09
Eindhoven

Reeds gedaan.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop