Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

776 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,5/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 776 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Faber
2020-01-21
Amsterdam

Het is mijn ervaring dat Feenstra een betrouwbare firma is,dus zeker waard om in te schakelen indien nodig.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Huur

Dhr. Wisselink
2020-01-22
Apeldoorn

Goede service!

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop

Dhr. Van Weelderen
2020-01-24
Tiel

We hadden de cv ketel laten schoonmaken door een ander bedrijf, na 3 maanden begaf de ketel het. Nu Feenstra gebeld en een monteur kwam snel en gaf de conclusie dat de ketel aan vervanging toe was, wat de andere monteur ook gezien moest hebben. Door Feenstra een nieuwe ketel laten plaatsen , wat zeer snel gebeurde. Monteurs waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-31
Groningen

goeie uitleg wat er gaat gebeuren met het vervangen van de cv ketel, afsraak voor het plaatsen op datum en snel af handelen op de dag van afspraak.

Goed 8,4/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-02-04
Groningen

Heel erg proffesioneel, en als prettig ervaren

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Huur

Dhr. Lucassen
2020-02-05
Apeldoorn

Onlangs nieuwe CV ketel laten plaatsen door Feenstra. Klantvriendelijk bedrijf met goede service en vakmensen.

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Mevr. Hofstede
2020-02-05
Apeldoorn

Gewoon wel goed

Goed 7,4/10

Categorie: Huur

Klant Van der luit Van Der Luit
2020-02-04
Amsterdam

Snel en vakkundig geholpen door zeer vriendelijke mensen.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Mevr. Vermaning
2020-02-06
Apeldoorn

Goede service en duidelijke uitleg.

Goed 8,3/10

Categorie: Huur

Dhr. Voncken
2020-01-29
Eindhoven

Een beetje huiverig in het begin, ze hebben in het verleden nogal wat slechtere reviews gehad. Maar de meeste die ik lag lagen verder in het verleden. Hun prijs was bij stukken na de goedkoopste. Dus toch maar voor hun gegaan. tot nu toe ( een maand na installatie) . Nog steeds tevreden. Monteurs werkten snel en vakkundig.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Huur