Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

75 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
8,2/10 - Koop
9,1/10 - Huur
Goed | 75 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Van der Laan
2020-01-20
Amsterdam

Ik huur sinds kort een HR ketel.
Vele malen zuiniger dan dat oude beestje. Had ik natuurlijk veel eerder moeten doen.
Snel en goed geïnstalleerd. Kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Mevr. Perfors
2019-12-28
Amsterdam

Was de 2e geiser in ons pand,deze was niet de maat er moet dus een nieuwe deur komen.De rekening wordt naar het huisadres gestuurd maar moet naar de eigenaar tw.J.Perfors,
Bernhardlaan 104/1791XH Den Burg.
Dat is een keer fout gegaan ,is doorgegeven maar nog niet ontvangen.

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Huur

Dhr. Van der Meer
2020-01-31
Amsterdam

Bevat een goed en duidelijk overzicht van de mogelijke opties.

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-03
Amsterdam

Zeer ontevreden, nieuwe ketel (ATAG) die zo lek als een mandje en waarbij de fabrikant eraan te pas moet komen. Nee wordt geen nieuwe opgehangen, hij wordt gerepareerd (ding is nb vanaf fabriek niet goed!). Vervolgens wordt er weer een fout gemaakt, dien je als klant een klacht in en word je niet terug gebeld (was urgentie aangemaakt notabene) en nu weer afwachten tot monteur is geweest om wederom een check te doen waarom we enorm gedruppel in de afvoerpijp horen als de ketel draait. Alleen Gonnie van de klantenservice snapt hoe ze met klanten om moet gaan (dus vraag vooral naar haar als er wat is).

Onvoldoende 4,3/10

Categorie: Koop

Dhr. . Meijer
2020-01-06
Amsterdam

Vakkundige monteur , discreet en goede uitleg

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-01-10
Amsterdam

Zeer klantvriendelijk, denken mee, zijn flexibel, goede en vriendelijke monteurs. Erg tevreden!

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-08
Amsterdam

Dit bedrijf heeft een gedegen ouderwetse service.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2019-12-20
Amsterdam

Fijne klantenservice, denken graag mee!

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Mevr. Rozman
2020-01-20
Amsterdam

Ben heel tevreden hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd, correct en netjes achtergelaten. Ben blij met de nieuwe C.V. ketel.

Goed 8,4/10

Categorie: Huur

Dhr. Faber
2020-01-21
Amsterdam

Het is mijn ervaring dat Feenstra een betrouwbare firma is,dus zeker waard om in te schakelen indien nodig.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Huur